Notiks Valmieras pilsētas atklātais skolu jaunatnes 4. tūrisma salidojums

2008.gada 8.-9. maijā Valmieras pilsētas pašvaldība sadarbībā ar „Eži pasākumu aģentūra” organizē pilsētas atklāto skolu jaunatnes 4. tūrisma salidojumu.

Pasākumā var piedalīties 7.-9. un 10.-12. klašu audzēkņi, kuru komandas veidos divas meitenes un divi zēni. Katru izglītības iestādi var pārstāvēt ne vairāk kā divas komandas katrā klašu/vecuma grupā.

Pieteikums tūrisma salidojumam jāiesniedz līdz 2.maijam. Piesakoties komandai jāaizpilda pieteikuma anketa. Pieteikumi jāsūta pa e-pastu [email protected], pa faksu (6 4281763), vai pa pastu- Kr. Valdemāra 1, Valmiera, LV-4201.

Skolēniem būs iespēja piedalīties gan komandu (tūrisma rallijs, tūrisma tehnikas sacensības), gan individuālajās sacensībās (orientēšanās, piedzīvojumu uzdevums, individuālajās atrakcijās). Savukārt skolotājiem būs iespēja piedalīties sacensībās, kas ietver gan atsevišķus tūrisma tehnikas elementus, novadpētniecības jautājumus, gan arī jautrības un atjautības uzdevumus. Vienlaikus norisināsies arī neformālās sacensības jeb konkursi komandām, kur vērtēs gan nometnes iekārtojumu un komandas noformējumu, dalībniekiem būs iespēja piedalīties nakts uzdevumā.

Dalībniekiem tiks nodrošināta ēdināšana, kas tiks organizēta ar armijas tipa lauka virtuves palīdzību. Nakšņošana paredzēta teltīs. Dalības maksa paredzēta tikai tām komandām, kas nepārstāv Valmieras pilsētu (Ls 5,-/personas). Katrai komandai nepieciešams viens kompass, viens nazis un teltis, savukārt katram dalībniekam līdzi jāņem guļammaiss, tūrisma paklājiņš vai piepūšamais matracis, trauki (bļodiņa, krūzīte, karote). Sacensību sākumā darbosies treniņzona, kurā varēs apgūt tūrisma inventāra pareizu lietošanu, mezglu un mezglu sistēmas siešanu, iepazīties ar drošības noteikumiem sacensību laikā, kā arī apgūt orientēšanās pamatus.

Tūrisma salidojums norisināsies viesu mājas „Straupnieki” teritorijā Kocēnu pagastā, Valmieras rajonā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Alūksnes pilsētas svētki Alūksnes TIC
Jau augusta pirmajā nedēļā gaidītākais pasākums šajā vasarā - Alūksnes pilsētas svētki | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 30.06.2024 - 07.07.2024 Vēsturisko parku un dārzu diena Alūksnē Alūksnes TIC
6.un 7. jūlijā Latvijas piļu un muižu Vēsturisko parku un dārzu dienas 2024 apmeklētājus aicina sajust vēsturiskas dvesmas un līdztekus baudīt. | Skatīt vairāk
no 4.00 EUR
Pludmales ballīte austrumu noskaņās Baltic Beach Hotel & SPA
12. jūlijā garda ēdiena un labas izklaides cienītājus aicinām uz “Beach Bar & Grill”, kur lieliem un maziem viesiem piedāvāsim aizraujošu garšu | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.47189999sec.