Tuvojas Valmieras Sporta balle

11.12.2009 Valmierā norisināsies ikgadējā Sporta balle. Neskatoties uz ierobežotiem finanšu resursiem, organizatori sola saistošu un interesantu pasākuma programmu.

„Veikti visi priekšdarbi, lai Valmieras Sporta balle arī šogad būtu daudzveidīga un pulcētu valmieriešus, kam nav vienaldzīgas sporta norises pilsētā. Taču gaidīts ir ikviens, kas vēlas patīkami pavadīt laiku, atskatīties uz šo gadu Valmierā,” stāsta pašvaldības Izglītības pārvaldes speciālists jaunatnes un sporta lietās Toms UPNERS.

Pasākums norisināsies divās daļās.

Pirmajā tiks sveikti labākie sportisti, sporta komandas, kā arī treneri. Lai gan šis bija „pēc Olimpiskais gads”, arī šogad mūsu sportisti sekmīgi startējuši un vērā ņemamus rezultātus guvuši gan nacionālās, gan starptautiskās sacensībās. Sveiksim BMX sportistus, vieglatlētus, smagatlētus, florbolistus u.c. sporta veida pārstāvjus. Vairākos sporta veidos valmierieši nemainīgi bijuši Latvijas un olimpisko izlašu sastāvos. Valmieras pilsētas Sporta attīstības padome izvērtējusi pieteikumus un nolēmusi apbalvojumu „Sportiskie sasniegumi” piešķirt kopumā 82 personām. Sarīkojumā laikā tiks sveikti arī apbalvojumu „Valmieras Gada sportists”, „Valmieras Gada sportiste”, „Gada sporta treneris” ieguvēji. Laureāti saņems īpaši viņiem darinātas simboliskas balvas. Sarīkojumā nosauks gada sporta pasākumu un sporta veidu, kas noskaidrots iedzīvotāju aptaujas rezultātā. Laureātu sveikšana mīsies ar saistošiem priekšnesumiem. Sarīkojuma otrajā daļā valmierieši varēs turpināt baudīt vakaru pie galdiņiem ar cienastu muzikālā gaisotnē, ko nodrošinās grupa „Dzelzs vilks,” pauda Toms Upners.

Valmieras Sporta balle norisināsies jau trešo gadu, un šoreiz par tās norises vietu izvēlēts Valmieras Kultūras centrs.

Ieejas biļetes jau nopērkamas Valmieras Kultūras centra kasē.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.06.2024 - 18.06.2024 Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” | Skatīt vairāk
Agrās rezervēšanas piedāvājumi! Estravel Latvia
Ieplānojiet atvaļinājumu eksotiskā galamērķī - uzsildiet ziemu! | Skatīt vairāk
no 619 EUR
Valmiermuižas etnomūzikas festivāls Valmieras novada Tūrisma pārvalde
Ieplāno vērienīgāko etnomūzikas notikumu Latvijā, lai jau 2024. gada 6. un 7. jūlijā atkal satiktos Valmiermuižā! | Skatīt vairāk
no 20 EUR
Uzņēmumi


Valmieras novada Tūrisma pārvalde
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.45842409sec.