TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Vai grāmatu «Tūrisms Latvijā cauri gadsimtiem» ir iespējams pasūtīt drukas formātā?

Tūrisma profesionāļi un interesanti sociālajos tīklos un Travelnews.lv redakcijas e-pastos ir izteikuši vēlmi iegādāties jauno grāmatu «Tūrisms Latvijā cauri gadsimtiem» drukas formātā. Šobrīd ir nodrukātas tikai 50 jaunas grāmatas, kuras tika nodotas grāmatu autoriem, bibliotēkām un dažas ir palikušas prezentācijas vajadzībām. Biznesa augstskola Turība norādīja, ka vienas grāmatas pašizmaksa ir apmēram starp 20 un 25 eiro.

55 bildes

Travelnews.lv redakcija ar e-pasta starpniecību jautāja LIAA Tūrisma departamentam par iespējām pavairot grāmatas tirāžu.

Atbilde no LIAA Tūrisma departamenta.

Jānis Kovaļevskis, LIAA Komunikācijas un informācijas departaments

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) mērķis bija radīt visiem pieejamu izziņas materiālu par tūrisma nozares attīstību Latvijā. Tādēļ sākotnēji uzsvars tika likts uz grāmatas satura izstrādi. Ņemot vērā salīdzinoši lielo interesi par grāmatas “Tūrisms Latvijā cauri gadsimtiem’’ drukāto izdevumu, LIAA vēl šogad plāno pasūtīt grāmatas papildtirāžu uz kuras eksemplāriem būs iespējams pieteikties. Tāpat zināms skaits eksemplāru tiks nodotas publiskajām bibliotēkām. Ar grāmatas saturu elektroniski ikviens interesents var iepazīties LIAA mājas lapā www.liaa.gov.lv/lv/jaunums/gramata-turisms-latvija-cauri-gadsimtiem-vesture-attistiba-un-perspektiva un BA “Turība” interneta vietnē www.turiba.lv/storage/files/turisms-interactive-double.pdf.

Saskaņā ar noslēgto līgumu starp LIAA un BA “Turība”, augstskolas izdevniecībai ir tiesības izplatīt grāmatu nekomerciālos nolūkos. Tas nozīmē, ka izdevniecībai, nodrukājot grāmatas papildtirāžu un pārdodot to par pašizmaksu, būs pienākums pierādīt, ka no grāmatas izdošanas nav gūti ienākumi.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 20.04.2024 Sama modināšanas svētki Koknesē Aizkraukles novada TIC
Koknesē modinās diženo Daugavas iemītnieku - Samu. Svētki Koknesē norisināsies 10. un 11.maijā. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.04.2024 - 24.04.2024 Muzeju darba laiku apkopojums 2024.gadam Bauskas TIC
Apskates objektu un muzeju darba laika un cenu apkopojums 2024.gadam. | Skatīt vairāk
Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.28657103sec.