Viesnīcai "Promenade Hotel" piešķirts "Small Luxury Hotels of the world" zīmols

Šā gada martā Londonā visā pasaulē pazīstamā prestižā zīmola „Small Luxury Hotels of the world” Direktoru Padome pieņēma lēmumu par to, ka dizaina viesnīcai „Promenade Hotel” Liepājā tiek piešķirts „Small Luxury Hotels of the world” /Pasaules Mazo Luksuss viesnīcu/ zīmols.

Ik gadu „Small Luxury Hotels of the world” /turpmāk tekstā SLH/ saņem daudz pieteikumus no viesnīcām visā pasaulē, kas vēlas iegūt šo zīmolu, bet tikai apmēram 5% atbilst izvirzītajiem kritērijiem. Eiropā vislielākā SLH zīmolu viesnīcu koncentrācija ir Itālijā un Francijā. No Baltijas valstīm SLH viesnīcas ir tikai Igaunijā – viesnīca „Telegrāfs” Tallinā un viesnīca „Padaste” Muhu salā. Viesnīca „Promenade Hotel” Liepājā ir pirmā un pagaidām vienīgā viesnīca Latvijā, kas ir izpelnījusies augsto godu, lai tiktu uzņemta Pasaules Mazo Luksuss viesnīcu zīmolā.

SLH ir zīmols, zem kura apvienojušās vairāk nekā 440 viesnīcas no 70 pasaules valstīm. Pamatdoma – piedāvāt, ko vairāk par iespēju pārgulēt un paēst, bet, galvenokārt sniegt ceļotājam neaizmirstamas sajūtas apvienojumā ar izcilu apkalpošanu. Viesnīcas un to piedāvāto pakalpojumu spektrs ir ļoti daudzveidīgs – viesnīca var atrasties viduslaiku pilī vai Āfrikas tuksneša vidū, varbūt uz privātas salas vai Baltijas jūras krastā, citas piedāvā baudīt modernākos SPA pakalpojumus vai meditēt un sakārtot savu iekšējo pasauli viesnīcā, kas iekārtota balstoties uz Feng Shui mācību.

Pasaulē ir patiesi daudz viesnīcu, kuru kvalitāti un pasniegto servisu pārsvarā novērtē ar zvaigznēm, bet „Small Luxury Hotels of the world” ir viesnīcas, kuras ir ļoti īpašas ar dizaina un interjera neatkārtojamību.

SLH viesnīcu viesi ir gan parasti ceļotāji un darījuma cilvēki, gan ļaudis, kuri šādas viesnīcas apmeklē īpaši, lai baudītu neatkārtojamo atmosfēru. Cilvēki, kuriem īpaši svarīgs ir sniegto pakalpojumu līmenis un apkalpojošā personāla individuāla attieksme pret katru viesi, kuri izvēlas viesnīcas, lai izjustu to vienreizējo sajūtu, ko sniedz katra no SLH viesnīcām, ir apvienojušies Īpašā klubā. Biedru skaits ir pietiekoši iespaidīgs – 50000 cilvēku. Īpaši daudz kluba biedru ir ASV, taču arī Eiropā to skaits arvien palielinās. Piemēram, Lielbritānijā to ir gandrīz 11500.

Nenoliedzami tik ātra un veiksmīga šāda mēroga Luksuss viesnīcu zīmola iegūšana dizaina viesnīcai „Promenade hotel” ir ne tikai pagodinājums, bet arī pamudinājums skatu vērst vēl augstāk, nākotnē plecu pie pleca cīnoties par prestižām balvām ar visā pasaulē ļoti labi pazīstamām augstas klases viesnīcām.

Tuvākajā laikā dizaina viesnīcai „Promenade Hotel” „Small Luxury Hotels of the world” pievienosies arī pieczvaigžņu viesnīca „Hotel Bergs” Rīgā.

„Small Luxury Hotels of the world” zīmolu atklās rīt 20.maijā plkst. 12:00 pie viesnīcas „Promenade Hotel” ieejas.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ziemeļkipra - pagarini vasaru! Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri un 7 naktis viesnīcā ar izvēlēto ēdināšanas programmu / Augusts - oktobris | Skatīt vairāk
no 427 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.06.2024 - 30.06.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Premium klases kruīzi  Estravel Latvia
7 naktis uz kuģa // dažādas ostas pilsētas // lieliska apkalpošanas kvalitāte // aizraujoši maršruti // Aicinām Premium klases kruīzā! | Skatīt vairāk
no 529 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.06.2024 - 03.07.2024 Grila & vīna vakars 28. jūnijā Jurmala Golf Club & Hotel
Grila un vīna vakars pie mums - Jurmala Golf Club & Hotel! 📆Kad? 28. jūnijā ⏰Cikos? no plkst. 18:00 | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.58998013sec.