Liepājas fotokonkursam 2008 iesniegtas 190 bildes

Šī gada 1.oktobrī plkst. 17.00 noslēdzās pieteikumu pieņemšana Liepājas fotokonkursam 2008. Liepājas reģiona tūrisma informācijas birojs (LRTIB) saņēmis pieteikumus no 18 pretendentiem, kas kopumā iesnieguši 190 Liepājas bildes.

Lielākā daļa bilžu ir amatieru foto, bet ir arī profesionālu fotogrāfu iesniegti darbi. Konkursa dalībnieki ir ne tikai no Liepājas un Latvijas, bet fotogrāfijas iesniedzis arī kāds Portugāles iedzīvotājs. Jaunākajam fotokonkursa dalībniekam ir 15 gadi.

Jau 2.oktobrī darbu uzsāks konkursa vērtēšanas komisija, kuras sastāvā būs Liepājas pilsētas Domes Mārketinga padome, kura pēc saviem ieskatiem vērtēšanas procesā būs tiesīga pieaicināt speciālistus un ekspertus tūrisma, mārketinga, kultūras, sporta, izglītības un fotomākslas jomā. Atgādinām, ka labāko bilžu autori saņems naudas balvas. Pirmās vietas ieguvējs saņems 150 Ls, otrās – 100 Ls, trešās – 50 Ls. Tiks piešķirta arī speciālbalva „Labākā Liepājas sporta bilde 2008”, kura saņems Liepājas pilsētas Domes Sporta pārvaldes sarūpēto speciālbalvu.

Liepājas fotokonkurss 2008 tika izsludināts šī gada martā, ar mērķi veikt atraktīvu un mākslinieciski kvalitatīvu Liepājas fotoattēlu atlasi Liepājas tūrisma brošūru, karšu, kalendāru un citu izdevumu izdošanai un piedāvāt šos fotoattēlus apskatei plašai publikai.

Tūrisma informācijas biroja darbinieki saka paldies visiem konkursa dalībniekiem, kā arī atgādina, ka konkursa rezultāti tiks publicēti ne vēlāk kā līdz 15.novembrim kā to paredz Liepājas fotokonkursa 2008 nolikums. (ENG)

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Taizemes kulinārā pieredze! Estravel Latvia
Labākai dzīvei, enerģijai un aizraujošam piedzīvojumam - Īpašas tūres un kulinārijas meistarklases Taizemē! | Skatīt vairāk
no 363 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 30.06.2024 - 06.07.2024 Ekskursija "Tiksimies Rožu laukumā" Liepājas reģiona TIB
Katru dienu plkst. 12:00 liepājniekiem un pilsētas viesiem ir dota iespēja kopā ar zinošu gidu doties divu stundu garā pastaigā, lai iepazītu | Skatīt vairāk
Valmiermuižas etnomūzikas festivāls Valmieras novada Tūrisma pārvalde
Ieplāno vērienīgāko etnomūzikas notikumu Latvijā, lai jau 2024. gada 6. un 7. jūlijā atkal satiktos Valmiermuižā! | Skatīt vairāk
no 20 EUR
Alūksnes pilsētas svētki Alūksnes TIC
Jau augusta pirmajā nedēļā gaidītākais pasākums šajā vasarā - Alūksnes pilsētas svētki | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.67506194sec.