TŪRISMA BIZNESS | Bizness

«Novaturas» grupas provizoriskie decembra rezultāti: jauni aviokompānijas partneri Igaunijā, fokuss uz ilgtspējību

Baltijas tūrisma tirgus līdera “Novaturas”, kas ietver arī Latvijas uzņēmumu “Novatours”, aprēķini vēsta, ka grupas ieņēmumi laika periodā no 2023. gada janvāra līdz decembrim sasniedza 208 miljonus eiro, kas ir par 6 procentiem vairāk nekā 2022. gadā. Apkalpoti ir aptuveni 259 tūkstoši klientu, pērn šajā periodā tādu bija aptuveni 267 tūkstoši.

Decembrī, pateicoties optimizētajam Ēģiptes ceļojumu piedāvājumam, kā arī veiksmīgai ar notikumiem Izraēlā saistītā pieprasījuma svārstību risku pārvaldībai un lidojumu skaita attiecīgai koriģēšanai, grupas ieņēmumi sasnieguši 8,2 miljonus. Pērn šajā laikā tika reģistrēti aptuveni 9,5 miljoni eiro. “Novaturas" apkalpoja aptuveni 8 tūkstošus klientu, bet pērn šis skaits sasniedza aptuveni 9,3 tūkstošus.

Latvijas uzņēmums laika posmā no 2023. gada janvāra līdz decembrim apkalpojis vairāk nekā 50 tūkstošus klientu.

Komandai pievienojās Kristijons Kaikaris (Kristijonas Kaikaris)

Decembrī “Novaturas” grupa paziņoja par jaunu vadītāju. Ģenerāldirektora amatā stājās Kristijons Kaikaris, kuram ir ilggadēja pieredze starptautisku IT, aviācijas un transporta uzņēmumu vadībā.

Pēdējos trīs gadus K. Kaikaris vadīja automašīnu koplietošanas servisa uzņēmumu “CityBee”. Pirms tam viņš gandrīz trīs gadus bija čarterreisa aviokompānijas “Small Planet Airlines” izpilddirektors. Lielu savas karjeras daļu K. Kaikaris nostrādājis IT sektorā - pa četriem gadiem vadot starptautisku tehnoloģiju uzņēmumu "Microsoft" un "Oracle" pārstāvniecības Lietuvā.

Igaunijā noslēgta ilgtermiņa sadarbība ar “Heston Airlines”

Decembrī arī “Novaturas” grupa paziņoja par ilgtermiņa sadarbības līguma parakstīšanu ar “Heston Airlines”. No nākamās vasaras sezonas tas kļūs par galveno “Novaturas” grupas lidojumu partneri Igaunijā. Šīs stratēģiskās partnerības mērķis ir nodrošināt klientiem vēl lielāku ērtību un vienmērīgu ceļošanas pieredzi.

Abu kompāniju prioritātes ir lidojumu punktualitāte, kvalitatīvs serviss, drošība, ilgtspēja, elastība, mūsdienīgi risinājumi lidojumos un citi ieguvumi klientiem. “Heston Airlines” pārstāvji dalījās, ka viņu ilgtermiņa mērķis sadarbībā ar “Novaturas” ir garantēt ceļotājiem vislabāko pieredzi. Uzņēmums lidojumus nodrošinās ar modernām Airbus A320 lidmašīnām, kas nodrošina efektīvāku degvielas izmantošanu.

Ilgtspējīgu viesnīcu piedāvājums

"Novaturas", būdams pirmais no lielajiem tūroperatoriem Baltijas valstīs, prezentēja inovāciju. Plānojot savus ceļojumus, klienti tagad var izvēlēties viesnīcas ne tikai pēc atrašanās vietas, numura veida vai citām ērtībām, bet arī pēc ilgtspējības marķējuma. Uzņēmuma atjaunotajā mājaslapā šādas viesnīcas izceltas ar marķējumu “Ilgtspējīga izvēle”, kas informē, ka naktsmītne darbojas atbildīgi un pievērš uzmanību sociālās un vides ietekmes pārvaldībai.

Atlasot savam piedāvājumam šādas viesnīcas, “Novaturas” paļāvās uz trešās puses sertifikācijas un marķēšanas sistēmu. Tas nozīmē, ka grupas piedāvājumā esošajām viesnīcām ar ilgtspējības atzīmi ir “Globālā ilgtspējīga tūrisma padomes” ilgtspējības sertifikāts. Šādas viesnīcas jau šobrīd veido vairāk nekā trešdaļu no uzņēmuma kopējā piedāvājuma Lietuvā, Latvijā un Igaunijā, un klāstu plānots palielināt. Šobrīd, 2023.-2024.gadu ziemas ceļojumu sezonā un 2024. gada vasaras sezonā, uzņēmums piedāvā vairāk nekā 950 ilgtspējīgas izmitināšanas iespējas.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.04.2024 - 04.05.2024 Izpēdo Dienvidkurzemi Liepājas reģiona TIB
“Izpēdo Dienvidkurzemi” ir aizraujošs pārgājienu seriāls, kas piedāvā neaizmirstamu piedzīvojumu un brīnišķīgu laika pavadīšanu svaigā | Skatīt vairāk
Luksus klases piedāvājumi - Taizeme Estravel Latvia
Esat pelnījuši - izbaudīt unikālu pieredzi, augstākās klases apkalpošanu un ņemt no dzīves vairāk! Dažādi Luksus piedāvājumi atpūtai Taizemē. | Skatīt vairāk
no 610 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 04.05.2024 Ekskursiju ceļojums - 𝐆𝐑𝐈𝐄𝐊̧𝐈𝐉𝐀! Latvia Tours
Pēc jaukā brauciena, tiem, kas Grieķijā vēlas uzturēties ilgāk, iesakām pagarināt savu atpūtu vienā no piedāvātajām Tasas salas viesnīcām. | Skatīt vairāk
no 1089 EUR
Iedvesmojies savam sapņu ceļojumam! Latvia Tours
NORĀDI VĒLMES -> SAŅEM PIEDĀVĀJUMU ČARTERCEĻOJUMAM 30 MIN LAIKĀ MĒS PALĪDZĒSIM SAPŅIEM ĪSTENOTIES! ;) | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Nikos Travel
,


Novatours
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.46426892sec.