Jaunmoku pils aicina uz «Randiņu muzejā»

Šogad, jau otro gadu pēc kārtas, Jaunmoku pils aicina pārus un ģimenes baudīt mīlestības svētkus pasākumā “Randiņš muzejā”. 2024. gada 14., 17. un 18. februārī īpašā atmosfērā, piedaloties dažādās aktivitātēs un baudot kino, koncertu vai četru kārtu maltīti, ikvienam  būs iespēja vienlaikus sajust vēstures un kultūras mantojuma elpu apvienojumā ar mūsdienu randiņu tradīcijām. 

Izklaidējoši – izglītojošas aktivitātes tiks izvietotas visā Jaunmoku pilī – zālēs, salonos, Meža muzejā. Katram pārim vai ģimenei būs savs randiņu galdiņš, pie kura baudīt pasākumu. 

Randiņa dalībniekiem tiks iedots aktivitāšu ceļvedis, kurš vedīs gan izglītojošā, gan romantiskā pastaigā pa pili. Piemēram, aktivitātē “Parka poētikas tuvplāni” ar tālskati varēs atrast norādes dzejolim, kurš jānolasa otrai pusītei. Aktivitātē “Vēstule no pils” pāris varēs ļauties mīlestības vēstuļu rakstīšanai ar roku, izmantojot 20.gs. sākuma rakstīšanas stilu. Būs pieejamas arī tādas mīlestības sajūtu atklāšanas aktivitātes, kā “Satikās un patikās”, “Mīlestība iet caur vēderu”, “(Ne)zāģē mani!” un citas. Tāpat būs iespēja baudīt “Tējas dārza noslēpumi” tējas no pils dārzā lasītiem augiem, kurus papildinās gardums no sadarbības partnera “Baltais”. 

14. un 17. februārī randiņa turpinājumā dalībnieki varēs baudīt mūsdienu kino, skatoties filmu “Pastkarte no Romas” pils Torņu zālē, bet 18. februārī Kolonnu zālē klausīties koncertprogrammu “Debesis. Gaiss. Vējš.”

Režisores Elzas Gaujas spēlfilma “Pastkarte no Romas” ir divu pastnieku senioru mīlestības stāsts, kur galvenās lomas atveido Jānis Jarāns un Indra Burkovska. Lai laimētu ceļojumu uz Romu, Alvīne un Ernests ķeras pie viltīgas shēmas ar loterijas kuponiem, taču viņu ieceri aizēno Alvīnes strauji progresējošā Alcheimera slimība. Koncertprogrammā “Debesis. Gaiss. Vējš.” uz skatuves satiksies Trio Spectrum - dziedātāja Agnese Pauniņa, flautiste Liene Denisjuka – Straupe un pianiste Kristīne Paula. Koncertā pamīšus skanēs gan franču, gan latviešu komponistu darbi, kas šajā kombinācijā brīnišķīgi izcels katra skaņdarba unikālās krāsas un saturisko vēstījumu. 

Piešķirot randiņam īpaši romantisku noskaņu pils zālēs, iepriekš rezervējot, būs iespēja baudīt četru kārtu maltīti pieaugušajiem vai trīs kārtu maltīti bērniem.

“Randiņš muzejā” notiks trīs dienas – Valentīndienā, 14. februārī, plkst. 18:00, 17. februārī plkst.16:00 un 18. februārī plkst. 12:00. Vēlamie laiki jārezervē iepriekš Jaunmoku pils mājas lapā www.jaunmokupils.lv sadaļā “Veikals”. Randiņu vietu skaits ir ierobežots. 

Papildus aktivitātēm un maltītei varēs baudīt gardas uzkodas, malkot atspirdzinošus un veldzējošus dzērienus, nakšņot pils viesnīcā ar 15% atlaidi, izkalt savu Laimes monētu vai pārsteigt savu mīļoto ar jau sarūpētu ziedu pušķi. Papildus pakalpojumi jārezervē iepriekš, sazinoties ar Jaunmoku pili pa t. 26187442 vai rakstot uz [email protected] 

Pasākums “Randiņš muzejā” norisinās jau otro gadu. Pagājušajā gadā par pasākumu tika saņemtas ļoti labas atsauksmes un tas tika raksturots kā “apbrīnojami skaists un patīkams, izjūtu un sajūtu virpulis, ļoti jauka atmosfēra, lieliski sagatavots pasākums, fantastiska vieta ar fantastiskiem cilvēkiem".  

Uz tikšanos Jaunmoku pilī! 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 29.04.2024 Biznesa pusdienu piedāvājums Hercogs Mārupe
Restorāns Hercogs Mārupē, Vītiņu ielā 4A aicina jūs uz biznesa pusdienām darba dienās no plkst. 11:30-15:00! | Skatīt vairāk
Latvija
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Tornī gleznu izstāde “Gaismas frekvences” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 23. aprīļa līdz 26. maijam Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma gleznu izstāde “Gaismas frekvences”. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.47710204sec.