BMW Festivāls, dragsteru cīņa un ātrākais BMW motocikls jau 18. maijā Biķerniekos

Jau sestdien Biķerniekos tiksimies Latvijas BMW festivālā, kura laikā notiks BMW Track Day, BMW Drifta Kauss un atjaunotais BMW Dragreiss, kā arī skatītāji varēs pieteikties demo braucieniem ar jaunākajiem BMW modeļiem. Kā īpašs šova elements paredzēts jaudīgākā BMW motocikla HP4 izaicinājums dragreisā. Skatītāji, kuri uz festivālu ieradīsies ar BMW, trases teritorijā varēs novietot savu automašīnu bez maksas, kā arī pasākuma ģenerālsponsors "Inchcape BM Auto" skaistākajiem apmeklētāju BMW piešķirs īpašus suvenīrus.

BMW festivāls sāksies jau pulksten 10.00, kad notiks iecienītais autošosejas treniņš "BMW Open Track Day", pasākuma oficiālā atklāšana notiks plkst.12.00, bet "BMW Drifta kausa" izcīņa sāksies pulksten 12.30. Oficiālais BMW pārstāvis Latvijā "Inchcape BM Auto" piedāvās jaunāko BMW modeļu izmēģinājuma braucienus, turklāt BMW Festivāla apmeklētājiem tiks piedāvāta unikāla iespēja būt pirmajiem, kas redzēs jauno BMW 3. sērijas Gran Turismo vēl pirms šī modeļa oficiālās tirgū ienākšanas dienas. Blakus "Inchcape BM Auto" teltij arī būs apskatāmi jaunākie BMW motocikli un BMW 5. sērija M Performance aprīkojumā.

Festivāla otrajā daļā notiks BMW klubu parāde un atjaunotais "BMW Dragreisa Kauss". Sacensību PRO klasē pieteikušies arī dragreisa čempioni - pasaulē ātrākais Audi "Carbon Destroyer" ar pilotu Ilmāru Zausajevu un slavenais "BMW Dragster" ar pilotu Agri Biezo. Par godu BMW Motorrad 90 gadu jubilejai kā īpašs šova elements dragreisā būs jaudīgākais BMW motocikls HP4, kurš izaicinās dalībniekus.

Dienas noslēgumā skatītāji ar savām ovācijām noteiks labāko riepu kūpinātāju, ko tradicionāli atbalsta "Rubbers.lv". Lai sportistiem būtu lielāks azarts, dragreisa un drifta sacensību uzvarētāji saņems arī naudas balvas – kopā 1000 eiro.

Līdzās sacensību programmai notiks konkursi apmeklētājiem un atrakcijas bērniem. Savukārt tie sacensību apmeklētāji, kuri uz festivālu ieradīsies tieši ar BMW automašīnām, saņems iespēju savu spēkratu Biķernieku teritorijā novietot bez maksas.

Latvijas BMW Festivāla oficiālais Aferparty kopā ar DJ Rob4Real – Fantasy Park. Sestdien visas dienas garumā uzrādot ieejas biļeti Fantasy Park boulinga administrācijā, pasākuma apmeklētāji saņems 50% atlaidi boulingam vai biljardam.

Biļetes uz Latvijas BMW Festivālu ir nopērkamas visās Biļešu servisa tirdzniecības vietās. Līdz piektdienas vakaram biļetes cena ir LVL 4,00, bērniem līdz 10 gadu vecumam ieeja ir bez maksas, bet no 11 līdz 16 gadu vecumam ieejas maksa ir simboliska – tikai LVL 1,00. Pasākuma dienā Biļetes cena ir LVL 5,00, bet bērniem no 11 līdz 16 gadu vecumam – LVL 2,00. VIP ieeja dalībnieku parkā – 7,00 LVL.

Sacensību programma, nolikumi un informācija dalībniekiem – www.forsaza.lv.

Latvijas BMW festivālu rīko Latvijas BMW Klubs. Festivāla ģenerālsponsors: "Inchcape BM Auto", atbalstītāji: mazlietotu BMW auto tirgotājs - "Ezauto.lv", oficiālais radio TOP Radio. Pasākumu vēl atbalsta: BMWPower.lv, Ātruma cilts, Alita, DELFI auto, AutoPort, Lieliska Dāvana, Carplan, Alca, Ring Automotive, Motul, Travelnews.lv, Rubbers, United Press, Avon, Fantasy Park, un apsardze Berkuts.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk
Latvija
Karogu brauciens | Tukumā Tukuma TIC
Visi auto entuziasti, pasākumu apmeklētāji un aktīvās atpūtas cienītāji, sarosāmies! Tiekamies Tukumā 12.maijā plkst 12:00 Pauzera pļavā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 27.04.2024 27. aprīlī - lielais Stādu tirgus Madonā Madonas TIC
Stādu tirgus Madonā jau ir kļuvis par nozīmīgu pavasara tradīciju plašā apkārtnē. Tas ir īstais starts uzsākt praktiskus pavasara darbus dārzos un | Skatīt vairāk
Iepazīsti Bausku no skatu torņu augstumiem Bauskas TIC
Tūrisma Informācijas Centrs ir apkopojis apmeklētājiem pieejamos skatu torņus Bauskas novadā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.58803892sec.