Zināmi uzvarētāji tūrisma gada balvai 'Lielais Jēkabs 2009' [1]

Kurzemes tūrisma asociācija 2009.gada 27.novembrī, Tukumā, paziņoja uzvarētājus gada balvai „Lielais Jēkabs 2009”. Apbalvojumi piešķirti tradicionālajās astoņās nominācijās: par nozīmīgu ieguldījumu tūrisma attīstībā Kurzemē, mājas lapu, labāko naktsmītni, atpūtas piedāvājumu ģimenei, muzeju, pasākumu un ēdināšanas uzņēmumu, kā arī par šī gada debiju. Katrā nominācijā tika izvirzīti 2 pārstāvji (uzņēmumi) no katra rajona un profesionālas komisijas veica nominantu vērtēšanu. Pa labākajiem Kurzemes pasākumiem varēja balsot jebkurš interesents, aizpildot anketu interneta mājas lapā www.kurzeme.lv. Rezultātus apkopoja KTA veidota komisija, piedaloties brīvprātīgiem novērotājiem.

„Lielais Jēkabs 2009” uzvarētāji:

Labākā naktsmītne Kurzemē 2009 - Viesnīca „Hotel Kolumbs”.

Mājīga, gaumīga un tur strādā ļoti atsaucīgs personāls. Viesnīca klientiem piedāvā ne tikai atpūtu omulīgos numuriņos, bet arī maltīti lieliskā restorānā un iespēju palutināt sevi SPA centrā.

Labākais ēdināšanas uzņēmums Kurzemē 2009 – Restorāns „Pastnieka māja”.

Viens no senākajiem ēdināšanas uzņēmumiem Liepājā, bet joprojām ar nemainīgu kvalitāti. Restorāns piedāvā ļoti dažādu ēdienkarti, kur dominē latviski ēdieni.

Labākais atpūtas piedāvājums ģimenei Kurzemē 2009 – Apriķu muzeja Rūķu kolekcija.

Citu tūrisma piedāvājumu starpā izceļas ar īpašu dvēseliskumu, ļoti personīgu attieksmi pret lieliem un maziem apmeklētājiem un mīļumu, kas apņem ikvienu viesi. Šeit apmeklētāji var ne vien apskatīt rūķu ģimeni un viņu iedzīvi un iepazīties ar latviskajām tradīcijām, bet arī pamieloties ar rūķu mammas ceptām pankūkām.

Labākā tūrisma mājas lapa Kurzemē 2009 – www.laumas.lv.

Laumu dabas parka interneta mājas lapa.

2009.gada tūrisma debija Kurzemē – Audēju darbnīca „Austrumi” – tekstilmāksliniece Baiba Rītere.

Māksliniece mākslas jomā devusi atzīstamu ieguldījumu. Tekstildarbnīcā "Austrumi" apskatāmi gobelēni, var iepazīties ar aušanas procesu, iegādāties un pasūtīt tekstildarbus.

Labākais muzejs Kurzemē 2009 – Ventspils muzejs Livonijas ordeņa pilī.

Ventspils muzejs Livonijas ordeņa pilī darbojas kopš 2001.gada septembra, kurā apskatāma pastāvīgā ekspozīcija, kas veltīta pils, pilsētas, ostas un Ventspils novada vēsturei, un Latvijā vienīgā digitālā ekspozīcija Dzīvā vēsture.

Labākais pasākums Kurzemē 2009 – Kuldīgas pilsētas svētki „Dzīres Kuldīgā”

Viens no lielākajiem izklaides pasākumiem Kurzemē. Kopš 1996.gada tas reizi gadā norisinās Kurzemes sirdī - Kuldīgā. 2009. gadā svētki norisinājās no 16.-19.jūlijam, ar ļoti plašu piedāvājumu visām auditorijām.

Par nozīmīgu ieguldījumu tūrisma attīstībā Kurzemē – Guntars Seilis

Guntars Seilis tūrisma nozarē strādā kopš 1994. gada. Viņš no 1994. gada līdz 2001. gadam vadījis Talsu tūrisma informācijas centru, bet kopš 2001. gada - Ventspils tūrisma informācijas centru. No 2007.gada līdz 2009.gadam bijis Kurzemes tūrisma asociācijas valdes priekšsēdētājs, šobrīd asociācijas valdes priekšsēdētājas vietnieks, kā arī Latvijas tūrisma sadarbības padomes priekšsēdētājs. Aktīvi darbojas, aizstāvot reģionu intereses dažādās valsts institūcijās.

Kurzemes tūrisma asociācija šogad pasniedza mākslinieka Reiņa Kuncīša izgatavoto stikla statueti ar hercoga Jēkaba krūšu tēlu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 Āmurs 12/01/2009 15:49 Guntars Seilis??? Par ko???????????

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Skaistākie Lietuvas dārzi Nikos Travel
Pašā vasaras vidū dosimies uz skaistakajiem Lietuvas dārziem- Babilona dārzs un Japāņu darzs! Pievienojaties! 29.06.2024, 35 EUR | Skatīt vairāk
no 35 EUR
Nomā auto Indijā! Europcar
Europcar atklājis 12 stacijas Indijā lielākajās pilsētās, piemēram, Deli, Mumbajā, Bangalorā, Haidarabadā, Čennajā. Rezervē savu auto! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.06.2024 - 17.06.2024 Pastaigu ekskursija  Liepājas reģiona TIB
Katru dienu plkst. 12:00 liepājniekiem un pilsētas viesiem ir dota iespēja kopā ar zinošu gidu doties divu stundu garā pastaigā, lai iepazītu | Skatīt vairāk
Jūnijs- jaunas atlaides Piedzīvojumu tūrēm Estravel Latvia
Atlaide līdz 30% pēdējā brīža ceļojumiem // līdz 10 - 25% piedzīovoju tūrēm 2024.gadā // AKCIJA līdz 30.06. | Skatīt vairāk
no 363 EUR
Uzņēmumi


Dobeles novada TIC
,


Jaunmoku pils
,


Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.60802603sec.