Jāņos Bauskā notiks Humora Vasara ar „Baltajiem Lāčiem”

Īpaši Jāņu naktij Bauskas pilsdrupu estrādē top jauns koncertuzvedums – sirdij un smiekliem, kurā skatītāji varēs tikties ar iemīļotiem skatuves māksliniekiem, kārtīgi izdejoties un piedalīties dažādās Jāņiem piemērotās atrakcijās.

Jāņu bērnus Bauskā visu nakti priecēs grupa „Lauku Muzikanti” un virtuozā akordeoniste Inita Aboliņa, taču koncertdaļā uzstāsies pazīstamā un visu iemīļotā grupa „Baltie Lāči”, kura jau trīs gadus pēc kārtas Latvijas Šlāgeraptaujā ir atzīta par pašu populārāko grupu Latvijā. „Balto lāču” līderis Andris Baltacis sola Bauskas publikai sagatavot īpašu muzikālu Līgo vakara sveicienu no Latgales.

Spēka vīrs Raimonds Bergmanis Jāņu pasākumam Bauskā ir pulcinājis trīs brašus Vella kalpus, kuri vadīs uzvedumu un iesaistīs publiku dažādās sacensībās, kā, piemēram, cūkas ēšanā un citās everģēlībās. Balles laikā Vella kalpi sola ne tikai uzraudzīt kārtību pasākumā, rūpēties , lai visi ir ēduši, dzēruši, bet arī izdancināt visas tur esošās dāmas.

Īpašā Jāņu dienas vēlējuma koncertā ar vienmēr aktuālu nosaukumu „DAUDZ NAUDAS” pie skatītajiem atgriezīsies sen neredzētās, bet neaizmirstās Mildiņa Nabiņa un Skaidrīte Krāniņa (Jānis Jarāns un Dainis Porgants). Visu uzveduma laiku tiks pieņemti apsveikuma pieteikumi no klātesošajiem un nodoti muzikāli sveicieni, kā arī skatītāji uzzinās, kā pa šo laiku ir veicies abām dāmām, kas noticis jauns viņu dzīvē un cik pašas viņas ir kļuvušas jaunas un skaistas.

Sirdi aizkustinošas un arī jautras dziesmas visu nakti sola dziedāt Harijs Ozols un Santa Zapacka, atkausējot katru „ledus gabaliņu no sirds”.

Karstākas liesmas Jāņu ugunskurā un sirdī aizdedzinās Kaspars Antess un „Čigānu mūzika”, izpildot skaistākās un trakulīgākās čigānu dziesmas un dejas.

Biļetes uz pasākumu var iegādāties jau tagad visās „Biļešu Paradīze” kasēs, kā arī Bauskas pilsētas Tautas namā! Pirmās 1000 biļetes par īpašu cenu- 4 Ls, skolēniem un pensionāriem 2 Ls! Pasākuma dienā-dārgāk!

Pasākumu organizē Radošā Apvienība „Meistaru Teātris”.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Turcijas 4* un 5* viesnīcas, 7 naktis Estravel Latvia
Turcijas kūrorti - Alānija, Side, Beleka // VIESNĪCU VASARAS KOLEKCIJA // 7 naktis viesnīcā, viss iekļauts ēdināšanas programma | Skatīt vairāk
no 304 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.06.2024 - 17.06.2024 Uz Babilona dārziem un Palangu Nikos Travel
Vasara pašā plaukumā. Dosimies baudīt ziedošos Babilona dārzus un vienmeŗ skaisto Palangu, 15.06.2024, cena 35 EUR | Skatīt vairāk
no 35 EUR
Valmiermuižas etnomūzikas festivāls Valmieras novada Tūrisma pārvalde
Ieplāno vērienīgāko etnomūzikas notikumu Latvijā, lai jau 2024. gada 6. un 7. jūlijā atkal satiktos Valmiermuižā! | Skatīt vairāk
no 20 EUR
Uzņēmumi


Bauskas TIC
,


Rija Bauska Hotel
,


Atpūtas komplekss “Miķelis”
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.08735895sec.