Liepājas RTIB aicina ikvienu piedalīties fotokonkursā

Arī šogad Liepājas reģiona tūrisma informācijas birojs (LRTIB) aicina ikvienu piedalīties fotokonkursā, iesniedzot fotoattēlus, kas atspoguļo Liepājas pilsētvidi un tās iedzīvotājus svētkos un ikdienā.

Jau otro gadu Liepājas reģiona tūrisma informācijas birojs sadarbībā ar Liepājas pilsētas domes Mārketinga padomi rīko fotokonkursu. Tā mērķis ir veikt atraktīvu un mākslinieciski kvalitatīvu Liepājas fotoattēlu atlasi Liepājas tūrisma brošūru, karšu, kalendāru un citu izdevumu izdošanai, kā arī piedāvāt godalgotos fotoattēlus apskatei plašākai publikai.

Fotoattēliem jāraksturo Liepājas pilsētvide, kultūrvēsturiskie objekti, tūrisma, aktīvās atpūtas un sporta pasākumi, kā arī pilsētas iedzīvotāji un viesi ikdienā un svētkos.

Konkursa vērtēšanas komisija būs Liepājas pilsētas Domes Mārketinga padome, kura pēc saviem ieskatiem vērtēšanas procesā būs tiesīga pieaicināt speciālistus un ekspertus tūrisma, marketinga, kultūras, sporta, izglītības un fotomākslas jomā. Labāko bilžu autori saņems naudas balvas. Pirmās vietas ieguvējs saņems 100 Ls, otrās – 75 Ls, trešās – 50 Ls. Tiks piešķirta arī Liepājas pilsētas Domes Sporta pārvaldes sarūpētā speciālbalva 2009.gada labākajai Liepājas sporta bildei.

Konkursa pieteikumu iesniegšanas termiņš ir 2009.gada 1.oktobris. Ar konkursa nolikumu un bilžu iesniegšanas noteikumiem var iepazīties Liepājas reģiona tūrisma informācijas birojā, Rožu laukumā 5/6, Liepājā, darba dienās no plkst. 9.00 līdz 17.00, kā arī www.liepaja.lv.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.06.2024 - 03.07.2024 Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.06.2024 - 30.06.2024 Atpūtas un izklaides vietas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Ieplāno pasākumu kādā no Liepājas atpūtas un izklaides vietām! | Skatīt vairāk
Dodies garšu ceļojumā Latgalē Latgale.travel
Rēzeknes un Ludzas Mājas kafejnīcu dienas jau šajā nedēļas nogalē! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.06.2024 - 01.07.2024 Vasaras atlaides auto nomai Europcar
Rezervē no 27. jūnija līdz 1. jūlijam un baudi vasaras brīvdienas ar līdz pat 20% atlaidi automašīnu nomas rezervācijām līdz septembrim. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Liepājas reģiona TIB
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.66222405sec.