Sāksies balsojums par Gada pasākumu Kurzemē 2009

Jau septīto gadu Kurzemes Tūrisma asociācija (KTA) izvērtē tūrisma piedāvājumus dažādās nominācijās, lai veiksmīgākajiem un kvalitatīvākajiem tūrisma uzņēmēju Gada ballē, kas notiks 27.novembrī Tukumā, piešķirtu balvu „Lielais Jēkabs”.

Kurzemes rajonu Tūrisma informācijas centri šai balvai izvirza savas puses labākos tūrisma piedāvājumus sekojošās nominācijās: labākās naktsmītnes, labākais muzejs, labākais sezonas jaunums, piedāvājums ģimenēm ar bērniem, labākais ēdināšanas uzņēmums, labākais pasākums, labākā interneta mājas lapa un ieguldījums tūrisma nozarē.

Līdz šim tūrisma piedāvājumu vērtēšanā varēja iesaistīties ikviens, balsojot par pretendentiem KTA interneta mājas lapā, taču šogad gandrīz visām nominācijām tika izveidota ekspertu komisija, kas izvirzītos objektus iepazina klātienē. Ekspertu komisijas sastāvā bija tūrisma informācijas centra darbinieks, sabiedrības pārstāvis un preses pārstāvis. Vērtēšanai tika izstrādāti īpaši kritēriji, no kuriem būtiskākie – objekta pieejamība un norādes zīmju esamība un viesmīlība. Katrai atsevišķai nominācijai varēja noteikt arī papildus kritērijus, piemēram, piedāvājumā ģimenēm ar bērniem ekspertu komisija lielu vērību pievērsa drošības jautājumiem un objekta piemērotībai dažādu vecuma grupu bērnu interesēm.

2009.gada 20.oktobrī, sāksies balsošana par pretendentiem nominācijā „Kurzemes pasākums 2009”. Šī ir vienīgā nominācija, kurā uzvarētāju noteiks pēc sabiedrības balsojuma. Nobalsot var ikviens, aizpildot anketu Kurzemes Tūrisma asociācijas interneta mājas lapā www.kurzeme.lv. Viens balsotājs drīkst balsot tikai vienu reizi, anketā atzīmējot sev tīkamo pasākumu.

Balsošana notiks pēc Eirovīzijas konkursa balsošanas principa, tas ir, balsotājs nedrīkst atdot balsi par savā rajonā notikušu pasākumu. Pretējā gadījumā anketa tiks uzskatīta par nederīgu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.06.2024 - 04.07.2024 Nakšņo kultūras tūrisma glempingos Latvijā Kultūras Tūrisms
Apceļo Latviju un nakšņo sešos moderni aprīkotos glempingos vietējās saimniecībās Ozolniekos, Pierīgā, Alsungā, Amatā, Mazsalacā, Koknesē: www | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.07.2024 - 09.07.2024 Atpūta augstākajā viesnīcā Kosta Blanka! Atlantic Travel
🌴Gran Hotel Bali / Spānija 🍎Ēdināšana - Brokastis ✈️ Izlidošana 12.07 - 7 naktis | Skatīt vairāk
no 843 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.06.2024 - 06.07.2024 Festivāls "JAUDĪGI AR SAVĒJIEM" Tukuma TIC
6.jūlijā festivālā "Jaudīgi ar savējiem" dzīvā mūzika Šlokenbekas muižas pagalmā skanēs visas dienas garumā! Dakota, Tumsa, Opus pro un citi. | Skatīt vairāk
Ziemeļkipra - pagarini vasaru! Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri un 7 naktis viesnīcā ar izvēlēto ēdināšanas programmu / Augusts - oktobris | Skatīt vairāk
no 427 EUR
Uzņēmumi


Dobeles novada TIC
,


Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
,


Jaunmoku pils
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.45567393sec.