LATVIJA | Bauska

Durvis vērs jauns tūrisma objekts Bauskas novadā

2023. gada 16.augustā Bauskas novada, Vecsaules pagastā, Pļavas ielā 42 plkst 18:00 durvis vērs jauns tūrisma objekts. Bauskas mājražošanas uzņēmuma “Sviesta Karamele” idejas autore Ieva Ozola aicina ikvienu interesentu viesoties uz atvēršanas svētkiem.  

“Sviesta Karamele’’ ir ģimenes veidots mājražošanas uzņēmums, kurā, pēc pašas saimnieces vārdiem, topot gardākā karamele pasaulē. Ievas Ozolas radītās, mājās gatavotās sviesta karameles ir roku darbs, dabīgs produkts, bez konservantiem un krāsvielām, sastāv tikai no divām sastāvdaļām – sviesta un cukura. Ideja par uzņēmējdarbību radās jau sen, bet īsto iedvesmu realizācijai Ieva smēlās Bauskas Biznesa inkubatorā, kur nostiprināja ideju un turpināja strādāt pie projekta īstenošanas.

Atvēršanas svētkos būs iespēja iepazīt, kā top šis vienkāršais, saprotamais, bet gardais kārums, turklāt apmeklētājus priecēs arī vokālas studijas “Miljons” dalībnieces un būs iespēja iepazīties ar Ievu, dzirdēt viņas stāstu un paviesoties mājā. Mājas saimniece Ieva atzīst, ka atvēršanas svētkus plānojusi jau kādu laiku, bet nu jūt, ka ir īstais brīdis, lai dalītos priekā ar vietējiem iedzīvotājiem, kā arī viesiem.

“Šī ir mana miera osta, jo es tiešām izbaudu to, ko daru. Man ir prieks uzņemt gan skolēnus, gan ģimenes ar bērniem, kā arī lielākas grupas, kas vēlas aktīvi pavadīt laiku un izmēģināt roku sviesta karameles veidošanā. Tas ir vienojošs un priekpilns process, gluži kā bērnībā!” sajūtās dalās Ieva.

Atbildot uz jautājumu, vai Ieva vada meistarklases tikai Bauskas pusē, viņa atklāj, ka dodas arī izbraukumos un ar prieku papildina kā bērnu ballītes, tā ģimeņu kopā sanākšanas un pat korporatīvos pasākumus, savukārt vasaras sezonā, kad daudzviet Latvijā norisinās pilsētu svētki, šī jautrā un gardā aktivitāte izpelnās lielu pieprasījumu.

“Sviesta Karamele” mājas atklāšanas pasākums ir bezmaksas. Pasākumu norises laikā iemūžinātie foto mirkļi var tikt izmantoti publicitātes nolūkos. 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.04.2024 - 05.05.2024 Putnu draugu skola 2024 Bauskas TIC
Pavadi brīvdienas izglītojošās sarunās par putniem! | Skatīt vairāk
Latvija
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI Tukuma TIC
24.,25.MAIJĀ KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI 2024 "KARNEVĀLS KANDAVĀ". | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 01.05.2024 Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.04.2024 - 04.05.2024 Pavasara stādu tirgus Šlokenbekas muižā Tukuma TIC
4. maijā plkst. 10.00–15.00 Šlokenbekas muižā Stādu, amatnieku un mājražotāju gadatirgus. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.70433402sec.