LATVIJA | Jelgava

Jelgavas reģionālā tūrisma centra aktivitātes «Uzziedi kopā ar pavasari»

Ar aicinājumu “Uzziedi kopā ar pavasari” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs ( JRTC) martā mudina piedalīties daudzpusīgās aktivitātēs, lai pavasara sezonu uzsāktu veselīgi, izzinoši un aktīvi.

2024. gada 5. martā pulksten 18 Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas torņa konferenču zālē norisināsies lekcija
 “Vesela sieviete = laimīga sieviete”, kur Jelgavas Sociālo lietu pārvaldes un projekta “Veselības veicināšana Jelgavā” pārstāves  pastāstīs par veselīga uztura paradumiem, emocionālās un fiziskās veselības profilaksi. Pasākuma apmeklētājām būs iespēja noteikt sava ķermeņa kompozīciju ar bioimpedances svariem, kā arī piedalīties veselīgo smūtiju gatavošanas meistarklasē un degustācijā. Dalība pasākumā ir bez maksas.

6. martā pulksten 18 Tornis aicina uz meistarklasi “Pagatavo savu unikālo sejas eļļu”. Meistarklasi vadīs “Green Wing paleo skincare” zīmola vadītāja Ance Dandena. Nodarbībā tiks apskatīti sejas kopšanas etapi un atbilstoši līdzekļi, dalībnieki iepazīsies ar kosmētikas eļļām un sviestiem, uzzinās, kā atšķiras rafinētas un nerafinētas eļļas, kā arī gatavos katrs savu unikālo sejas eļļu atbilstoši ādas vajadzībām. Dalības maksa meistarklasē ir 15 eiro. Visi materiāli iekļauti.

7. martā pulksten 18 interesenti aicināti uz Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas torni, kur norisināsies izzinošs sarunu vakars "Svārki, brunči, lindraki un ne tikai". Tornī viesosies Ventspils muzeja muzejpedagoģe Ilva Buntika un pastāstīs par ļoti svarīgu apģērba sastāvdaļu - svārkiem, to izcelsmi un pilnveidošanos cauri gadsimtiem, par apģērba mainīgo dabu un saikni starp vēstures mantojumu un mūsdienu modi. Dāmas ir aicinātas ierasties svārkos vai arī paņemt līdzi kādus sev mīļus svārkus. Vakara gaitā sievietes varēs pielaikot dažādu veidu svārkus un piedalīties fotosesijā. Dalības maksa pieaugušajiem – 7 eiro, pensionāriem un skolēniem – bez maksas. 

8. martā pulksten 18 Torņa skatu laukumā sievietes gaidītas uz relaksējošu saulrieta jogas nodarbību un gonga skaņu peldi. Gongs jogas praksēs tiek izmantots vairāk nekā pusgadsimtu. Šis mūzikas instruments spēj radīt īpašu meditatīvu noskaņu, palīdz spēcināt un atslābināt mūsdienu cilvēka trauksmaino prātu. Joga Torņa skatu laukumā dos iespēju gan fiziski, gan emocionāli pacelties virs zemes, sajust sevi šeit un tagad, kā arī sakārtot domas jaunam nedēļas cēlienam. Dalībnieces aicinātas uz nodarbību paņemt līdzi vingrošanas paklājiņu. Dalības maksa ir 20 eiro.

10. martā pulksten 10 aktīvās atpūtas piekritēji aicināti uz nūjošanas ekskursiju “Ejam pretī pavasarim” ar gidi Zani Gravu. Ekskursijas sākums pie Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas torņa, noslēgums - Jelgavas Vecpilsētas mājā, kur būs iespēja apskatīt ekspozīciju un baudīt sildošu tēju.  Nūjošanas maršruta garums ir aptuveni 10 km. Dalības maksa 4 eiro, nūju nomas maksa -  1 eiro. 

Dalībnieku skaits visās aktivitātēs ir ierobežots, tāpēc aicinām savlaicīgi pieteikties pa tālruni 63005447 vai e-pastu [email protected].

Pasākuma laikā notiks foto uzņemšana un/ vai filmēšana ar mērķi informēt sabiedrību par aktivitātes norisi, kā arī arhīva uzkrāšanas, dokumentēšanas, saglabāšanas vajadzībām un publicitātes materiālu veidošanai.

Informācija par datu apstrādi Jelgavas valstspilsētas pašvaldībā pieejama tīmekļa vietnē: http://www.jelgava.lv/lv/pasvaldiba/par-pasvaldibu/personas-datu-aizsardziba/

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Iepazīsti Bausku no skatu torņu augstumiem Bauskas TIC
Tūrisma Informācijas Centrs ir apkopojis apmeklētājiem pieejamos skatu torņus Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 01.05.2024 Esi aicināts V.Plūdoņa muzejā Lejeniekos! Bauskas TIC
Lejenieku muzeja atvēršanas svētki jau 1.maijā! | Skatīt vairāk
Glika dienas Alūksnē Alūksnes TIC
Godinot Bībeles tulkotāju Ernstu Gliku 370. gadskārtā un svinot Bībeles tulkojumam 330 gadus, Alūksne aicina uz “Glika dienām”! | Skatīt vairāk
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI Tukuma TIC
24.,25.MAIJĀ KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI 2024 "KARNEVĀLS KANDAVĀ". | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.05651999sec.