Ventspilī ieradīsies ASV Jūras flotes kuģis

Šī gada 15. augustā, ASV vēstnieks Latvijā Čārlzs Larsons apmeklēs ASV flotes kuģi USS Elrod (USS ELROD), kurš ieradies draudzības vizītē Latvijā un šorīt pietauvojās pie Ventspils dienvidu mola. Vēstnieks tiksies ar kuģa kapteini un apkalpi. ASV flotes kuģis Ventspilī uzturēsies līdz 17. augustam.

Sestdien, 16. augustā, no plkst. 11:00 līdz 15:00 kuģis būs pieejams publiskai apskatei visiem interesentiem. Ekskursijas notiks tikai angļu valodā, apmeklētājiem lūgums ņemt līdzi personu apliecinošus dokumentus.

USS ELROD kā ASV flotes kuģis ir piedalījies militārās operācijās Arābu līcī, Vidusjūrā un Adrijas jūrā, kā arī neskaitāmās operācijās Atlantijas okeānā, Melnajā jūrā un Karību jūrā. Dienesta laikā Arābu līcī un Adrijas jūrā, kuģis Elrod aizsargāja un pārstāvēja Amerikas intereses un sniedza nozīmīgu ieguldījumu ASV militārajai klātbūtnei minētajā reģionā.

Kuģis USS Elrod ir izpelnījies atzinību ne tikai par veiksmīgi īstenotajām militārajām operācijām, bet arī par sabiedrības atbalstu un piedalīšanos dažādos labdarības projektos. Kuģa apkalpe ir saņēmusi apbalvojumus par izcilu dienestu un dažādu oficiālu un neoficiālu vizīšu īstenošanu un nodrošināšanu visā pasaulē.

Informācija medijiem:

Mediju pārstāvji un fotogrāfi ir laipni aicināt atspoguļot šo pasākumu un uzrunāt vēstnieku, tas būs iespējams uzreiz pēc kuģa apskates no plkst. 11:15 līdz plkst. 11:30.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.07.2024 - 06.07.2024 Atpūtas un izklaides vietas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Ieplāno pasākumu kādā no Liepājas atpūtas un izklaides vietām! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.06.2024 - 06.07.2024 Festivāls "JAUDĪGI AR SAVĒJIEM" Tukuma TIC
6.jūlijā festivālā "Jaudīgi ar savējiem" dzīvā mūzika Šlokenbekas muižas pagalmā skanēs visas dienas garumā! Dakota, Tumsa, Opus pro un citi. | Skatīt vairāk
Agrās rezervēšanas piedāvājumi! Estravel Latvia
Ieplānojiet atvaļinājumu eksotiskā galamērķī - uzsildiet ziemu! | Skatīt vairāk
no 619 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.55169392sec.