Spokošanās, Helovīnu tematikas pasākumi šajā nedēļas nogalē

Šajā nedēļas nogalē piļu, muižu un citu ēku pagrabi, bēniņi un torņi atdzīvosies, degs sveču gaismas, skanēs mūzika, tiks stāstītas teikas, nostāsti, leģendas, kā arī – neiztikt bez spokošanās.  

2023. gada 27.un 28.oktobris – Tukuma klubā “Lemon Club” “Halloween Weekend” nedēļas nogale ar īpašiem, tematiskajiem pasākumiem. 28.oktobrī  no pulksten 17:00 līdz 21:00 “Lemon Club” klubā Helovīnu ballīte jauniešiem no 10 gadu vecuma.  Jaunieši aicināti ierasties uz pasākumu ar sejas krāsojumu Helovīnu noskaņās, kas ļaus tikt pie 50% atlaides ieejas maksai! Ieejas maksa 3 EUR bez atlaides. Vairāk informācijas: 27276364 , www.lemonclub.lv. Adrese: Lemon Club", Brīvības laukums 4, Tukums.

Arī Apgrieztajā mājā apmeklētājus gaida spoki, skeleti, zirnekļi, sikspārņi un citi mošķi Baidīšanās būs, bet daudz vairāk būs prieka un smieklu! Apmeklē Halovīnu Apgrieztajā mājā no 20.10.2023. līdz 05.11.2023! Gaidīti tiks arī viesi maskās, tērpos, rotājumos. Ieejas biļešu cenas: 8 EUR pieaugušajiem, 7 EUR bērniem, skolēniem no 4 līdz 18 gadu vecumam, 5 EUR pensionāriem. Vairāk informācijas pa tālruni 28808606, [email protected], www.apgrieztamaja.lv. Adrese: "Guntiņas", Smārde, Smārdes pagasts, Tukuma novads.

Filmu parks “Cinevilla” Helovīna tematikas cienītājus aicina iegriezties filmu parkā no 27.oktobra līdz 4.novembrim. Parks būs atvērts katru dienu laika posmā no pulksten 18:00 līdz 23:00. Pasākuma laikā tevi sagaida kino seansi ar šausmu filmām. Došanās baisajā Cinevillas pilsētā, meklējot īstus kadrus, tēlus filmu dekorācijās, kā Halovīna DJ visa pasākuma laikā. Pasākuma laikā tev būs iespēja baudīt gardus dzērienus, ēdienus vietējā krodziņā. Ieejas biļetes cena 10 EUR. Vairāk informācijas pa tālruni 28606677, www.cinevillaevent.lv. Adrese: Cinevilla studio, Slampe, Slampes pagasts, Tukuma novads.

Pirmo reizi 14 gadu laikā spoku vakars tiek rīkots arī Zentenes pilī 28.oktobrī no pulksten 15:00! Zentenes pils un Zentenes kultūras  un Sēmes tautas nams aicina uz ģimenei draudzīgu spoku vakaru Zentenes pilī. Kopīgiem spēkiem tiks modināti Zentenes pils gariņi “Zaļā dāma” un “Marijas tante” pēc 14 gadu snaudas.  Apmeklētājiem būs iespēja doties pa spoku taku bailīgajā pils pagrabā, izpētīt pils leģendas un stāstus orientēšanas spēles laikā, kā arī piedalīties radošajās darbnīcās. Ieeja par ziedojumu Zentenes pils atjaunošanai! Vairāk informācijas pa tālruni 28378366, [email protected]. Adrese: Zentenes pils, Zentenes pagasts, Tukuma novads.

29. oktobrī no pulksten 16:00 līdz pulksten 19:00 Džūkstes Pasaku muzejā apmeklētāji aicināti uz stāstniecības pasākumu “Spoku stāstu vakars”. Muzejā tas norit jau 12 gadus, ar mērķi sabiedrībā uzturēt un veicināt stāstniecības prasmes un ļaut fantāzijai vaļu gan bērniem, gan pieaugušajiem. Šajā vakarā ikviens apmeklētājs gaidīts spocīgā apģērbā un neierastā gaisotnē gan klausīties, gan stāstīt savus stāstus. Dalība pasākumā: 3.00 EUR, pirmsskolas vecuma bērniem ieeja bezmaksas. Vairāk informācijas pa tālruni 26513314, [email protected], www.tukumamuzejs.lv. Adrese: Džūkstes Pasaku muzejs, Lanciņu skola, Džūkste, Tukuma novads.

Svētdien, 29. oktobrī pulksten 18:30 Kandavā gaidāmas piedzīvojumu sacensības (ar foto-orientēšanās elementiem) komandām krēslas/tumsas apstākļos "Kandavas Halovīna skrējiens 2023". Pulcēšanās pie virvju trases, Daigones ielā, Kandavā, kur būs gan starts, gan finišs. Kopējais starts 19:00. Iepriekšēja pieteikšanās un papildus informācija: komandu pārstāvjiem rakstot (norādot komandas nosaukumu, dalībniekus un tālruņa nr. uz e-pastu: [email protected] līdz 25.oktobrim plkst.17:00. Adrese: Daigones iela, Kandava, Tukuma novads.

31.oktobrī no pulksten 17.00 līdz 20.00 esi laipni aicināts pievienoties un svinēt Helovīnus ballītē Pūres Kultūras namā! Būs gan spoku parāde jeb spocīgāko tērpu konkurss, gan arī seju apgleznošana spociņu stilā, gan arī foto stūrītis. Varēs izdancoties diskotēkā, un vēlams - ierasties tērpos un maskās. Adrese: “Vārpas”, Pūres kultūras nams, Pūres pagasts, Tukuma novads.

Savukārt Zemītes tautas nams visus mošķīšu tēmas fanus aicina uz radošajām aktivitātēm bērniem – “Mošķīšu un spociņu salidojums Helovīnu noskaņās” 31.oktobrī no pulksten 18:00 līdz 20:00. Ieeja ar tematiskajām maskām bezmaksas. Adrese: “Cerības”, Zemītes tautas nams, Zemīte, Zemītes pagasts, Tukuma novads.

Arī Zantes kultūras nams aicina uz “Spoku ballīti”. “Spoku ballīte” ar spocīgiem stāstiņiem, spociņu radošo darbnīcu un spokaino diskotēku gaidīs apmeklētājus Zantes kultūras namā 31.oktobrī no pulksten 19:00 līdz 21:00. Ierašanās maskās! Adrese: Skolas iela 6, Zante, Zantes pagasts, Tukuma novads.

Noslēpumainie “Leģendu nakts” pasākumi

Cauri rudens vējiem arī Tukuma pusē 28.oktobrī tiks atklāti patieso leģendu stāsti Latvijas Piļu un muižu asociācijas organizētās “Leģendu nakts 2023” ietvaros. “Leģendu nakts” ietvaros pie sevis ciemos gaidīs Durbes pils, Šlokenbekas muiža, Jaunmoku pils un Jaunpils pils dzirnavas.

Par katru “Leģendu nakts” pasākumu vairāk var uzzināt pasākumu afišās, vai https://visittukums.lv/lv/Aktualitates/Legendu-nakts-pasakumi-aicina-atklat-ari-Tukuma-puses-pilu-noslepumus.

Koncerti, teātra izrādes un citi pasākumi Tukuma pusē šonedēļ

Tukuma puses kultūras iestādes, muzeji, muižas un pilis aicina piedzīvot muzikālu baudījumu koncertos, vizuālu baudījumu - teātra izrādēs un baudījumu dvēselei atpūtā ar ģimeni šajā nedēļas nogalē.

Animācijas filmas un pasākumi bērniem ar ģimenēm

Ukraiņu animācijas piedzīvojumu multfilma "Lauma: meža dziesma" būs skatāma Tumes kultūras namā 27.oktobrī pulksten 16:00. Ieejas maksa 2 EUR. Adrese: Tumes kultūras nams, Pasta iela 1A, Tume, Tumes pagasts, Tukuma novads.

Kandavā 27.oktobrī viesosies cirka - teātra izrāde "Pasakainā planēta". Būs iespēja ne vien baudīt dažādu žanru cirka mākslinieku sniegumu, bet arī bildēties ar dzīvniekiem. Biļešu cena 8 EUR. Biļetes tiks pārdotas pirms izrādes. Vairāk informācijas www.kandava.lv. Adrese: Kandavas kultūras nams, Lielā iela 28, Kandava, Tukuma novads.

Burbuļu iluzionists, lāzeršovs, neona istaba, dūmu specefekti, burbuļu triki, animatori ar muzikālo priekšnesumu, vadītājs ar rotaļām un diskotēku noslēgumā skatuves priekšā - tas viss Tukuma pilsētas Kultūras namā 28.oktobrī pulksten 16:00. Elpu aizraujošā šovā, vērosim pasaules klases burbuļu trikus, iluzionista Robert Valdman izpildījumā, kurš priecējis apmeklētājus visā pasaulē. Biļetes cena no 7 līdz 25 EUR. Biļetes iegādājamas Biļešu Paradīzes kasēs vai www.bilesuparadize.lv, kā arī Tukuma pilsētas Kultūras nama kasē. Vairāk informācijas www.tukumakn.lv. Adrese: Tukuma pilsētas Kultūras nams, Lielā iela 1, Tukums.

Kinoseansi

27. oktobrī Tumes kultūras namā būs pulksten 18.00 būs skatāma kino - spēlfilma „Mana brīvība”. Ieeja 3 EUR. Adrese: Tumes kultūras nams, Pasta iela 1A, Tume, Tumes pagasts, Tukuma novads.

Teātra izrādes, ko nedrīkst palaist garām

Liepājas teātra izrāde “Vilki” priecēs un aizdomāties liks izrādes apmeklētājiem Slampes Kultūras pilī 27.oktobrī pulksten 19:00. “Vilki” ir stāsts par ģimeni, kurai, saskaroties ar neplānotiem sarežģījumiem, nākas dziļi un patiesi izvērtēt savstarpējās attiecības un skart arvien dziļākas tēmas, kuras vienmēr tikušas noklusētas un nekad nav risinātas. Biļešu cenas 15 EUR, 18 EUR, 20 EUR, 25 EUR. Biļetes iegādājamas Biļešu Paradīzes kasēs vai www.bilesuparadize.lv, kā arī Slampes Kultūras pils kasē. Adrese: Slampes Kultūras pils, Slampe, Slampes pagasts, Tukuma novads.

27.oktobrī Lapmežciema tautas namā pulksten 19:00 būs baudāma izrāde “Silvija”. “Silvija” ir komēdija par mīlestību un nemīlestību, par to kā šodienas pragmatisma vilnī saglabāt jūtu pilnību, tuvību ar dabu un dzīves prieku. Asprātīgi dialogi, absurdas situācijas, negaidīti pavērsieni - izrādē ar skumjām bet laimīgām beigām. Biļešu cena 10 EUR. Biļetes iegādājamas Biļešu Paradīzes kasēs vai www.bilesuparadize.lv, kā arī Lapmežciema tautas nama kasē. Adrese: Liepu iela 2A, Lapmežciems, Lapmežciema pagasts, Tukuma novads.

Jaunatnes teātra ”Brīvā versija” izrādi "Mēness vilki", kas savu pirmizrādi piedzīvoja šī gada janvārī, varēs noskatīties 29.oktobrī pulksten 15:00 Tukuma pilsētas Kultūras namā. Biļetes cena 3 EUR. Biļetes iegādājamas Biļešu Paradīzes kasēs vai www.bilesuparadize.lv, kā arī Tukuma pilsētas Kultūras nama kasē. Vairāk informācijas www.tukumakn.lv. Adrese: Tukuma pilsētas Kultūras nams, Lielā iela 1, Tukums.

Muzikālie vakari

Latviešu spēka dziesmu programma "DZIMTĀ VALODA" būs īsts sajūtu koncerts, ko baudīt varēs 27.oktobrī Kalnmuižas pilī pulksten 19:00. Biļetes cena 25 EUR. Rezervācija pa tālruni 26699033. Vairāk informācijas pa tālruni, vai rakstot uz e-pastu [email protected] . Adrese: Kalnmuižas pils, Kandavas pagasts, Tukuma novads.

28. oktobrī Jaunmoku pils Kolonnu zālē notiks audiovizuāls vakars “Flirts ar citādo”. Neaizmirstamas emocijas un intelektuālo stimulu visiem klātesošajiem sniegs divi izcilie Mārči Auziņi – zinātnieks un mūziķis. Tā būs neaizmirstama pieredze, kurā zinātnes un mūzikas pasaules apvienojas. Biļešu cenas 15 EUR, 20 EUR, 25 EUR. Biļetes iegādājamas Biļešu servisa kasēs vai www.bilesuserviss.lv. Adrese: Jaunmoku pils, Rīgas - Ventspils šosejas 75km, Tumes pagasts, Tukuma novads.

28.oktobrī tukumnieci, brīnišķīgas balss īpašnieci Guntu Menģeli varēs satikt gleznainajā Kandavā! Kandavas Vīna nams aicina uz Guntas koncertu pulksten 18:00. Rezervē galdiņu pa tālruni 26593861. Ieeja bez maksas. Adrese: Kandavas vīna nams, Ūdens iela 2, Kandava, Tukuma novads.

Grupa "Līvi" ielūdz uz savu labāko dziesmu koncertu "Dzintara Mēness" Slampes Kultūras pilī! Programmā skanēs gan "Līvu" klasika no "Līvu" "zelta fonda", to skaitā “Dzimtā valoda”, “Dzelzgriezējs”, Dieva dēls”, “Piedod man” un citas, gan arī pēdējos gados tapušās kompozīcijas. Koncerts 28.oktobrī 19:00. Biļešu cenas 18 EUR, 20 EUR, 25 EUR. Biļetes iegādājamas Biļešu Paradīzes kasēs vai www.bilesuparadize.lv, kā arī Slampes Kultūras pils kasē. Adrese: Slampes Kultūras pils, Slampe, Slampes pagasts, Tukuma novads.

Aleksandras Špicbergas un Vladimira Kudrina muzikālā programma “Mūzika balsij un ģitārai” 29.oktobrī pulksten 17:00 piepildīs Tukuma Sv.Trīsvienības ev.lut.baznīcu. Programmā latviešu komponistu dziesmas un pasaules mūzikas pērles. Ieeja bez maksas. Vairāk informācijas www.tukumakn.lv. Adrese: Brīvības Laukums 1, Tukums.  

Balles rudens ritmos

Rudens balle Valdeķu kultūras namā visus pulcēs 28.oktobrī no pulksten 21:30. Par lustīgu dejas soli rūpēsies grupa "Karakums" (Normunds Jakušonoks un Kaspars Tīmanis). Rezervē galdiņu pa tālruni 23372996 vai 28765684. Biļetes cena iepriekšpārdošanā 10 EUR, pasākuma dienā - 15 EUR. Adrese: Valdeķu kultūras nams, Valdeķi, Kandavas pagasts, Tukuma novads.

28.oktobrī no pulksten 22:00 būs iespējams danci griezt Rudens ballē Džūkstes Biedrību namā kopā ar grupu "Galaktika". Ieeja 10 EUR. Galdiņu rezervācija pa tālruni 27231136. Adrese: "Biedrību nams", Džūkste, Džūkstes pagasts, Tukuma novads.

Citi nedēļas nogales pasākumi

Aicinām uz atceres pasākumu 29.oktobrī pulksten 12:00 Struteles baznīcā, kas veltīts Krišjānim Baronam - Dainu Tēvam viņa dzimtajā pusē. Ieeja par ziedojumiem Struteles baznīcai. Adrese: Struteles baznīca", Strutele, Jaunpils pagasts, Tukuma novads.

Muzikālu, leģendām apvītu, aizraujošu un ģimenisku nedēļas nogali Tukuma pusē!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk
Latvija
Glika dienas Alūksnē Alūksnes TIC
Godinot Bībeles tulkotāju Ernstu Gliku 370. gadskārtā un svinot Bībeles tulkojumam 330 gadus, Alūksne aicina uz “Glika dienām”! | Skatīt vairāk
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 01.05.2024 Esi aicināts V.Plūdoņa muzejā Lejeniekos! Bauskas TIC
Lejenieku muzeja atvēršanas svētki jau 1.maijā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.63498592sec.