Elektroauto dienā atklājot EV5 un divus konceptauto, Kia paātrina globālo elektrifikāciju

Kia EV Day pasākumā Dienvidkorejā Kia Corporation prezentēja uzreiz trīs jaunus modeļus un tādējādi ir ievērojami paplašinājusi savu elektromobiļu stratēģiju, kas veicinās globālo elektroauto revolūciju.

Elektroauto dienā tika prezentēts, pirmkārt, pilnīgi jaunais EV5 – kompakts elektrisks SUV, otrkārt – divi konceptauto: Concept EV3 un Concept EV4. Concept EV3 iemieso Kia redzējumu par praktisku, tomēr enerģisku kompaktklases krosoveru. Savukārt Concept EV4 piedāvā jaunu skatījumu uz elektriskajiem sedaniem, ko iedvesmojusi Kia Opposites United (jeb Pretpoli pievelkas) dizaina filozofija.

Kia EV5 ir radīts mileniāļu ģimenēm, kuras meklē ērtu, ietilpīgu un tehnoloģiski progresīvu auto. Tas ir būvēts uz Kia ekskluzīvās E-GMP platformas, tāpēc tā radītāji arī šīs mašīnas izstrādē varēja ievērot Opposites United vadlīnijas, lai rezultātā taptu ne tikai jauns elektriskās mobilitātes paveids, bet arī ārkārtīgi neparasts SUV dizains. Šī auto interjers ir iespaidīgi plašs un drīzāk atgādina viesistabas noskaņu, nevis tradicionālu auto salonu. Tas mašīnu padara par ideālu ģimenēm un cilvēkiem, kas savos ceļojumos meklē īpašu komfortu.

Šis modelis ir trešais akumulatora elektroauto Kia klāstā, un tajā ir integrēta unikāla dizaina filozofija, kas vērsta uz dinamiku un modernām tehnoloģijām. Turklāt EV5 tiks piedāvāts trīs variantos – standarta versijā, versijā ar lielāku sniedzamību, kā arī versijā ar lielāku sniedzamību un visu riteņu piedziņu.

Jaunu modeļu izlaišana apliecina Kia apņemšanos nodrošināt plašu elektroauto klāstu dažādās cenu kategorijās un uzlabot uzlādes infrastruktūru, lai paplašinātu elektroauto pieejamību. "Izstrādājot jaunākās paaudzes elektroauto tehnoloģijas, drosmīgu dizainu un intuitīvus pakalpojumus un to visu ieliekot visā mūsu elektromašīnu klāstā, mēs vēlamies, lai Kia unikalitāti izbaudītu pēc iespējas plašāks cilvēku loks," saka Hosungs Songs, Kia prezidents un izpilddirektors.

Impulss stratēģijai

Ar šo ambiciozo soli Kia plāno gada pārdošanas apjomu līdz vienam miljonam auto palielināt 2026. gadā un līdz 1,6 miljoniem – 2030. gadā. Uzņēmuma stratēģija ietver uzticamas elektroauto ražošanas un akumulatoru piegādes sistēmas izveidi visā pasaulē, un vienlaikus tiks paplašināts arī globālais Kia uzlādes tīkls.

Jaunie Kia EV modeļi

Kia EV5 ir trešais īpaši izstrādātais akumulatora elektriskais auto Dienvidkorejas ražotāja saimē. Ar Kia unikālo dizaina filozofiju tas rada jaunu dimensiju elektromobilitātē. Kia EV5 tiks piedāvāts trīs variantos, un katram no tiem piemīt atšķirīgas īpašības, tāpēc tas apmierinās dažādas braukšanas prasības.

Iedvesmojoties no SUV flagmaņa EV9, jaunais modelis piedāvā plašu salonu ar nepārprotamu māju sajūtu un dāsnu funkciju klāstu. Tāpat būtiski, ka EV5 gaitas akumulatoru no 30 līdz 80% var uzlādēt tikai 27 minūtēs, tāpēc ar šo modeli ērti būs arī tāli braucieni.

Concept EV3 mērķis ir iemiesot Kia EV9 priekšrocības kompaktā formātā. Šī modeļa emocionālajā dizainā lieliski redzama kontrastu apvienošana, proti – auto ir gan praktisks, gan aizraujošs vadāmības ziņā. Concept EV4 savukārt pārstāv jaunu elektrosedanu tipu, kas apliecina Kia inovatīvo dabu.

Klienta pieredzes transformācija

Lai nodrošinātu klientiem nevainojamus digitālos pakalpojumus un iedzīvinātu savu misiju “demokratizēt elektroauto”, Kia plāno piedāvāt integrētu lietotni ar mākslīgo intelektu. Izmantojot interaktīvas tehnoloģijas, piemēram, virtuālo realitāti un jaukto realitāti, kas nodrošinātu vadītājam visaptverošu Kia produktu izmantošanu, ražotājs plāno uzlabot darbošanos arī bezsaistes režīmā.

Dienvidkorejas ražotājs plāno 2024. gada pirmajā pusē izlaist savu Kia lietotni ar virtuālo asistentu, optimālā maršruta plānošanu un vieglāku akumulatora uzlādes pārvaldību. Turklāt 2024. gadā modelī EV3 Kia gatavojas ieviest ģeneratīvo mākslīgā intelekta tehnoloģiju, kas būtiski uzlabos braukšanas pieredzi.

Kia EV Day kļūs par tradīciju

Turpmāk Kia EV Day būs ikgadējs pasākums, kurā tiks prezentēti jauni sērijveida elektriskie modeļi, konceptauto un inovatīvas tehnoloģijas. Pasākums kalpos kā platforma, lai Kia demonstrētu savu progresīvo EV stratēģiju un redzējumu par mobilitātes nākotni.

Visi šie soļi ir daļa no nepārprotamas un visaptverošas elektroauto stratēģijas, ko Kia neatlaidīgi īsteno, lai būtiski ietekmētu globālo elektroauto tirgu. Ar šiem centieniem Kia vēlreiz apliecina savu apņemšanos veicināt ilgtspējīgu mobilitāti un uzlabot cilvēku dzīvi.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Anitas Celmas izstāde Valmieras muzejā Valmieras TIC
No 2024. gada 6. aprīļa līdz 29. maijam Valmieras muzeja Izstāžu namā skatāma tekstilmākslinieces Anitas Celmas personālizstāde “Atgriešanās”. | Skatīt vairāk
Būsim pazīstami Latgale, Sēlija! TAKA
Skolēnu ekskursijas Augšdaugavas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.04.2024 - 05.05.2024 Zudušais un atklātais Bānīša ceļā! Alūksnes TIC
ptuveni 30km velo tūre “Zudušais un atklātais Bānīša ceļā” piemērota gan draugu kompānijām, gan ģimenēm ar bērniem. Apļveida brauciens stars | Skatīt vairāk
Pavasara Vidusjūras kruīzi ar Costa Estravel Latvia
Vidusjūras kruīzs ar Costa / no Savonas uz Romu / 6 naktis / aprīlis - maijs / pilna ēdināšana | Skatīt vairāk
no 519 EUR
Uzņēmumi


SIXT Latvija
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.19909501sec.