Aicina ziedot brilles labdarības projektā Ieraugi Peru!

Tūrisma aģentūra „Kaleva Travel” aicina ikvienu, kurš vēlas, pievienoties korporatīvajam sociālas palīdzības projektam „Ieraugi Peru!” un ziedot jaunas vai lietotas optiskās brilles Peru iedzīvotājiem. Projektu īsteno Kaleva Travel Grupa Somijā, Baltijas valstīs un Rumānijā sadarbībā ar World Vision un Synsam un Cazze optikas kompānijām.

Projekta būtība ir pavisam vienkārša: ikviens, kam ir nevajadzīgas jaunas vai lietotas optiskās brilles, var nodot tās Kaleva Travel Latvijas birojā Kr.Barona ielā 7/9 līdz šī gada 31. decembrim. Brilles tiks nogādātas Pitumarka ciemata iedzīvotājiem Andu kalnos, Peru, tādējādi dodot iespēju lasīt un labāk redzēt cilvēkiem, kuriem brilles nav pieejamas.

Kaleva Travel Grupas mērķis ir savākt vismaz 1000 jebkura optiskā stipruma briļļu pāru. Īpaši gaidītas būs „lasāmās” brillēm ar +dioptriju.

Šī nav pirmā sociālā akcija, kurā iesaistās Kaleva Travel Grupas kompānijas. Tā 2008.gadā ar grupas kompāniju atbalstu Nahuel Huapi nacionālajā parkā Argentīnā tropisko mežu atjaunošanas akcijas laikā tika iestādīti vairāk nekā 700 koku.

Kaleva Travel ir Somijas lielākās darījumu tūrisma grupas Kaleva Travel Oy uzņēmums Latvijā. Kaleva Travel Oy grupai ir vairāk kā 70 gadu pieredze darījumu un atpūtas tūrisma nozarē. Grupai pieder 15 biroji Somijā un seši citās valstīs, arī Lietuvā, Igaunijā, un Rumānijā, apvienojot vairāk kā 500 tūrisma industrijas profesionāļus.

Ceļojumu birojs Kaleva Travel jau 15 gadus piedāvā kvalitatīvus un ekonomiski izdevīgus ceļojumu pakalpojumus uzņēmumiem un privātpersonām. Birojā nodarbināti 23 profesionāļi, un tas apkalpo vairāk kā 150 korporatīvos klientus.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.06.2024 - 22.06.2024 Jaunpils LĪGO KAUSS MOTOKROSĀ Tukuma TIC
22. jūnijā 6. Jaunpils "Līgo Kauss" Motokrosā, ar ļoti spēcīgu dalībnieku sastāvu un daudz vērtīgām balvām skatītājiem. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.06.2024 - 21.06.2024 21.jūnijā Vecpilsētas ielā tirdziņš Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
21.jūnijā no 12 līdz 19 ikviens aicināts uz Dzīvesziņas un arodu sētu, Vecpilsētas ielā 2, kur norisināsies Zāļu tirdziņš un radošās darbnīcas. | Skatīt vairāk
Jūnija vidū Bauskā uzsāks ceļu remontu! Bauskas TIC
Jūnija vidū uzsāks Kalna un Zaļās ielas seguma atjaunošanas un rotācijas apļa izbūves darbus | Skatīt vairāk
Vasaras atpūta pie Madonas novada ezeriem Madonas TIC
Pavadi brīvdienas kādā no atpūtas vietām pie mūsu puses ezeriem. Kad gaiss smaržo pēc ezera, draugu sarunām un bērnu smiekliem, vasara ir | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Estravel Latvia
,


Nikos Travel
,


Latvia Tours
,


AL SVETS
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.80322385sec.