II Cēsu velomaratons jau 23.augustā

Šī gada 23.augusta (sestdienā) Cēsu pilsētas stadionā tiks turpināta pērn aizsāktā velomaratona tradīcija, kas ik gadu pulcina arvien vairāk entuziastus, atbakstītājus un aktīvās atpūtas cienītājus. Arī šoreiz līkumojot par romantiskajām Cēsu pilsētas ieliņām, mežu takām, ielejām un uzkalniņiem ikvienam iespēja baudīt gan sacensību garu, gan ainavisko burvību Cēsu apkārtnē. Jūs sagaida pārsteigumi Ērgļu klintīs, ogas mežu takās un azartiska atpūta.

Velomaratona mērķis ir veicināt kalnu riteņbraukšanas popularitāti Cēsīs un Cēsu rajonā, turpināt veidot Cēsu velomaratonu par tradicionālām un starptautiskām sacensībām, kā arī veicināt aktīvo tūrismu un noteikt labākos kalnu riteņbraucējus Cēsu rajonā.

Pasākums Cēsu pilsētas stadionā sāksies jau plkst. 11:00 ar sacensībām pašiem mazākajiem riteņbraucējiem, savukārt jau plkst. 12:00 starts II Cēsu velomaratonam 50 km trasē; plkst. 12:20 starts „Draudzīgajam braucienam’’ 25 km, kurā iesaistīties un pieteikties var ikviens!

Pasākuma dienā no plkst. 10:00 līdz plkst. 15:00 pilsētās stadionā notiks aktīvas atrakcijas visai ģimenei, kur paredzēti dažādi veiklības braucieni un atrakcijas. Turpat arī jautro braucamrīku parāde/šovs –draugiem.lv brauciena distancē un balvas atraktīvākajiem.

Reģistrēšanās

Visi interesenti sacensību dienā aicināti reģistrēties pie sekretariāta pilsētas stadionā jau no plkst.9.00 līdz 11.30, savukārt iepriekš reģistrēšanās sacensībām:

1) Mājas lapās www.cycling.skcesis.lv , www.draugiem.lv, www.bezrindas.lv,

2) Ar pārskaitījumu pēc rekvizītiem: (SIA ‘’Veldan’’, LV44103041018,

LV42HABA0551017595837 ), maksājuma uzdevumā norādot:

dalībnieka vārdu, uzvārdu, personas kodu, vecuma grupu, distanci, komandu vai pilsētu, kuru pārstāv

3) Veikalos ''Eži'' Cēsīs, Valmierā, Rīgā

4) Sacensību dienā sacensību sekretariātā.

Dalībnieks skaitās pieteicies pēc korektas pieteikuma anketas aizpildīšanas un dalības maksas samaksāšanas!

Starta zonā priekšrocība dalībniekiem, kuri pieteikušies ātrāk. Dalībnieku numuru un čipu izsniegšana sacensību vietā no plkst.9:00

Distances

II Cēsu otrais velomaratons aicinās uz dažādām piedzīvojumu pakāpēm:

  • Pamata distance – Cēsu velomaratons 50 km
  • Tautas brauciens - draugiem.lv 15km
  • Jaunieši VJ, SJ (15 km, draugiem.lv tautas brauciena klases trase )
  • Bērniem sacensības pilsētas stadionā (10 gadi un jaunāki )

Apbalvošana

Apbalvoti tiek 1-3 vietu ieguvēji visās vecuma grupās Cēsu velomaratona ieskaitē vīriešiem un sievietēm. Elites klasē vīriešiem tiek apbalvotas pirmās sešas vietas. Pirmo trīs vietu ieguvēji visās grupās saņem kausus un diplomus. Elites grupā 1-3 v. sievietēm un vīriešiem naudas balvas.

Hobija klasē "draugiem.lv” braucienā nav sacensību vērtējuma, izņemot JV un JS grupas. Draugiem.lv braucienā rezultāti tiek publicēti alfabēta secībā. Visi finišējušie saņem piemiņas diplomus un suvenīrus no draugiem.lv.

II. Cēsu velomaratona distancē atsevišķi ar medaļām un diplomiem tiek apbalvoti pirmo trīs vietu ieguvēji visās vecuma grupās Cēsu rajona iedzīvotāju konkurencē. Papildus laureāti tiek apbalvoti ar sponsoru sarūpētajām balvām. Katrs II. Cēsu velomaratona finišētājs saņem piemiņas diplomu ar izcīnīto vietu un rezultātu.

Vairāk par sacensību norisi un noteikumi, kā arī reģistrēšanās: www.cycling.skcesis.lv.

Īpašā odziņa: sacensību laikā izseko.lv nodrošinās iespēju visiem līdzjutējiem sekot līdzi labākajiem dalībniekiem trasē. Visiem līdzjutējiem Cēsu stadionā tiks nodrošināta iespēja uz monitoriem sekot līdzi trasē notiekošajam.

II Cēsu velomaratonu rīko SIA ''Veldan'' sadarbībā ar Cēsu pilsētas domi. Sacensību galvenais tiesnesis: Jānis Mičulis, mob. 26387244. Organizatoru kontakti: Imants Nikolajevs, mob. 26666505, email: [email protected]

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.06.2024 - 02.07.2024 Turcijas 4* un 5* viesnīcas, 7 naktis Estravel Latvia
Turcijas kūrorti - Alānija, Side, Beleka // VIESNĪCU VASARAS KOLEKCIJA // 7 naktis viesnīcā, viss iekļauts ēdināšanas programma | Skatīt vairāk
no 304 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.06.2024 - 28.06.2024  Līgo Liepājas Jūrmalas parkā Liepājas reģiona TIB
Liepājas valstspilsētas pašvaldība aicina liepājniekus un pilsētas viesus svinēt Līgo vakaru un sagaidīt Jāņu rītu Jūrmalas parkā. | Skatīt vairāk
Taizemes kulinārā pieredze! Estravel Latvia
Labākai dzīvei, enerģijai un aizraujošam piedzīvojumam - Īpašas tūres un kulinārijas meistarklases Taizemē! | Skatīt vairāk
no 363 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.63801599sec.