Kuldīgā jūlijā būs pilsētas svētki Dzīres Kuldīgā

Kuldīgā no 11. līdz 15. jūlijam svinēs pilsētas svētkus Dzīres Kuldīgā, kuru laikā plānots tradicionālais skrējiens pa Alekšupīti, kā arī koncerti un atraktīvas izklaides.


Kuldīgas dome informē, ka krāšņa un neparasta būs Dzīru Kuldīgā atklāšana Ventā pie Eiropā platākā ūdenskrituma, bet pārsteigumiem bagāts un noslēpumains - vecpilsētas ieliņu Zelta loks naktī.


Gaidāmi muzikāli šovi, ielu dejas, koncerti, izrādes, mākslas akcijas, sporta sacensības un citas izklaides savērpsies raibā virpulī.


Dejas sāksies jau ceturtdien kopā ar Labvēlīgo tipu. Piektdien estrādē uzstāsies Latvijas labākie tautas muzikanti un notiks zaļumballe, bet Liepājas ielā savus piekritējus aicinās Stender’s ielas dejas. Sestdien Edmunds Mednis un Ēriks Kīns uzstāsies koncertā estrādē, bet Liepājas ielā notiks starptautiskais elektroniskās mūzikas festivāls Save the vinyl.


Vakarā raibais un atraktīvais svētku gājiens cauri pilsētai jūs aizvedīs uz grandiozo Dzīru balli līdz pat rītam.


Kā allaž ekstrēmi un aizraujoši solās būt unikālie ūdens pasākumi Alekšupītē, kurus pirmo reizi vainagos īsti Ūdenspigori.


Dzīru galvenajā dienā – sestdienā, lokus pa pilsētu metīs gan sportisti, gan svētku viesi. Kuldīgas tilti vienos visas Latvijas skrējējus, bet Kuldīgas skaistāko ieliņu Zelta loks tradicionāli pulcēs pilsētniekus un viesus Mākslinieku, Katrīnas un Zeļļu piestātnēs, Zaļajā lagūnā, Zinību līcī un brīnumu pilnajā Amatnieku salā. Nodarbes katram – gan dvēselei, gan miesai!


Svētdienas rīts sāksies ar kopīgiem Dārza svētkiem Hercoga salās., bet svētki noslēgsies ar koncertu Rātslaukumā.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.06.2024 - 30.06.2024 Tukuma puses daiļdārzi gaida ciemos  Tukuma TIC
Tukuma puses daiļdārzi aicina ciemos jau tagad! Piedāvājam iepazīties ar skaistākajiem dārziem | Skatīt vairāk
Latvija
Koncertuzvedums ATGRIEŽAMIES LATGOLĀ Tukuma TIC
7.jūlijā pulksten 16:00 Kandavas brīvdabas estrādē "Ozolāji" - koncertuzvedums ATGRIEŽAMIES LATGOLĀ. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.06.2024 - 30.06.2024 Koncerts ar Valdi Atālu un Zani Bērziņu Valmieras novada Tūrisma pārvalde
29.jūnijā pl.19.00 ielūdzam uz Akustikas vasaras terases atklāšanu, kurā uzstāsies Valdis Atāls un Zane Bērziņa. | Skatīt vairāk
10 EUR
NE-parastumi Madonas novadā Madonas TIC
Seriāls par "NE parastām" Madonas novada tūrisma vietām dodas uz Ērgļu pusi, aicinot izsaukt Džinu un nakšņot hipsterīgā brīvdienu mājā. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.51627588sec.