Trīs Latvijas tenoru „Mīlas lidojums“ Baltajā flīģelī

Trīs Latvijas Tenoru tradicionālais un klausītāju iemīļotais Valentīna dienas koncerts "Mīlas lidojums" šogad notiks Siguldā - koncertzālē "Baltais flīģelis" piektdien, 13. februārī, plkst. 19.00.

Valentīna dienas koncerta tradīcijas aizsākās tenoru pirmajā Valentīna dienas koncertā Valsts bijušās prezidentes Vairas Vīķes Freibergas rezidencē Jūrmalā 2000. gadā, tās turpinās ik gadu Latvijas Nacionālās operas jaunajā zālē vai Kongresu namā.

Klausītāji jau pieraduši, ka allaž sagaidāmi ne vien pirmatskaņojumi, bet arī kāds muzikāls pārsteigums jeb uzdrošināšanās. Arī šogad Valentīna dienas koncerts solās būt interesants, pilns ar pārsteigumiem, jauniem, negaidītiem pirmatskaņojumiem. Izskanēs arī romantiskā kino mūzika. Koncertā šogad piedalīsies operas soliste Sonora Vaice un Latvijas Nacionālā simfoniskā orķestra solistu ansamblis Raimonda Ozola vadībā un, protams, Trīs tenori - Nauris Puntulis, Guntars Ruņģis un Miervaldis Jenčs.

Šoreiz Sigulda izvēlēta par koncerta vietu arī, gaidot Siguldas Mūzikas skolas 50 gadu jubileju. Tās absolvents ir arī viens no trim tenoriem - Miervaldis Jenčs, kurš mūzikas skolu beidzis kā trompetists. Miervaldis bija arī pagājušā gada nogalē notikušā TV3 šova „Koru kari” Siguldas kora "mūza".

Biļetes ir nopērkamas koncertzāles “Baltais flīģelis” kasē: Darba dienās 11.00 – 18.30, kases tālrunis 67974787, e-pasts [email protected], www.sigulda.lv, "Biļešu Paradīze” tirdzniecības vietās un www.bilesuparadize.lv

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Premium klases kruīzi  Estravel Latvia
7 naktis uz kuģa // dažādas ostas pilsētas // lieliska apkalpošanas kvalitāte // aizraujoši maršruti // Aicinām Premium klases kruīzā! | Skatīt vairāk
no 529 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.06.2024 - 03.07.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.39973807sec.