Biķerniekos notiks pēdējās drifta sacīkstes pirms lielā vasaras pārtraukuma

14. jūnijā norisināsies pēdējās drifta sacensības pirms lielās vasaras drifta pauzes Biķernieku trasē. Uz starta stāsies gan Latvijas PRO drifta čempionāta "RIGA CHALLENGE 2014" piloti, gan arī Latvijas drifta kausa Street un ProAm klases braucēji.

Pēc 14. jūnija Latvijas PRO drifta čempionāta otrā un Latvijas drifta kausa trešā posma Biķernieku trasē pusotru mēnesi vairs nebūs vērojamas sānslīdes, jo nākamās sacīkstes – Drift Allstars Latvijas posms - notiks vien augusta sākumā.

Ņemot vērā kuplo dalībnieku skaitu pagājušajos posmos, bez šaubām var teikt, ka 14. jūnijā Biķerniekos skatītājus priecēs vairāk nekā 60 PRO, ProAm un Street klašu sānslīžu meistari. Bez cīņām par uzvaru posmā sākusies arī cīņa par kopvērtējumu – Street ieskaitē pēc diviem posmiem līderos ir Dmitrijs Firovs, Dainis Akmentiņš un Kārlis Priedītis, savukārt ProAm līderu trijnieku veido Reinis Frīdbergs, Regnārs Mozga un Guntars Laizāns.

"RIGA CHALLENGE 2014" PRO čempionātā pēc pirmā posmā vadībā ir limbažnieks Ivo Cīrulis, kam seko jelgavnieks Ēriks Ulass un ar Audi Coupe braucošais igaunis Henri Puhmas. Cīņas otrajā posmā solās būt spraigas, jo uz pjedestālu un uzvaru tēmē arī tādi piloti kā Edmunds Ērglis, Ingus Jēkabsons, Raivis Graudiņš un Kristaps Sapals. Tāpat ar savu jauno BMW M3, kurš tehnisku problēmu dēļ vēl nav debitējis, labi iesākt sezonu vēlēsies vienmēr uz maksimumu tendētais Elvijs Ķezis.

Ja Latvijas drifta kausa Street un ProAm dalībniekiem būs jābrauc jau pa sev zināmu konfigurāciju (no meža ārā pa labi uz starta/finiša taisni), tad PRO braucējiem tiks piedāvāta pilnīgi jauna konfigurācija. Dzīvē gan braucēji, gan skatītāji ar jauno konfigurāciju varēs iepazīties šo piektdien (6. jūnijā), kad no 19:00 līdz 21:00 Biķerniekos norisināsies oficiālais drifta treniņš.

Kā papildus stimulu organizatori Latvijas PRO drifta čempionāta ''RIGA CHALLENGE 2014'' dalībniekiem izsludinājuši Latvijas driftā vēl neredzētas naudas balvas. Katrā posmā pirmo trīs vietu īpašnieki savā starpā sadalīs 1000 eiro.

Tāpat kā pagājušajā Latvijas drifta kausa posmā arī šoreiz skatītājiem ar ieejas biļeti, kas iepriekšpārdošanā maksās vien 7 eiro, būs iespējams apmeklēt dalībnieku parku. Šoreiz tas atkal būs ierastajā vietā, kartinga trasē, no kuras var labi pārredzēt visu trasi. Bērniem un pensionāriem ieejas biļete maksās 3 eiro.

Un protams, zem tribīnēm bez maksas atrakcija bērniem no 1188, bet dalībnieku parkā bez maksas būs pieejams bērnu rotaļu stūrītis. Vēl, uzsākot lielisku sadarbību ar RC driftu, katram būs iespēja bez maksas pamēģināt savas spējas izbraukt ar profesionālām RC drifta mašīnām, pa speciāli izveidotu trasīti.

Sacensību afterparty bārā Just, kur fantastiskā atmosfērā varēs tikties ar braucējiem, sacensību uzvarētājiem un lieliski pavadīt laiku.

Sacensību dienas kārtība (14. jūnijs):

09:30-10:30 Treniņi Street klase

10:30-12:00 Treniņi ProAm klase

12:00-12:50 Treniņi Pro Klase

13:00 Kvalifikācijas braucieni Street klase

14:00 Sacensību atklāšana un parāde

14:30 Kvalifikācijas braucieni ProAm klase

15:40 Kvalifikācijas braucieni Pro klase

17:00 Tandēmu braucieni Street klase

18:00 Tandēmu braucieni ProAm klase

19:00 Tandēmu braucieni PRO klase

19:40 Apbalvošana

Vairāk informācijai par pasākumu sekojiet līdzi

Facebook: Latvian Drift page

Twitter: Latvia drift    

Draugiem.lv: Latvijas drifts un www.driftlatvia.com

Mūs atbalsta:: KUMHO TYRE, Lāčplēsis, MPM oil company, Optisports, TWIN auto- auto rezerves daļu tirgotājs, prodrift.lv BMWpower.lv, balticrace.lv, ss.lv, informatīvais uzziņu dienests 1188, www.traips.lv, Degviela, Tipogrāfija Poligrama, sportacentrs.lv, tvnet.lv, LAF, www.travelnews.lv, DC shoes, automazgātuve Genarts, Battery energy drink, RISJ pirotehnikas veikals, Pizza Fly, TOMO hotel, BKSB, CSDD, Just bārs, Vējstikli, go4speed.lv, driftemotions.lv, Apsardze "BERKUTS" un STP.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpilī!  Jēkabpils novada TIC
Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpils novadā! Esi aktīvs, dodies dabā, apmeklē pasākumus! | Skatīt vairāk
Latvija
6 populārākie brīvdienu galamērķi šogad airBaltic
Dodies neaizmirstamos piedzīvojumos un baudi Balkānu pasakainos skatus, vēsturiskās vietas un neskarto dabu. | Skatīt vairāk
79 EUR
Labi būt pavasarī - Bauskas novadā! Bauskas TIC
Izdots jaunais kultūras un tūrisma ceļvedis „Labi būt Bauskas novadā” - aplūko un iedvesmojies brīvdienām! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024” Valmieras TIC
31. martā no plkst.10.00-15.00 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024”. No plkst.11.00 svētku koncerts kopā ar pašdarbības kolektīviem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.8042202sec.