Jaunais BMW 3. sērijas Gran Turismo ienāk ar jaunu un inovatīvu koncepciju

Jaunais BMW 3.sērijas Gran Turismo veiksmīgajā BMW 3.sērijas produktu līnijā ienāk ar jaunu un inovatīvu koncepciju. Šā modeļa trešais virsbūves variants apvieno Sedan dinamismu un sportiskumu ar Touring klases praktiskumu un daudzveidību – īpašībām, ko papildina acīmredzami plašākais salons un lielāks braukšanas komforts. Gran Turismo izstaro estētisko un emocionālo pievilcību, var lepoties ar ievērības cienīgu izskatu un piedāvā izcilu braukšanas prieku. Tas viss jaunajam Gran Turismo ļauj sevi pārliecinoši pierādīt gan kā elegantam biznesa automobilim, gan kā dinamiskam un ērtam Touring modeļu līdziniekam.

BMW raksturīgās proporcijas, četras durvis ar bezrāmju logiem, kupejas stils, viegli ieslīpā jumta līnija un plašais bagāžas nodalījums ar automātisku atvēršanu un aizvēršanu piešķir BMW 3.sērijas Gran Turismo atšķirīgu ārējo raksturu. Aktīvais aizmugures spoileris, kāds BMW automobiļos izmantots pirmo reizi, piešķir vizuālu vieglumu un palielina stabilitāti uz ceļa. Jaunais BMW 3.sērijas Gran Turismo ir par 200milimetriem garāks nekā BMW 3.sērijas Touring, tam ir par 110milimetriem garāka garenbāze, un tas ir par 81milimetru augstāks. Tomēr prasmīgi izmantotās proporcijas, virsmas un līnijas BMW 3.sērijas Gran Turismo ļauj nekļūdīgi atpazīt kā piederīgu jaunās BMW 3.sērijas automobiļu klāstam.

Iespaidīgs komforts un unikāla gaisotne visā ceļa garumā

BMW 3.sērijas Gran Turismo plašās interjera dimensijas ļauj pasažieriem ērti atsēsties ikvienā sēdekli un izbaudīt iespaidīgu telpas sajūtu un nepārspējamu kustību brīvību. Sēdvietu pozīcijas ir 59milimetrus augstākas gan priekšējos, gan aizmugurējos pasažieru sēdekļos un tādējādi nodrošina izcilu skatu pa logu, kā arī padara ievērojami ērtāku iekāpšanu un izkāpšanu. Turklāt BMW 3.sērijas Gran Turismo piedāvā arī papildu gabarītaugstumu. Lielāks plašums īpaši būs pamanāms automobiļa aizmugurējā daļā, kur, salīdzinot ar Sedan un Touring modeļiem, izbaudāmi pilni papildu 70milimetri kājām paredzētajai vietai, radot luksusa automobiļu cienīgu plašuma līmeni. Interjera mājīgais raksturs, ko papildina tā dizaina formas, krāsu shēma un izvēlētie materiāli, uzbur atpūtas pilnu gaisotni, kas pasažieriem ļauj izbaudīt vienlīdz relaksējošu komfortu gan īsos braucienos, gan garāku ceļojumu laikā.

Atjautīgs bagāžas nodalījuma iekārtojums

Dimensiju paplašināšanās atspoguļojas arī bagāžas nodalījumā, tā 520litru ietilpība par 25litriem pārsniedz pat BMW 3. sērijas Touring. Piekļuvi bagāžas nodalījumam atvieglo plašā iekraušanas zona un augstu paceļamās durvis. Praktiskas standarta funkcijas, piemēram, proporcijā 40:20:40 sadalītie salokāmie aizmugurējie sēdekļi ar nolokāmiem galvas balstiem un regulējamu atzveltnes leņķi (kravas funkcija), kā arī divdaļīgais aizmugurējais plaukts, uzsver BMW 3.sērijas Gran Turismo iespaidīgo funkcionalitāti. Lielo bagāžai atvēlēto telpu var izmantot dažādos veidos, dodot iespēju atjautīgai telpas pārvaldībai. Praktiskas funkcijas, piemēram, stiprinājuma vietas, daudzfunkciju āķi un zemgrīdas glabāšanas nodalījums, automobiļa izmantošanu padara vēl ērtāku, savukārt LED joslas, kas apgaismo bagāžas zonu, uzsver 3.sērijas Gran Turismo izcilo kvalitāti.

Būtiskākais BMW 3.sērijā: funkcionāla elegance, trīs aprīkojuma versijas

Augstas klases materiālu kombinācijas un izcilas kvalitātes apdare uzsver īpašo gaisotni jaunā BMW 3.sērijas Gran Turismo salonā. 3.sērijas jaunpienācēju iespējams pasūtīt sākuma līmeņa versijā, ar Sport Line, Luxury Line un Modern Line aprīkojumu, iespējams izvēlēties arī MSport aprīkojuma paketi, kas būs pieejama jau no 2013.gada jūlija.

Gran Turismo klāstā trīs benzīna un divi dīzeļa dzinēji

Klienti jauno BMW 3.sērijas Gran Turismo var izvēlēties ar vienu no pieciem spēcīgiem, pilnveidotiem un ekonomiskiem dzinējiem, kas aptver jaudas diapazonu no 105kW/143ZS līdz 225kW/306ZS. Visos dzinējos tiek izmantota BMW TwinPower Turbo tehnoloģija. Jaudīgākajam sešu cilindru benzīna dzinējam, kas izmantots BMW 335i Gran Turismo modelī, ir pievienojies četru cilindru benzīna dzinējs BMW 328i Gran Turismo un BMW 320i Gran Turismo modeļiem. Klāstu papildina arī divi 2,0litru dīzeļdzinēji – BMW 320d Gran Turismo un BMW 318d Gran Turismo versijai.

Standartaprīkojumā jaudu uz aizmugurējiem riteņiem novada sešu pakāpju manuālā pārnesumkārba, tomēr papildaprīkojumā visiem dzinēju variantiem BMW piedāvā arī astoņu pakāpju automātisko pārnesumkārbu. Abi pārnesumkārbas varianti ir saistīti ar degvielas patēriņu samazinošo Auto Start-Stop funkciju.

Modernā balstiekārtas tehnoloģija, kurā izmantots liels skaits vieglmetāla komponentu, elektriskais stūres pastiprinātājs, kas novērš ātruma palielināšanas ietekmi uz stūri, smalki sabalansētais ass slodzes sadalījums (50:50) un stingrā, bet vieglā konstrukcija nodrošina izcilu vadāmību, augstu manevrētspēju un precizitāti.

Jaunā BMW 3.sērijas Gran Turismo pagarinātā garenbāze (+110mm), lielāks riteņu diametrs un pamata specifikācija, kas ietver 17 collu riteņus, piedāvā lielisku virziena stabilitāti un komfortu arī garos braucienos.

BMW EfficientDynamics

Papildus tā neticamajam praktiskumam un sportiskajai dinamikai BMW 3.sērijas Gran Turismo braukšanas prieku vēl vairāk uzlabo nepārspējama degvielas ekonomija. Tās pamatā ir BMW EfficientDynamics izstrādes stratēģija, kas ietekmē burtiski katru jaunā modeļa aspektu. Papildus īpaši taupīgajiem benzīna un dīzeļdegvielas dzinējiem BMW 3.sērijas Gran Turismo efektivitāti un dinamiskos rādītājus palielina atjautīgā vieglās konstrukcijas koncepcija un automobiļa uzlabotā aerodinamika (tai skaitā gaisa aizkari, spiediena izlīdzinātāji un aktīvais aizmugurējais spoileris). Par izcili ekonomisku degvielas patēriņu un zemu izmešu līmeni gādā arī citi līdzekļi, tostarp Auto Start-Stop funkcija, bremžu enerģijas reģenerācijas sistēma, optimālā pārnesuma indikators un palīgkomponentu darbība pēc pieprasījuma. Tomēr ekonomija ar to nebeidzas; lielāku degvielas ekonomijas potenciālu vēl 20 procentu apmērā piedāvā ECO PRO režīms un jaunā ECO PRO Route funkcija.

BMW ConnectedDrive

BMW ConnectedDrive programmā pieejamais vadītāja palīdzības sistēmu un mobilitātes risinājumu klāsts ļauj jaunajam BMW 3.sērijas Gran Turismo noteikt jaunus attiecīgā segmenta standartus drošības, komforta, izklaides un informācijas jomās. Viens no klāsta akcentiem ir jaunākās paaudzes pilnkrāsu Head-Up displejs, kas ar augstu izšķirtspēju vissvarīgāko informāciju projicē uz vējstikla. Citas komforta un drošības palīdzības sistēmas ietver īpaši efektīvu saskarnes tehnoloģiju, kas ļauj izmantot ārējos mobilos tālruņus un dažādas Bluetooth biroja funkcijas interneta pakalpojumiem.

Apps iespēja un bezmaksas BMW Connected lietojumprogramma nodrošina piekļuvi tādiem pakalpojumiem kā sociālie tīkli, tīmekļa radio un iPhone kalendāra funkcija. Savukārt informācijas un biroja pakalpojumi līdz ar ceļojumu un atpūtas plānotājiem, izmantojot Google Maps un Panoramio pakalpojumus, jaunajā BMW 3.sērijas Gran Turismo nodrošina pasažieriem lielāku individuālo komfortu.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk
Latvija
Karogu brauciens | Tukumā Tukuma TIC
Visi auto entuziasti, pasākumu apmeklētāji un aktīvās atpūtas cienītāji, sarosāmies! Tiekamies Tukumā 12.maijā plkst 12:00 Pauzera pļavā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.04.2024 - 02.05.2024 NBS orķestra koncerts TUMĒ Tukuma TIC
2. maijā plkst. 19.00 Tumes Kultūras namā Baltā galdauta svētku koncerts kopā ar Nacionālo bruņoto spēku Štāba orķestra Estrādes ansambli. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.04.2024 - 30.04.2024 Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.10650206sec.