Tūrisma aģentūra TAS pārtop par BTI Latvija

Tūrisma aģentūra TAS Latvijas tūrisma tirgū veiksmīgi darbojas jau 13.gadu, ik gadu palielinot sniegto pakalpojumu apjomu. Darbojamies gan ienākošajā, gan izejošajā tūrsimā. Kopā esam 25 darbinieki divos ofisos Rīgā: Raiņa bulvārī 21 un filiāle viesnīca Reval Hotel Latvija. Piedāvājam saviem klientiem pilnīgu pakalpojumu klāstu, praktiski visu, kas saistīts ar došanos uz ārvalstīm: vīzu formēšanu, apdrošināšanu, avio un prāmju biļetēm, viesnīcu rezervēšanu, transfēriem, ekskursiju organizēšanu un gidus pēc klienta pieprasījuma.

 

Piedāvājam arī "incoming" jeb ienākošā tūrisma pakalpojumus: konferenču un dažādu citu pasākumu organizēšanu, viesnīcu rezervēšanu Latvijā, gidus, tulkus utt. Nodrošinam viesu uzņemšanu ne tikai Latvijā, bet visās trijās Baltijas valstīts. Klientu apkalpošanā lielākais akcents tiek likts uz darījumu biznesu. 80% no musu klientiem ir korporativie klienti ar kuriem ir noslēgti sadarbības līgumi. Piedāvājam arī individuālus atpūtas ceļojumus, kuri tiek izstrādāti kopā ar klientu, atbilstoši katra vēlmēm un iespējām.

 

No 1997. – 2000.gadam tūrisma aģentūra TAS bija oficiālais Thomas Cook Worldwide Network pārstāvis Latvijā, bet jau vairākus gadus atpakaļ, mainoties īpašniekiem, Thomas Cook tūrisma aģentūru ķēde pasaulē izjuka. 2000.gada sākumā Latvijā ieradās pārstāvji no starptautiskas kompānijas - Business Travel International (BTI) ar mērķi atrast sev partneri šeit Latvijā, jo mūsu valsts bija strauji attīstījusies un daudzas starptautiskas kompānijas, kas ir BTI klienti pasaulē, bija nodibinājušas pārstāvniecības arī Latvijā.

 

BTI bija nepieciešams uzticams un profesionāls partneris, kurš varētu apkalpot šīs starptautiskās kompānijas. 2000.gada piedalijāmies konkursā un ieguvam tiesības noslēgt partnerattiecību līgumu ar BTI. Kopš 2000.gada 1.maija esam pazīstami ar nosaukumu BTI TAS. BTI, kā jau nosaukumā ir minēts, ir spēcīgi uz darījumu braucieniem orientēta organizācija. BTI ir parstāvēts vairāk kā 100 pasaules valstīs. Šī gada 12.decembrī tiek rīkots BTI TAS "re-branding" pasākums.

 

Saskaņā ar partnerattiecību līgumu no 12.decembra tūrisma aģentūras TAS izejošā tūrisma un korporatīva nodaļa būs atpazīstama ar jaunu nosaukumu: BTI LATVIJA. Šīs dienas ietvaros tiek rīkoti dažādi klientu pasākumi, tai skaitā prese konference. Šajā dienā pie mums viesos būs arī mūsu kolēģi un partneri no BTI Centrālā ofisa Londonā, kā arī no BTI Polijas, BTI Krievijas, BTI Lietuvas, BTI Igaunijas, BTI Turcijas u.c.

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.06.2024 - 17.06.2024 Koncertuzvedums ATGRIEŽAMIES LATGOLĀ Tukuma TIC
7.jūlijā pulksten 16:00 Kandavas brīvdabas estrādē "Ozolāji" - koncertuzvedums ATGRIEŽAMIES LATGOLĀ. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.06.2024 - 04.07.2024 Rundāle aicina iepazīt Tropu tauriņu māju! Bauskas TIC
Blakus Rundāles pils parkam šovasar ir atvērta tropu tauriņu māja! | Skatīt vairāk
NE-parastumi Madonas novadā Madonas TIC
Seriāls par "NE parastām" Madonas novada tūrisma vietām dodas uz Ērgļu pusi, aicinot izsaukt Džinu un nakšņot hipsterīgā brīvdienu mājā. | Skatīt vairāk
Tukuma teātra izrāde "Trešā iespēja"  Tukuma TIC
12.jūlijā pulksten 19:00 Slampes Kultūras pilī būs skatāma Tukuma teātra izrāde "Pēdējā iespēja". Ieeja brīva. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.36861706sec.