Pedvāles Brīvdabas mākslas muzejs aicina uz sezonas noslēguma pasākumu

Pedvāles Brīvdabas mākslas muzejā svētdienā, 11. oktobrī noslēgsies 2009. gada radošā sezona „Akmens. Kustība” un akcija „Latvijas akmens sēkla Izraēlā”.

Šīs vasaras garumā ikvienam bija iespēja nodot Akmens sēklai savu vēlējumu vai vēstījumu, lai pēc sezonas noslēguma šie vēlējumi dotos ceļā uz Izraēlu. Pedvālē radoši izaudzētā Akmens sēkla tiks stādīta Svētajā zemē un kopā ar to tiks iestādīti arī visi nodotie vēlējumi un vēstījumi, lai tie augtu un piepildītu cilvēku cerības un sapņus.

Pedvālē atvadīšanās no Akmens sēklas notiks kā rituāls, kurā ikviens ir aicināts piedalīties. Pasākums sāksies plkst. 14.00 ar studijas „Liepa” veidoto video atskatu uz 2009. gada radošo sezonu „Akmens. Kustība” un dzēriena „Piena upe ķīseļa krastos” baudīšanu. Turpinājumā pasākuma viesiem būs iespēja piedalīties Brandava gatavošanas darbnīcā Starpnozaru mākslas grupas SERDE vadībā, kuras laikā dalībnieki varēs plašāk iepazīties ar brandava gatavošanas procesu.

Pie Talsu Krūmu mākslas grupas būs iespēja iegādāties akmens sēklas un stādus, kurus varēs arī iestādīt Pedvāles eksperimentālajā Akmeņu stādījumu laukā dārznieka Arvīda Laukkalna vadībā. Stādītāji varēs sildīties ar akmeņu tēju.

Pasākuma noslēgumā notiks rituālā atvadīšanās no Latvijas akmens sēklas. Akmeni ceļā pavadīs Folkloras kopa „Talsi”, Laboratory of Stage Arts, Buto deju studija un Artis Gulbis. Ap plkst. 17.00 Akmens sēkla no Pedvāles aizlidos gaisa balonā „Bizmārīte” kopā ar mākslinieku Ojāru Feldbergu un „Ceļotāju kluba ALTIUS” gaisa balona pilotu Gunāru Dukšti.

 

Pedvāles Brīvdabas mākslas muzeja darba laiks katru dienu 10:00 – 18:00

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ziemeļkipra - pagarini vasaru! Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri un 7 naktis viesnīcā ar izvēlēto ēdināšanas programmu / Augusts - oktobris | Skatīt vairāk
no 427 EUR
Taizemes kulinārā pieredze! Estravel Latvia
Labākai dzīvei, enerģijai un aizraujošam piedzīvojumam - Īpašas tūres un kulinārijas meistarklases Taizemē! | Skatīt vairāk
no 363 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.06.2024 - 04.07.2024 Nakšņo kultūras tūrisma glempingos Latvijā Kultūras Tūrisms
Apceļo Latviju un nakšņo sešos moderni aprīkotos glempingos vietējās saimniecībās Ozolniekos, Pierīgā, Alsungā, Amatā, Mazsalacā, Koknesē: www | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.06.2024 - 04.07.2024 airBaltic pop-up lidojumi Liepājas reģiona TIB
Latvijas lidsabiedrība airBaltic paziņo, ka nodrošinās pop-up lidojumus no Rīgas uz Liepāju. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.73110294sec.