Valkas jaunieši organizē konkursu "Mans ekoloģiskais transporta līdzeklis"

Sestdien, 5.jūlijā plkst.12.00 pie tirdzniecības centra (TC) „ELVI” (Valkā, Ausekļa ielā 54) norisināsies līdz šim nebijis izgudrotāju konkurss „Mans ekoloģiskais transporta līdzeklis”, ko organizē Valkas pilsētas jaunieši.

Pasākuma programmā paredzēti braukšanas paraugdemonstrējumi un sacensības uz ātrumu. Protams, ka neizpaliks arī jautrība un dāvanas.

Konkursā var piedalīties ikviens interesents ar savu paštaisīto transporta līdzekli, kas kustās uz priekšu, izmantojot jebkādu spēku, izņemot degvielu (benzīnu, dīzeli, gāzi). Pašgatavotais, ekoloģiskais transporta līdzeklis būs jādemonstrē kustībā. Saskaņā ar noteikumiem, konkursā var piedalīties gan individuāli, gan komandā.

„Sāc būvēt un nāc braukt!”, aicina Valkas pilsētas Jauniešu domes priekšsēdētājaRomina Meļņika. Dalībnieki aicināti pieteikt savu dalību konkursā, zvanot Rominai pa mobilo tālruni 28459842.

Jau ziņots, ka šajā pat laikā – 5.jūlijā, plkst.12.00 pie TC „ELVI” sāksies tradicionālās Valkas pilsētas riteņbraukšanas sacensības „Valka – Ērģeme - Valka”. Starts un finišs sacensībām pie TC „ELVI”. Dalībnieku reģistrācija – sacensību dienā, no plkst.11.00 starta vietā. Sacensības organizē un vada Valkas pilsētas dome, sadarbībā ar SIA "ELVI grupa" un uzaicinātiem tiesnešiem. SIA "ELVI grupa" rūpējas par starta un finiša vietas labiekārtošanu un balvām 9 km distances uzvarētājiem, kā arī vēl dažām pārsteiguma balvām. Dalības maksa riteņbraukšanas sacensībās: skolēniem – Ls 1,-; pieaugušajiem – Ls 2,-, bet Valkas iedzīvotājiem dalība sacensībās ir bez maksas.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.06.2024 - 03.07.2024 Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” | Skatīt vairāk
Valmiermuižas etnomūzikas festivāls Valmieras novada Tūrisma pārvalde
Ieplāno vērienīgāko etnomūzikas notikumu Latvijā, lai jau 2024. gada 6. un 7. jūlijā atkal satiktos Valmiermuižā! | Skatīt vairāk
no 20 EUR
Premium klases kruīzi  Estravel Latvia
7 naktis uz kuģa // dažādas ostas pilsētas // lieliska apkalpošanas kvalitāte // aizraujoši maršruti // Aicinām Premium klases kruīzā! | Skatīt vairāk
no 529 EUR
"Ragakrasts" holiday houses in Mersrags Tukuma TIC
Well-furnished cottages near the sea with fireplace, sauna in Mersrags. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::5.28881097sec.