Bildes 2009 aicina veidot darbus izstādei Ergorapido un lidojošie paklāji

Turpinās darbu veidošana mākslas un mūzikas festivāla Bildes 2009 izstādei Ergorapido un lidojošie paklāji, kas sākusies Bilžu vasaras nometnē viesu namā Nītaures dzirnavas. Bilžu mūziķiem un māksliniekiem var pievienoties arī citas radošas personības, kuras savas domas un idejas vēlas izpaust, veidojot interesantus un netradicionālus paklājus un mākslinieciskojot Ergorapido putekļu sūcējus.

Šā gada Bilžu izstādes galvenais objekts būs firmas Electrolux bezvadu putekļu sūcējs Ergorapido, kas no ikdienišķa priekšmeta kļūs par kolorītu mākslas darbu un interesantu izstādes eksponātu.

Izstādes dalībnieku domu lidojums un pasaules skatījums tiks iekrāsots, ievērpts un iešūdināts arī paklājos.

Starp izstādes darbu autoriem ir mūziķi Raimonds Bartaševičs, Ieva Akuratere, Olga Rajecka, Sandra Bula, Ilze Kalve, Āris Ziemelis, Aldans Milzarājs un Jānis Vanadziņš, mākslinieki Guntars Ošenieks, Linda Stepēna, Zanda Milzarāja, Marta Krasta, Maija Rezenberga, Sigis Kreivaitis, Ināra Garklāva un Arvīds Plokšta, fotogrāfs Valts Kleins, aktieris Varis Vētra un citi.

Interesenti, kas vēlas piedalīties Bilžu izstādes veidošanā, tiek gaidīti Bilžu birojā. Neparastāko un interesantāko ideju autori savas ieceres varēs realizēt un piedalīties tradicionālajā Bilžu izstādē.

Sīkāka informācija un pieteikšanās pa tālruni 29282866 un www.bildes.lv.

Izstādi Ergorapido un lidojošie paklāji varēs apskatīt no 8. līdz 10. oktobrim Rīgas Kongresu namā. Skatītāji Bilžu koncertu laikā varēs novērtēt mākslinieku veikumu, nobalsojot par sev tīkamāko darbu. Trīs atzītāko darbu autori saņems skatītāju simpātiju balvu no firmas Electrolux Latvia. Pārsteiguma balva Bilžu veterānu koncerta laikā tiks pasniegta arī vienam no izstādes vērtētājiem. Īpašo balvu par interesantāko paklāju dāvinās ALANDEKO.

No 13. oktobra līdz 13. novembrim Bilžu izstādi Ergorapido un lidojošie paklāji varēs aplūkot mēbeļu un interjera centrā Spice.

Festivāla ietvaros Rīgas Kongresu namā notiks jauno grupu un Bilžu veterānu kopprojektu koncerts (8.10.), ne tik jauno un Bildēs sevi jau pieteikušo grupu koncerts (9.10.), koncerts bērniem un Bilžu veterānu koncerts (10.10.).

Biļetes uz Bilžu koncertiem pieejamas Biļešu paradīzes kasēs un www.bilesuparadize.lv.

Festivālu Bildes atbalsta Rīgas dome, Nordic Partners, Ģertrūdes centrs, Roadex, JYSK, Parnass presentreklam, Reklāmas centrs, S&G tipogrāfija, Papyrus, JCDecaux, Pure Food, arbago, Tio, Karaliskā kafija, Četri balti krekli un Nekādu problēmu.

Izstāde tapusi ar Electrolux Latvia Ltd atbalstu. Izstādes veidošanu un rīkošanu atbalstījuši arī Alan Deko, Nītaures dzirnavas un mēbeļu un interjera centrs Spice.

Informatīvie atbalstītāji Radio SWH, TV24, platforma.lv, Ieva, Dienas Bizness, db.lv, diena.lv, draugiem.lv, TVnet, 1188, Dzelzceļa reklāma un randoms.lv.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Jūnija vidū Bauskā uzsāks ceļu remontu! Bauskas TIC
Jūnija vidū uzsāks Kalna un Zaļās ielas seguma atjaunošanas un rotācijas apļa izbūves darbus | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.06.2024 - 22.06.2024 Jaunpils LĪGO KAUSS MOTOKROSĀ Tukuma TIC
22. jūnijā 6. Jaunpils "Līgo Kauss" Motokrosā, ar ļoti spēcīgu dalībnieku sastāvu un daudz vērtīgām balvām skatītājiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.06.2024 - 21.06.2024 Grupas DUCELE saulgriežu koncerts Valmieras novada Tūrisma pārvalde
20. jūnijā plkst. 20.00 Jērcēnmuižas parkā aicinām uz latviešu ekoloģiskās mūzikas grupas “Ducele” vasaras saulgriežu ieskaņas koncertu. Ieeja | Skatīt vairāk
Atklāj Gulbeni ar elektrovilcieniņu! Gulbenes novada TIC
Atklāj un iepazīsti skaistās ziemeļaustrumu Vidzemes parku un dārzu pilsētas Gulbenes un tās iedzīvotāju stāstu cauri laiku lokiem! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Limbažu TIC
,


Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.47399497sec.