Cēsu pilsdrupās sacentīsies Baltijas lokšāvēji

2009.gada 11.aprīlī (sestdien), Cēsu viduslaiku pilsdrupās norisināsies Ziemeļlatvijas – Dienvidigaunijas sacensības apvidus loka šaušanā LIVONIAN CUP 1.posms „Trīs piļu kauss”. Ap 100 dalībniekiem no Baltijas valstīm, tērpušies viduslaiku drānās, cīnīsies par spēcīgākā loka šāvēja titulu.

Sacensības notiks 28 mērķu 3-D trasē, kur dalībniekiem būs jātrāpa telpiskām dzīvnieku figūrām, kas pietuvinātas dzīvnieku dabiskajam izmēram un pagatavotas pēc īpašas tehnoloģijas no poraina, gumijota materiāla. Loku šāvēju prasmes tiks vērtētas arī vēsturiskajā un garā angļu loka klasē, rekursīvā loka klasē un kompaktloka klasē. Sievietes un vīrieši sacentīsies atsevišķi. Labākie sacentīsies par galveno balvu „Grand Prix”.

Livonijas kauss jau otro gadu pēc kārtas norisinās trijās Baltijas valstīs, un nākamie Livonijas kausa posmi paredzēti Rakverē, Igaunijā, savukārt noslēdzošais Livonijas kausa trešais posms notiks Traķu pilī, Lietuvā.

Sacensības organizē Latvijas Loka šaušanas federācija, loka šaušanas sporta klubs AMAZONES un Ziemeļlatvijas-Dienvidigaunijas sacensību organizēšanas komiteja. Sacensību mērķis ir popularizēt apvidus loka šaušanas sportu, palielināt konkurenci, uzaicinot kaimiņvalstu labākos sportistus, noteikt spēcīgākos loka šāvējus, paaugstināt individuālo meistarību, uzlabojot personīgos rekordrezultātus.

Sacensības ir atklātas un tajās atļauts piedalīties visiem šaut gribētājiem atbilstoši vecuma grupām un loku klasēm. Latvijas loku šaušanas entuziasti starptautiskajām loku šaušanas sacensībām var pieteikties līdz 9.aprīlim. Detalizēta informācija par pieteikšanos http://amazones.archery.lv/LivonianCup_1_posms_Cesis_LV.doc.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Premium klases kruīzi  Estravel Latvia
7 naktis uz kuģa // dažādas ostas pilsētas // lieliska apkalpošanas kvalitāte // aizraujoši maršruti // Aicinām Premium klases kruīzā! | Skatīt vairāk
no 529 EUR
Neaizmirstams randiņš tumsā Neredzamā Pasaule
Izbaudiet neaizmirstamu randiņu tumsā! 90 minūšu ekskursija piecās telpās ar neredzīga gida vadību un romantiska divvientulība kafejnīcā ar uzkodām | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.06.2024 - 24.06.2024 Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.06.2024 - 21.06.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Ungurmuiža
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.38647604sec.