Gada nogales nozīmīgākais tūrisma profesionāļu notikums Latgalē

2023. gada 30. novembrī Balvu Kultūras un atpūtas centrā norisināsies gada nozīmīgākais tūrisma profesionāļu notikums Latgales reģionā – Latgales Tūrisma konference un Gada balvu pasniegšana.

Šogad pasākums notiks jau astoto reizi, kā ierasts pulcējot gan Latgales, gan Latvijas mēroga tūrisma ekspertus un plānotājus, kultūras nozares pārstāvjus un tūrisma uzņēmējus. Pasākumu organizē Latvijas Investīciju attīstības aģentūras Tūrisma departaments un Latgales Tūrisma asociācija.

“Organizējot šo pasākumu un radot pēc iespējas nepiespiestāku gaisotni, mūsu mērķis ir radīt īstus tūrisma un kultūras svētkus. Tā ir brīnišķīga iespēja satikt gan pārnovadu kultūras un tūrisma kolēģus, gan arī nacionāla mēroga nozares ekspertus,” stāsta Latgales Tūrisma asociācijas speciāliste Laura Spundere.

Pasākuma programmu šogad bagātinās LIAA Tūrisma departamenta vadītāja Inese Šīrava, iepazīstinot ar Tūrisma departamenta paveikto 2023. gadā un turpmākajām plānotajām aktivitātēm, Latvijas Kultūras akadēmijas un Rīgas Tehniskās universitātes kopīgās maģistra studiju programmas Asoc. prof. Dr. oec. Ieva Zemīte, kura iepazīstinās ar pētījuma “Radošās industrijas mazajās pilsētās: radošas pilsētas potenciāls un iespējas” rezultātiem, tostarp arī ar Balvu pilsētas piemēru, Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmijas vadošā pētniece, asoc. prof. Lienīte Litavniece un vadošais pētnieks, asoc. prof. Sergejs Kodors, kuri informēs par projekta “Digitālais dvīnis tūrisma konkurētspējas un komplementaritātes attīstības veicināšanai: Latgales piemērs” progresu, mārketinga eksperte un produktu virzības speciāliste Liene Kupča ar savu stāstu par vērtīgu Latgales tūrisma pakalpojumu veidošanu un virzīšanu, kā arī ēdienu pētniece Astra Spalvēna ar Latgales piemēru kulinārā mantojuma izmantošanā.

Interesentus lūdzam reģistrēties pasākuma apmeklēšanai šeit (vietu skaits ierobežots).

Tāpat paralēli turpinās pretendentu pieteikšana septiņās nominācijās Latgales tūrisma balvai 2023, pretendentus var pieteikt aizpildot anketu šeit. Šogad Gada balva izstrādātāja un dizaina autore ir zīmola “Piece of Touch” radītāja Sintija Logina no Preiļu novada.

Jau pavisam drīz sasateikom Latgolā!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 01.05.2024 Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.04.2024 - 30.04.2024 Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.04.2024 - 30.04.2024 Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.03855085sec.