Zināmi labākie fingerbordisti Liepājā

28.11.2009 Liepājas Olimpiskajā centrā norisinājās pirmie fingerborda mači jauniešiem šajā gadā, kur četru stundu ilgās sacensībās tika noskaidroti labākie pilsētas fingerbordisti trijās vecuma grupās.

Kopš oktobra vidus Liepājas Olimpiskā centra cokolstāva garderobē ik nedēļu trešdienu vakaros norisinājās fingerborda nodarbības, taču sestdien jaunos censoņus gaidīja pirmās nopietnās sacensības.

Sacensības norisinājās trijās vecuma grupās: 1) līdz 10 gadiem; 2) no 10 līdz 13 gadiem; 3) no 14 gadiem un vecāki. Sacensības tiesāja fingerborda aktīvs pārstāvis un aizsācējs Latvijā Mārtiņš Jaunušāns, kā arī palīgos nāca Liepājā zināmais skeiteris, pazīstams, kā Kalns.

Kopumā sacensībās startēja 24 dalībnieki un jaunākais dalībnieks bija tikai piecgadīgais puika, Sebastijans Smits, kurš jaunākās grupas finālā tikai par mata tiesu atpalika no trešās vietas ieguvēja Gata Līva.

Pēc četru stundu cīņām tika noskaidroti visi uzvarētāji un laureāti tika arī pie vērtīgām balvām no sporta preču veikala „100% sports” un „Sportland”, kā arī no mobilo telekomunikāciju pakalpojumu sniedzēja „Amigo”.

Sacensību galvenie organizatori ir ļoti apmierināti un ar cerībām raugās nākotnē. Šādas sacensības ir vajadzīgas un šobrīd tiek plānots, ka nākošās sacensības varētu noorganizēt jau janvāra beigās.

Rezultāti (28. novembris):

Jaunākā grupa (līdz 10 gadiem)

1.vieta Daniels Kūlainis
2.vieta Rūdolfs Kuncītis
3.vieta Gatis Līvs

Vidējā grupa (no 10 līdz 13 gadiem)

1.vieta Toms Dreiblats
2.vieta Sīmanis Martuzāns
3.vieta Kārlis Pupils

Vecākā grupa (no 14 gadiem un vecāki)

1.vieta Aksels Ruperts
2.vieta Kaspars Tarvids
3.vieta Aleksis Gūtmanis

Atgādinām, ka šo trešdien, 2. decembrī, fingerborda nodarbības turpināsies un visi, kas vēlas tajā piedalīties un uzlabot savas prasmes, ir laipni aicināti pulksten 18:00. Norises vieta paliek nemainīga - Liepājas Olimpiskā centra cokolstāva garderobe.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Taizemes kulinārā pieredze! Estravel Latvia
Labākai dzīvei, enerģijai un aizraujošam piedzīvojumam - Īpašas tūres un kulinārijas meistarklases Taizemē! | Skatīt vairāk
no 363 EUR
Skaistākie Lietuvas dārzi Nikos Travel
Pašā vasaras vidū dosimies uz skaistakajiem Lietuvas dārziem- Babilona dārzs un Japāņu darzs! Pievienojaties! 29.06.2024, 35 EUR | Skatīt vairāk
no 35 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.06.2024 - 03.07.2024 Grila & vīna vakars 28. jūnijā Jurmala Golf Club & Hotel
Grila un vīna vakars pie mums - Jurmala Golf Club & Hotel! 📆Kad? 28. jūnijā ⏰Cikos? no plkst. 18:00 | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Ventspils TIC
,


Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel
,


Biznesa augstskola Turība
,


Latvia Tours
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.77983403sec.