TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Viesmīlības nozarei veltītais pasākums «New Baltic Hospitality Forum» pulcē tūrisma profesionāļus no visas Baltijas


100 bildes - www.Travelnews.lv/index.php?view=gallery&g_uid=11557
55 bildes - www.Travelnews.lv/index.php?view=gallery&g_uid=11559

No 2023. gada 12. līdz 13. oktobrim Rīgā norisinājās lielākais viesmīlības nozarei veltītais pasākums - “New Baltic Hospitality Forum” (NBHF), kas vienuviet pulcēja nozares profesionāļus no dažādām pasaules valstīm. Forumu organizēja Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra un šī pasākuma mērķis ir sniegt jaunas zināšanas par nozares tendencēm, kā arī dibināt jaunas sadarbības.

“Viesmīlības un gastronomijas nozare ir bijusi viena no šī gada tūrisma prioritātēm Latvijā. Esam organizējuši dažāda veida apmācības un meistarklases nozares pārstāvjiem, lai celtu šīs nozares konkurētspēju. Ārvalstu viesu skaits Latvijā turpina pieaugt un visticamāk jau nākamgad sasniegs 2019. gada līmeni. Tas nozīmē, ka pieprasījums pēc viesmīlības pakalpojumiem tikai augs,” uzsver LIAA Tūrisma departamenta direktore Inese Šīrava.

Forumā ar savām zināšanām dalījās vairāki viesmīlības nozares profesionāļi – iedvesmojoši lektori. Šāda mēroga pasākumi kalpo kā platforma, kurā nozares inovācijas un idejas satiekas ar reālu darbību un pieredzi – vērtīgā pieredzes apmaiņa un tīklošanās starp dažādu valstu profesionāļiem aizved pie jaunām sadarbībām un nozares attīstības kopumā.

Pasākuma laikā tika apskatītas jaunākās tendences viesmīlības nozarē, dažādas tēmas, kas saistītas ar klienta interesēm un vēlmēm, vēršot uzmanību arī darbinieku labsajūtai un attīstības iespējām. Vienlaikus forums ir arī gastronomijas apmācību cikla noslēguma pasākums.

Saistībā ar gastronomijas tēmu, kas ir viens no šī gada foruma galvenajiem akcentiem, rīkotāji kā vienu no lektoriem uzaicinājuši "Hôtel & Spa du Castellet 5*", "R&C and Grand Prix Hôtel 3" direktori Selīni Risso (Celine Risso), kura stāstīja par luksus kulināriju un viesmīlības standartiem "jaunajā realitātē".

Viesmīlības nozare, sekojot globālajām tendencēm pievērš uzmanību arī ilgtspējai un inovācijām – risinājumiem, kas padarītu uzņēmumu darbību videi draudzīgāku un tai pat laikā klientam saistošu un patīkamu. Ilgtspēja un videi draudzīgi risinājumi nozarē bija viens no tematiem, kam foruma laikā tika pievērsta plaša uzmanība. 

20230601-LIAA

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 01.05.2024 Esi aicināts V.Plūdoņa muzejā Lejeniekos! Bauskas TIC
Lejenieku muzeja atvēršanas svētki jau 1.maijā! | Skatīt vairāk
Latvija
Iepazīsti Bausku no skatu torņu augstumiem Bauskas TIC
Tūrisma Informācijas Centrs ir apkopojis apmeklētājiem pieejamos skatu torņus Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.04.2024 - 30.04.2024 Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 01.05.2024 Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.48461604sec.