Izturīgākie no izturīgākajiem sadala Sportlat balvas duatlonā

16.10.2010 Biķernieku sporta kompleksā spraigā cīņā ar sevi, konkurentiem un laika apstākļiem norisinājās SPORTLAT BALVA 2010 noslēdzošais posms – vienīgās duatlona sacensības Rīgā šosezon. Uz starta stājās vairāk nekā 300 sacensību dalībnieki, lielākā daļa no kuriem bija izvēlējusies Meistarības klases distanci 3,2 km skriešana + 22 km riteņbraukšana + 3,2 km skriešana. Dalībnieku vidū bija ne tikai visi Latvijas spēcīgākie triatlonisti, bet arī pasaules elites līmeņa sportisti no Krievijas un Baltkrievijas. Veselības klasē distance bija uz pusi īsāka - 1,6 km skriešana + 11 km riteņbraukšana + 1,6 km skriešana. Jau tradicionāli SPORTLAT BALVĀ par medaļām cīnījās arī paši mazākie sacensību dalībnieki - 5 un 6 gadīgie veica savai varēšanai atbilstoša garuma bērnu distances.

Absolūtajā vērtējumā starp vīriešiem 1. vieta Jevgeņijam Tabakajevam no Baltkrievijas ar laiku 59 minūtes 56 sekundes, 2. vieta – Oļegs Andrejevs (1:00:08), 3. vieta – Nauris Zviedris (1:00:26).

Sieviešu konkurencē ātrākā bija Līga Glāzere (1:10:56), sudrabs – Lainei Orbidānei (1:13:15), bronza – Inesei Zvirgzdiņai (1:13:24) .

Visi sacensību rezultāti pa vecuma grupām un distancēm apskatāmi mājas lapā www.sportlat.lv.

Sacensību organizators, ilggadējais Latvijas biatlona izlases dalībnieks Gundars Upenieks: “Cepuri nost dalībnieku priekšā. Šodien varējām pārliecināties, ka ja cilvēks ir možs, sportisks un aktīvs, tad nekādi laika apstākļi nespēj liegt viņam savu brīvdienu veltīt hobijam, tikties ar domubiedriem un iegūt pozitīvu enerģijas lādiņu. Esam pateicīgi dalībniekiem par viņu lojalitāti, pateicoties viņiem SPORTLAT BALVA šajā sezonā var lepoties ar jaunu sasniegtu virsotni – mūsu sacensībās piedalījušies vairāk nekā 10 000 aktīva dzīvesveida piekritēju.”

Punkts SPORTLAT BALVA 2010. gada sezonai ar kopīgu no sporta aktivitātēm līdzatkarīgo, sacensību organizētāju, atbalstītāju un līdzjutēju balli tiks pielikts 6. novembrī pludmales sporta centrā Brazīlija.

SPORTLAT BALVA ir lielākais multisporta sacensību seriāls Latvijā, kas notiek jau piekto sezonu. Sacensību mērķis ir popularizēt sportisku un veselīgu dzīvesveidu, vienot enerģiskus, optimistiskus un aktīvus cilvēkus, kurus interesē jauni izaicinājumi savai varēšanai.

Šogad seriālā visa gada garumā bija apvienotas 18 sacensības tādos sporta veidos kā distanču slēpošana, skriešana, riteņbraukšanas, orientēšanās, triatlons. Mūsu sacensību ģeogrāfija aptver visu Latviju, tās notikušas Valmierā, Kuldīgā, Ventspilī, Madonā, Alūksnē, Tērvetē, Rīgā un citur. Šajā sezonā SPORTLAT BALVAS dalībnieku skaits ir sasniedzis 10 000, bez Latvijas sportistiem sacensībās piedalījušies arī pārstāvji no Lietuvas, Igaunijas, Anglijas, Vācijas, Somijas, Kanādas, Norvēģijas, Polijas un ASV. Sacensību seriālu organizē Biedrība „Sporta klubs SportLat”.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 30.04.2024 - 12.05.2024 Māmiņdienas brančs Baltvilla
Tradicionālais māmiņdienas brančs Baltvillā 12. maijā! Uzdāvini mammai svētkus un pavadi jauku laiku kopā ar ģimeni. Nepieciešama iepriekšēja | Skatīt vairāk
Latvija 35 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.05.2024 - 12.05.2024 Māmiņu dienas šokolādes meistarklase Tukuma TIC
Par godu Māmiņdienai Šokolādes muzejs Pūrē piedāvā ekskursiju ar meistarklasi - 12.maijā pulksten 12:00 | Skatīt vairāk
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Glika dienas Alūksnē Alūksnes TIC
Godinot Bībeles tulkotāju Ernstu Gliku 370. gadskārtā un svinot Bībeles tulkojumam 330 gadus, Alūksne aicina uz “Glika dienām”! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel
,


Biznesa augstskola Turība
,


Avis
,


SIXT Latvija
,

Tez Tour
NEDĒĻAS LASĪTĀKAIS
Populārakie piedāvājumi
APMEKLĒTĀKIE UZŅĒMUMI
Baltijas tūrisma objekti

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.50590706sec.