Kite Party 2009 šogad piedalījās rekordliels dalībnieku skaits

Vēja Dievs mīl Kite Party un arī šogad dāvāja atbilstošu laiku, lai milzīgais atbraukušo dalībnieku skaits varētu kaitot, labi atpūsties un piedalīties sacensībās. Neskatoties uz nelabvēlīgajām laika prognozēm, kas iepriekš solīja lietu, krusu un pat vētru, Venstpilī abas sacensību dienas nenolija ne pile lietus un sestdien visu dienu spēdēja arī saulīte.

Sacensības Burusports Kiteboarding Kauss notika gan maratona, gan brīvā stila un kite loop disciplīnās. Latviešu kaitbordistu labākie sasniegumi šogad - Aleksandra Ogorodņikova 3. vieta brīvajā stilā, Zigurda Penkuļa 3. vieta maratonā un Ginta Feņuka izcīnītā 2. vieta kite loop disciplīnā. No sievietēm augstākais sasniegums - Ievas Strodes 2. vieta maratonā. Apsveicam un no visas sirds lepojamies! Kopumā sacensībām bija reģistrējušies 127 kaitbordisti. Sacensību uzvarētāji balvās saņēma nedēļas dzīvošanu Deniss Beach Studio, Rodas salā, Grieķijā, vienā no populārākajām kaitborda vietām pasaulē.

Kopā Kite Party 2009 apmeklēja pāri par 1000 cilvēku - kaitbordisti, viņu draugi, līdzjutēji un skatītāji. Arī šogad attaisnojies Kite Party kā Baltijas lielākā kaitborda pasākuma nosaukums un kā teica atbraukušie Lietuvas un Igaunijas kolēģi, viņi Latviju par šādu pasākumu apbrīno un pozitīvi apskauž.

“Šo piecu gadu laikā Latvijas organizētais pasākums ir kļuvis par gada centrālo un lielāko kaitborda notikumu visai Baltijai. Esmu gandarīts par šī gada pasākuma pozitīvo atmosfēru un dalībnieku aizrautību. Kaitbords ir ne tikai sports, tas ir progresīvu cilvēku dzīves veids un šādu cilvēku kompānijā vienmēr ir prieks strādāt un atpūsties” , stāsta Larss Āboliņš, Kite Party idejas autors un organizators.

Milzīgu sajūsmu izraisīja Best Sunset BBQ piektdienas vakars, kas šoreiz notika jūras krastā īstas pludmales ballītes garā un ļoti pozitīvā atmosfērā. Kopumā pasākums ir ļoti izdevies un kaitbordisti jau gatavojas nākamā gada Kite Party.

Sacensību rezultāti:

FREESTYLE:

1. Viktoras Seputa (LIETUVA)

2. PovilasVaisiauskas (LIETUVA)

3. Aleksandrs Ogorodņikovs (LATVIJA)

1. Gražina Mataityte (LIETUVA)

2. Kristina Kekyte (LIETUVA)

MARATHON:

1. Viktoras Seputa (LIETUVA)

2. Arturas Gudauskas (LIETUVA)

3. Zigurds Penkulis (LATVIJA)

1. Kristina Kekyte (LIETUVA)

2. Ieva Strode (LATVIJA)

3. Laima Baradaite (LIETUVA)

KITELOOP

1. Viktoras Seputa (LIETUVA)

2. Gints Feņuks (LATVIJA)

3. Saulius Voludskis (LIETUVA)

1. Kristina Kekyte (LIETUVA)

2. Gražina Mataityte (LIETUVA)

Paldies visiem, kas atbrauca, kas palīdzēja, kas piedalījās sacensībās un juta līdzi dalībniekiem.

Kite Party 2009 atbalsta: Akvaparks Ventspils, Olimpiskais centrs Ventspils, Ventspils Dome, Tupla, Burusports, North Kiteboarding, BlackPepper.lv, LiquidForceKites.lv, BestKiteboarding.lv.

 

Vairāk info: www.kiteparty.lv

Larss Āboliņš

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pludmales ballīte austrumu noskaņās Baltic Beach Hotel & SPA
12. jūlijā garda ēdiena un labas izklaides cienītājus aicinām uz “Beach Bar & Grill”, kur lieliem un maziem viesiem piedāvāsim aizraujošu garšu | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.06.2024 - 01.07.2024 Jūnijs- jaunas atlaides Piedzīvojumu tūrēm Estravel Latvia
Atlaide līdz 30% pēdējā brīža ceļojumiem // līdz 10 - 25% piedzīovoju tūrēm 2024.gadā // AKCIJA līdz 30.06. | Skatīt vairāk
no 363 EUR
Skaistākie Lietuvas dārzi Nikos Travel
Pašā vasaras vidū dosimies uz skaistakajiem Lietuvas dārziem- Babilona dārzs un Japāņu darzs! Pievienojaties! 29.06.2024, 35 EUR | Skatīt vairāk
no 35 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.06.2024 - 03.07.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.25133991sec.