Drifta sezonas noslēgumā Biķerniekos uz starta arī Austrumeiropas čempions Blušs

Jau šajā nedēļas nogalē Biķernieku trasē norisināsies pēdējās šī gada drifta sacīkstes Latvijā -  grandiozais Latvijas drifta sezonas noslēgums. Bez jau ierastajiem braucējiem uz starta sestdien, 20. septembrī, stāsies arī divi īpaši viesi – tikko kā par Austrumeiropas čempionu kļuvušais Kristaps Blušs un "Evil Empire" seja Sergejs Kabargins.

Latvijas drifta kausa sestajā un Latvijas drifta čempionāta "RIGA DRIFT CHALLENGE" septītajā posmā uz starta solās iziet ļoti kupls dalībnieku skaits, jo jau šobrīd savu dalību apstiprinājuši vairāk nekā 50 braucēji, to starpā arī vairāki kaimiņvalstu piloti. Spilgtākais no tiem noteikti ir jau minētais Kabargins, kurš brauks ar savu 750 zirgspēkus attīstošo un vizuāli iespaidīgo Toyota Supra. Atraktīvu sniegumu rādīs arī igaunis Kristjan Salmre, kurš sacensībās piedalās ar spilgti rozā 5. sērijas (E34) BMW.

Aizraujošas kopvērtējuma cīņas sagaidāmas visās trijās klasēs, jo uz kopvērtējuma medaļām pretendē kupls braucēju skaits. Street ieskaitē pārliecinošs līderis ir Dainis Akmentiņš, tomēr aiz viņa ir septiņi braucēji, kas pretendē uz otro un trešo kopvērtējuma vietu. Savukārt ProAm klasē galvenā cīņa notiks par titulu, jo līderi Reinis Frīdbergu un otrajā vietā esošo Guntaru Laizānu šķir vien 21,5 punkti.

Arī PRO klasē cīņas solās būt ļoti karstas, jo uz spēles ir Latvijas drifta čempiona tituls. 37 punktu pārsvaru pār limbažnieku Ivo Cīruli ir iekrājis Ēriks Ulass, tomēr drifts tieši ar to ir burvīgs, ka viena neparedzēta kļūda un viss var sagriezties kājām gaisā. Papildu intrigu pēdējā posmā dos Bluša un Kabargina starts, jo abi divi noteikti iesaistīsies cīņā par uzvaru un pjedestāliem.

Piektdien, 19. septembrī, Biķernieku trasē tiks aizvadīti oficiālie pirms sacensību treniņi. No 16:00 līdz 19:00 trasē trenēsies Latvijas drifta kausa Street un ProAm klašu braucēji, savukārt no 19:10 līdz 20:30 trasi ar dūmiem piekūpinās Latvijas drifta čempionāta PRO klases piloti.

Īstās bezkompromisa cīņas trasē gan, protams, būs redzamas  sacensību dienā - sestdienā, 20. septembrī. Tiem skatītājiem, kuri vēlēsies redzēt pilnīgi visus kvalifikācijas braucienus, trase būs atvērta jau no 11:00, tomēr lielā sacensību atklāšana ar tai sekojošo PRO kvalifikāciju un visu klašu finālbraucieniem paredzēta 14:00.

Ieejas biļešu cena iepriekš pārdošanā www.bilesuserviss.lv ir vien 7 eiro, bērniem (10-16 g.v.), 3. grupas invalīdiem un pensionāriem ieeja maksās 3,5 eiro, savukārt bērniem (līdz 9 gadu vecumam) un 1. un 2. grupas invalīdiem ieeja pasākumā būs bez maksas.

Latvijas drifta sezonas noslēguma dienaskārtība (20. septembris):

No 11:00 – Ieeja pasākumā skatītājiem

11:00-12:00 - Kvalifikācijas braucieni Street klase

12:00-13:30 - Kvalifikācijas braucieni ProAm klase

14:00 - Sacensību atklāšana un dalībnieku parāde

14:30-15:00- Kvalifikācijas braucieni PRO klase

15:00-16:00 Street klases finālbraucieni

16:00-18:00 Proam klases finālbraucieni

18:15-19:00 PRO klases finālbraucieni

19:10 Apbalvošana

Mūs atbalsta: Midland OIL, KUMHO TYRE, Lāčplēsis, TWIN auto- auto rezerves daļu tirgotājs, prodrift.lv BMWpower.lv, balticrace.lv, ss.lv, informatīvais uzziņu dienests 1188, www.traips.lv, Krāsu Forums, Degviela, Tipogrāfija Poligrama, sportacentrs.lv, tvnet.lv, LAF, www.travelnews.lv, DC shoes, automazgātuve Genarts, Battery energy drink, RISJ pirotehnikas veikals, Pizza Fly, TOMO hotel, BKSB, CSDD, Just bārs, Vējstikli, go4speed.lv, driftemotions.lv, Apsardze „BERKUTS” un STP.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Jaunmoku pilī un parkā Tukuma TIC
Pirmajās Lieldienās, 31. martā, Jaunmoku pils aicina visus uz aizraujošu svinību dienu pils parkā. Šīs dienas laikā norisināsies aktivitātes visai | Skatīt vairāk
Latvija
Grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” koncerts Valmieras TIC
12.aprīlī plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” akustiskais jubilejas koncerts kopā ar filmas | Skatīt vairāk
no 18 EUR
Pārgājiens Alūksnē Alūksnes TIC
Ieplāno 13.aprīli, lai trīs stundu aizraujošā pārgājienā uzzini viduslaiku mantojuma faktus, nostāstus un teikas! Dosimies Alūksnes viduslaiku pils | Skatīt vairāk
12 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienas Tukuma novadā  Tukuma TIC
Lieldienas rītā, saulei lecot, jāmazgā mute, jo tad tiekot skaists. Nu, kad mute nomazgāta, var doties svinēt Lieldienas. Svini Tukuma novadā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.49796796sec.