TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Stena Line uzsāk sadarbību ar Mercy Ships

Labdarības NVO Mercy Ships un pasaulē lielākais privātais prāmju uzņēmums Stena Line ir nolēmuši uzsākt ilgtermiņa sadarbību. Tās mērķis – veicināt sabiedrības informētību par labdarību, kā arī popularizēt brīvprātīgo darbu un labdarības projektus gan pašā Stena Line uzņēmumā, gan arī savu klientu un partneru vidū.

Mercy Ships darbojas kā lielākā civilā slimnīca-kuģis pasaulē, lai sniegtu pasaules līmeņa bezmaksas veselības aprūpi visnabadzīgākajiem, nodrošinot vajadzīgos resursus un veicinot ilgtermiņa attīstību. Kopš 1978. gada Mercy Ships ir palīdzējis vairāk nekā 2,5 miljoniem cilvēku.

Kuģa apkalpe sastāv no vairāk nekā 400 brīvprātīgajiem no 40 valstīm. Ķirurgi, medicīnas māsas, tehniskais personāls, kuģa apkalpe un daudzi citi profesionāļi, vidēji 1000 brīvprātīgie gadā, sedz tiešos izdevumus, lai palīdzētu tiem, kam nepieciešami droši ķirurģiski risinājumi un veselības aprūpe.

"Mēs esam atraduši partneri ar augstu profesionalitāti un attieksmi, kurš, tāpat kā mēs, redz priekšrocības un iespējas kuģiem un jūrai kā darba vietai. Rūpes ir daļa no mūsu būtības, kas nozīmē, ka ilgtermiņā mūsu darbs ir kas vairāk par rūpēm tikai par apkārtējo vidi. Mūsu sadarbība ar Mercy Ships kļūst par šīs attīstības svarīgu daļu un dod iespēju mūsu darbiniekiem, klientiem un partneriem būt daļai no šīm izmaiņām," komentē Stena Line izpilddirektors Niklas Mortensons.

"Mercy Ships ir unikāla organizācija, un mēs ļoti priecājamies par Stena Line lielo atbalstu. Viņi ir pieņēmuši mūsu misiju kā savu, un ir prieks redzēt patiesu vēlmi sadarboties ar mums, lai atbalstītu darbu, ko darām," norāda Mercy Ships Zviedrijā mārketinga vadītājs Paskāls Andersons.

Janvāra beigās Stena Line izpilddirektors Niklas Mortensons apmeklēja Africa Mercy, kas pašlaik pietauvojies Beninas galvaspilsētā Kotonu, lai pats savām acīm redzētu darbu uz klāja. Mercy Ships ir bijušais Skandināvijas dzelzceļa prāmis, kas tika pārveidots par slimnīcu-kuģi ar piecām operāciju zālēm un pavada desmit mēnešus Āfrikas ostas pilsētās.

Vizītes laikā bija daudz iespaidu. Stāsta Niklas Mortensons.: "Es redzu lielu nepieciešamību atbalstīt Āfriku, kur Mercy Ships, izmantojot brīvprātīgo darbu, savu atbildību un zināšanas, dod iespēju pārmaiņām. Esot uz prāmja Rietumāfrikā, kur satiku pacientus un redzēju organizāciju darbībā, sapratu, ka šis ir ieguldījums, kas maina dzīvi. To redzēt un piedzīvot – tā man bija ļoti svarīga pieredze."

Stena Line prāmji un sociālie kanāli ar informāciju par Mercy Ships gada laikā sasniegs aptuveni 10 miljonus cilvēku. 2017. gada pavasarī Stena Line sadarbosies ar Mercy Ships Zviedrijā, lai veicinātu cilvēku izpratni un pievērstu uzmanību uzslavas cienīgajam labdarības darbam uz prāmjiem visā Eiropā. Stena Line pašlaik strādā pie tā, lai izveidotu darbinieku/apkalpes sponsorēšanas programmu tiem, kas vēlētos pievienoties kā Mercy Ships brīvprātīgie.

Par Stena Line
Stena Line ir viens no Eiropas vadošajiem prāmju uzņēmumiem ar 36 prāmjiem un 20 maršrutiem Ziemeļeiropā. Stena Line ir svarīga daļa no Eiropas loģistikas tīkla un turpina izstrādāt jaunus multimodālos kravu pārvadājumu risinājumus, apvienojot pārvadājumus pa dzelzceļiem, autoceļiem un jūru. Stena Line ar tā plašajiem pasažieru pārvadājumiem ir arī nozīmīga loma Eiropas tūrisma nozarē. Uzņēmums ir ģimenes īpašums, kas tika dibināts 1962. gadā, un tā galvenā mītne atrodas Gēteborgā. Stena Line ir daļa no Stena AB grupas, kurā ir ap 15 000 darbinieku un gada apgrozījums – aptuveni 37 biljoni SEK. www.stenaline.com

Par Mercy Ships

Mercy Ships izmanto slimnīcu-kuģi, lai sniegtu pasaules klases bezmaksas veselības aprūpes pakalpojumus tiem, kuriem nav pieejami attīstīto pasaules valstu resursi. Uzņēmums 1978. gadā dibināja Don un Deyon Stephens, Mercy Ships ir strādājuši vairāk nekā 70 valstīs, sniedzot pakalpojumus vairāk nekā 13 biljonu dolāru vērtībā, palīdzot vairāk nekā 2,5 miljoniem cilvēku. Katru gadu Mercy Ships iesaista ap 1000 brīvprātīgo no 40 valstīm. www.mercyships.org


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pavasara Vidusjūras kruīzi ar Costa Estravel Latvia
Vidusjūras kruīzs ar Costa / no Savonas uz Romu / 6 naktis / aprīlis - maijs / pilna ēdināšana | Skatīt vairāk
no 519 EUR
Ierobežots piedāvājuma - Hotel Jūrmala SPA Estravel Latvia
Esiet vieni no pirmajiem, kas bauda atpūtu Renovētajā Hotel Jūrmala SPA numurā un saņemiet dāvanu - neierobežotu Wellness Oasis apmeklējumju// līdz | Skatīt vairāk
no 94 EUR
Balkānu pērle 𝐌𝐄𝐋𝐍𝐊𝐀𝐋𝐍𝐄! Latvia Tours
Burvīgas pludmales un dzidrs Adrijas jūras ūdens, neskaitāmas senas pilsētiņas, un, protams, melnkalniešu viesmīlība. | Skatīt vairāk
no 367 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 30.04.2024 TUNISIJA no 295 EUR/pers!  Latvia Tours
Aprīļa beigas un maijs Tunisijā - laiks SPA un talasoterapijas procedūrām, siltiem saules stariem, pastaigām un ekskursijām! | Skatīt vairāk
no 295 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.146667sec.