Ventspils Amatu māja - "Veiksmīgākais jaunais kultūras tūrisma produkts 2008"

2008.gada 18.decembrī, Ventspils muzeja filiāle Amatu māja saņēma atzinības rakstu kategorijā Veiksmīgākais jaunais kultūras tūrisma produkts 2008 Tūrisma attīstības valsts aģentūras (TAVA) rīkotajā konkursā „Veiksmīgākais jaunais tūrisma produkts”.

Konkurss jau ceturto gadu un tā mērķis ir izcelt un apbalvot veiksmīgākos jaunos tūrisma produktus, kas savus pakalpojumus sākuši piedāvāt 2008.gada laikā un guvuši ievērību tūrisma profesionāļu vidū. TAVA saņēma 64 dažādus un interesantus pieteikumus konkursam „Veiksmīgākais jaunais tūrisma produkts”. Mājas lapā - www.tava.gov.lv bija iespēja veikt balsojumu par visiem pretendentiem, kas pieteikušies konkursā.

Par veiksmīgāko jauno 2008.gada tūrisma produktu TAVA nodrošinās bezmaksas reklāmu mārketinga aktivitātēs, kas saistīti ar tūrisma sfēru, tādejādi nodrošinot labu jaunā produkta atpazīstamību un veidojot jaunā produkta tēlu.

Svinīgās apbalvošanas ceremonijas ietvaros tika pasniegtas balvas – Dižās Baltijas apceļošanas uzvarētājiem un sadarbībā ar portālu www.eiropa.lv „Gada cilvēks tūrismā” dažādās nomināciju kategorijās.

Balvas nominācijā „Labākais TIC vadītājs” ieguvēja Jūrmalas TIC vadītāja Gunta Ušpele saņēma arī Ventspils Tūrisma informācijas centra sarūpēto balvu – atpūtu nedēļas nogalē Ventspils pilsētā 4 personām. Uzvarētājai būs iespēja bez maksas vienu nakti atpūsties Piejūras kempinga mājiņā, gida pavadībā izstaigāt Ventspils muzeja filiāles, vienu dienu pavadīt Piedzīvojumu parkā, izvizināties ar Mazbānīti un izklaižu kuģīti „Hercogs Jēkabs”.

Balvas tika pasniegta TAVA un Ekonomikas ministrija sadarbībā ar Eiropas Parlamenta ETP-ED grupu organizētā 5.Latvijas Tūrisma foruma noslēgumā, Rīgā, Lielajā Ģildē.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūta Lasvegasā! - Jaudīgi! Estravel Latvia
Iestartē vasaru - Lidojums un viesnīca Vegasā // Piedāvājumi 7-14 naktīm // Lidojums no Rīgas | Skatīt vairāk
no 1419 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.06.2024 - 30.06.2024 Atpūtas un izklaides vietas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Ieplāno pasākumu kādā no Liepājas atpūtas un izklaides vietām! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.06.2024 - 29.06.2024 Koncertstāsts “DEBISĪ. Ir Jāpiedzīvo..” Valmieras novada Tūrisma pārvalde
28.jūnijā pl.19.00 AKUSTIKA aicina uz kopīgu muzikālu mākslas darbu, kolāžu, stāstu ar mūziķiem Etīnu Emīliju SAULĪTI, Daniilu MICKEVIČU un Arti | Skatīt vairāk
15 EUR
Uzņēmumi


Ventspils TIC
,


Ventspils Olimpiskais centrs
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.98095989sec.