Valsts svētku nedēļā Jaunmoku pils aicina baudīt latviskas garšas

Jaunmoku pils, par godu Latvijas valsts proklamēšanas gadadienai, aicina īpašā svētku nedēļā no 10. līdz 20. novembrim baudīt latviskas garšas maltīti, piedalīties atvērtajās ekskursijās pilī un kopīgi pavadīt laiku aizraujošā saliedēšanās spēlē.

No 2023. gada 10. - 20. novembrim Jaunmoku pils Baltajā zālē un Muižas ēkā īpašā svētku atmosfērā varēs baudīt Latvijas virtuvei tik raksturīgās rudens garšas – ķirbi, baravikas, kartupeļus, bietes, brūklenes un citas, apvienotas četru kārtu maltītē. Būs baudāms arī veģetārais piedāvājums un īpaši radīta trīs kārtu maltīte bērniem. Būs pieejama arī ikdienas ēdienkarte. Svētku maltītes kārtas būs iespējams pasūtīt arī atsevišķi.

Maltītes pils Baltajā zālē būs baudāmas 10., 11. un 12. novembrī, kā arī 17., 18., 19. un 20. novembrī Muižas ēkā. Maltīšu un ēdienu laikus nepieciešams iepriekš pieteikt pa t. 26187442 vai [email protected].

Jau astoto gadu Tukumā un tās apkārtnē atzīmē “Patriotisko garšas nedēļu”, kuras laikā kafejnīcās un restorānos tiek piedāvāta patriotiska svētku noskaņa, latviešu tradicionālie ēdieni un vietējo produktu mūsdienu garšas baudījums. Šogad pirmo reizi Latvijas piļu un muižu asociācija rīko “Piļu un muižu restorānu nedēļa”, kuras ietvaros vairākas pilis un muižas piedāvā maltītes savos restorānos, tai skaitā arī Jaunmoku pils.  

No 18. līdz 20. novembrim katru dienu plkst. 15:00 norisināsies atvērtās ekskursijas. Tās laikā būs apskatāmi pils saloni un iespēja uzzināt pils vēsturi un tā laika ļaužu dzīvi, sākot no 20. gadsimta sākuma līdz pat mūsdienām. Tāpat būs iespējams apmeklēt Meža muzeju, kuru īpaši iemīļojuši bērni, darbojoties interaktīvajās ekspozīcijās. Būs arī iespējams uzkāpt pils tornī, no kura paveras plašs skats pār tuvajiem pakalniem. Muzeja ieejas biļetes pēc cenrāža.

Prāta asināšanai un jēgpilnai laika pavadīšanai ar sev tuvajiem tiek piedāvāta izlaušanās spēle “Zaļā meža melnie stāsti”. Spēles uzdevums ir, atrisinot uzdevumus, izkļūt no Sumpurņa alas pašiem un izglābt sagūstītos meža iemītniekus.

Lai baudītu mierpilnu un nesteidzīgu atpūtu, iespējams nakšņot pils vai Muižas ēkas numuriņos. Svētku laikam sagatavoti īpaši komplekti visai ģimenei – nakšņošana, maltīte un ekskursija. Vairāk informācijas www.jaunmokupils.lv

Uz tikšanos Jaunmoku pilī!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI Tukuma TIC
24.,25.MAIJĀ KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI 2024 "KARNEVĀLS KANDAVĀ". | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.04.2024 - 30.04.2024 Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Jaunmoku pils
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.57007909sec.