Nosaukts visskaistākais konceptauto

Satriecošais sporta konceptauto ar rotordzinēju Mazda RX-Vision aizvadītajā 31.automobiļu festivālā Festival Automobile International ieguvis balvu Gada visskaistākais konceptauto.

Uzņēmuma Starptautiskās dizaina nodaļas vadītājs Ikuo Maeda otrdienas vakarā šo balvu saņēma kopā ar Mazda Eiropas galveno dizaineru Kevinu Raisu, viņa kolēģi no Mazda North America Žuljēnu Montūzu un Mazda dizaineru Norihito Ivao.

Tas ir kārtējais pagodinājums Mazda globālajai dizaina nodaļai, kas aizvadītajā septembrī no konkursa Automotive Brand Contest 2015 mājās aizveda trīs balvas, ieskaitot prestižo godalgu Gada komanda. RX-Vision šogad tika nominēta reizē ar Bentley Exp10 Speed 6, Peugeot Fractal un Porsche Mission E.

2015.gada novembrī Tokijas autoizstādē atklātā RX-Vision ilustrē Mazda izaicinošo garu. Uzņēmuma pēdējais konceptauto ir patiesi pārsteidzošs tās KODO – Soul of Motion dizaina filozofijas atveidojums. Viegli plūstošās proporcijas uzsver tās veiktspēju, vienlaikus godinot Mazda bagātīgo mantojumu, ko raksturo sporta auto ar pakaļējo riteņu piedziņu un priekšā novietotu dzinēju. Patiesi – rotējošās piedziņas bloka kompaktums ļauj izveidot zemu novietotu motora pārsegu. Zīmola fani noteikti alkst redzēt šī modeļa nonākšanu ražošanā.

RX-Vision ir apskatāma Festival Automobile International konceptauto izstādē, kas līdz 2016. gada 31.janvārim notiek Parīzē, Invalīdu namā (Hôtel National des Invalides). Balva Gada visskaistākais konceptauto tiek pasniegta automobilim, kas vislabāk iemieso tīru dizainisko radošumu un jaunas tendences. Tā ir viena no četrām galvenajām pasniegtajām balvām, kuru saņēmējus šajā ikgadējā pasākumā izvēlas ekspertu un entuziastu žūrija, kuras sastāvā ir pārstāvji no motoru sporta, arhitektūras, modes un dizaina jomām.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Orientēšanās sezona sākas jau 16.aprīlī! Alūksnes TIC
Orientēšanās pasākumam HORIZONTS šogad lieli svētki - uzsākta 40.jubilejas sezona. Tiekamies jau otrdien, takās kas bija tik populāras! | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
Brauc ar klasi Alūksni! Alūksnes TIC
Skolēniem viens no gaidītākajiem notikumiem neatkarīgi no mācību mēneša un gadalaika, ir klases ekskursijas kopā draugiem un saviem skolotājiem! | Skatīt vairāk
no 3.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 30.04.2024 Saulaina atpūta Kosta Blanka  Atlantic Travel
Kā par saulainu atpūtu pašā Kosta Blankas sirdī ar baltām smilšu pludmalēm un kristāldzidru jūru? JAAĀ! Tiešie lidojumi no Rīgas uz Alikanti no | Skatīt vairāk
no 715 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.04.2024 - 30.04.2024 Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.13713384sec.