Uz prāmja Regina Baltica divi iereibuši tūristi izraisa nelielu ugunsgrēku

Divi iereibuši tūristi pirmdienas naktī izraisījuši nelielu ugunsgrēku uz kompānijas Tallink prāmja Regina Baltica, kas devas no Stokholmas uz Rīgu.


A/S Tallink Latvija mārketinga un produktu attīstības vadītāja Baiba Muceniece informēja, ka 21.maijā plkst. 3.36 pēc Latvijas laika uz kuģa komandtiltiņa ugunsdrošības signalizācija uzrādīja, ka kajītē uz 5.klāja konstatēts piedūmojums. Apsekojot notikuma vietu, kuģa drošība dienesta darbinieks apstiprināja dūmu izplatīšanos no konkrētās kajītes.


Divi vīrieši, kas atradās kajītē, tika nekavējoties evakuēti, un kuģa apkalpe uzsāka pasažieru evakuāciju no 4., 5. un 6.klāja. Neviens no pasažieriem un apkalpes locekļiem nav cietis. Pateicoties operatīvai un profesionāli organizētai kuģa apkalpes darbībai, negadījuma novēršanas laikā pasažieri un kuģis bija pilnīgā drošībā.


Plkst. 3:48 kuģa ugunsdzēsēju komanda kontrolēja uguns liesmas. Uguns liesmas tika pilnībā nodzēstas jau pēc pāris minūtem.


Pasažieri pastāvīgi tika informēti par situāciju, un pasažieru vidū nebija panikas. Uz prāmja Regina Baltica bija 535 pasažieri un 135 kuģa apkalpes locekļi.


Saskaņā ar informāciju, kas saņemta no diviem vīriešiem, kas dzīvoja minētajā kajītē, viņi pašrocīgi izraisīja uguns liesmas, kuras vēlāk paši nevarēja apdzēst. Abi vīrieši bija alkohola reibumā. Šobrīd tiek noskaidroti lietas apstākļi un, prāmim Regina Baltica ierodoties Rīgā, abi vīrieši nodoti policijai


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Bauskas novadā "Mājas Kafejnīcu dienas" Bauskas TIC
Ieplāno savlaicīgi: vasaras garšu piedzīvojums Bauskas novadā jau pavisam drīz – Mājas Kafejnīcu dienas 27. un 28. jūlijā! | Skatīt vairāk
Latvija
Jūnija vidū Bauskā uzsāks ceļu remontu! Bauskas TIC
Jūnija vidū uzsāks Kalna un Zaļās ielas seguma atjaunošanas un rotācijas apļa izbūves darbus | Skatīt vairāk
Tūrisma karte "Iepazīsti kaimiņus Zemgalē" Bauskas TIC
“Iepazīsti kaimiņus Zemgalē!” – tūrisma maršruts un karte ģimenēm ar bērniem! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.06.2024 - 17.06.2024 Koncertuzvedums ATGRIEŽAMIES LATGOLĀ Tukuma TIC
7.jūlijā pulksten 16:00 Kandavas brīvdabas estrādē "Ozolāji" - koncertuzvedums ATGRIEŽAMIES LATGOLĀ. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.83867407sec.