Ventspils Piedzīvojumu parkā atklās jauno BMX trasi

Jaunatnes olimpiādes ietvaros, sestdien, 12. maijā Ventspils Piedzīvojumu parkā atklās jauno BMX trasi, informē Ventspils dome.


Atklāšanas pasākumu ievadīs svinīgas uzrunas un lentas pārgriešana, pēc tam sekos BMX sacensības un bērnu popgrupas Jūras akmentiņi uzstāšanās sacensību starplaikos. Pasākums noslēgsies ap plkst. 22, kad sacensību fināla brauciens tiks apvienots ar savdabīgu svētku uguņošanu.


BMX trases atklāšanas sacensībās piedalīsies apmēram 60 dalībnieki, kuri startēs vairākās grupās.


Arī 13. maijā Ventspils BMX trasē norisināsies sacensības – Latvijas riteņbraukšanas federācijas kausa izcīņa. Šajās sacensībās piedalīsies apmēram 100 dalībnieki.

Jaunā Ventspils BMX trase ir sadalīta divās daļās. Viena trases daļa ir 320 m gara un paredzēta jaunākiem braucējiem, savukārt otrātrases daļa paredzēta profesionāliem braucējiem un tā sasniedz 350 metru garumu.


BMX braucējs un Ventspils BMX trases veidotājs Ivo Lakučs atzīst, ka jaunā trase ir viena no labākajām pasaulē. Tās pārvarēšanai ir izveidoti dažādas sarežģītības tramplīni un virāžas. Trase veidota tā, lai, rīkojot sacensības, varētu pēc iespējas objektīvāk novērtēt pasaules labākos braucējus. Jaunajā trasē varēs rīkot starptautiska līmeņa sacensības - Eiropas un Pasaules čempionātu un kausu posmus. Skatītājiem uz zemes paaugstinājuma uzstādītas tribīnes ar 400 vietām, tās BMX braucējus aizsargās no nevēlamā vēja.


Šovasar Piedzīvojumu parkā darbojas arī šķēršļu trase, izveidotas piknika vietas un plānots uzstādīt arī kīkinga šūpoles, batutus un vasaras kameršļūkšanas trasi.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.06.2024 - 30.06.2024 Koncerts ar Valdi Atālu un Zani Bērziņu Valmieras novada Tūrisma pārvalde
29.jūnijā pl.19.00 ielūdzam uz Akustikas vasaras terases atklāšanu, kurā uzstāsies Valdis Atāls un Zane Bērziņa. | Skatīt vairāk
Latvija 10 EUR
Koncertuzvedums ATGRIEŽAMIES LATGOLĀ Tukuma TIC
7.jūlijā pulksten 16:00 Kandavas brīvdabas estrādē "Ozolāji" - koncertuzvedums ATGRIEŽAMIES LATGOLĀ. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.06.2024 - 04.07.2024 Rundāle aicina iepazīt Tropu tauriņu māju! Bauskas TIC
Blakus Rundāles pils parkam šovasar ir atvērta tropu tauriņu māja! | Skatīt vairāk
 Ceļš uz sakārtotu ķermeni un prātu! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra",” Vitalite”, "Relax". Zvaniet | Skatīt vairāk
no 145 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.57488704sec.