Maskavā Latvijas iluzionists Genādijs Paļčevskis tiek iesaldēts ledū [1]

2010. gada 9.februārī Baltijas starptautiskā iluzionistu festivāla "Brīnumu dzintars" idejas autors un organizators, Latvijas iluzionists Genādijs Paļčevskis, kurš ārpus Latvijas zināms arī zem pseidonīma Mr. FIX, ir devies ledus kubā, lai uzstādītu rekordu - ilgāko cilvēka atrašanos ledū. Rekords tiks uzstādīts Maskavā ar degvīna zīmola "Bulbash" atbalstu un tiek translēts interneta tiešraidē mājas lapā www.bulbash.com.

Trīs dienas izstādes "Prodekspo-2010" laikā Genādijs Paļčevskis atradīsies speciālā kastē no tīrā ledus, kuras izmērs būs apmēram 2 x 2 m. Laukums ar konteineru būs uzstādīts atklātā gaisā starp 2. un 3. paviljonu izstāžu zālē "Ekspocentr" Krasnaja Presņa rajonā. Visu nepieciešamo drošības apstākļu nodrošināšanu uzņēmusies kompānija "Bulbash". Blakus konteineram, kurā atradīsies iluzionists, nepārtraukti dežurēs mediķi, nodrošinot pastāvīgu veselības stāvokļa un dzīvībai svarīgo rādītāju kontroli. Eksperimenta norises patiesumu nodrošinās "Krievijas rekordu grāmatas" pārstāvji, kas veiksmes gadījumā oficiāli apstiprinās rekordu.

Cilvēkam, kas ir "ieslēgts ledū", ir pieļaujama šķidruma, to skaitā arī barojoša, uzņemšana. Iluzionists varēs dot zīmes un norādes, bet sazināšanās ar iekšējiem novērotājiem būs ierobežota. Īpašs risks eksperimenta dalībniekam ir iespējamā pārsalšana un dziļā miega stāvokļa iestāšanās. Pašreizējais spēkā esošais pasaules rekords - ilgākā cilvēka atrašanās ledus konteinerā - ir 64 stundas, pie tam rekords tika uzstādīts +15 C temperatūrā. 9.februārī meteorologi Maskavā sola -10 C.

Pēc iluzionista atbrīvošanas no ledus viņš izies nepieciešamo medicīnisko apskati vienā no Maskavas klīnikām, un jau no 4. līdz 7.martam viņa uzstāšanos varēs vērot iluzionistu festivālā "Brīnumu dzintars" (www.brinumudzintars.lv), kas Rīgas Kongresu namā pulcēs vairākus simtus iluzionistu no vairāk nekā 20 pasaules valstīm.

Repetīcijas video - http://www.youtube.com/watch?v=B4y2vwJBcxk

Papildu informācija: Jeļena Paļčevska

Mob. + 372 53119626 (no 8. līdz 12.februārim)

+ 371 29549454; e-pasts: [email protected]

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 SviestaPika 02/11/2010 02:01 klau, a kā, atvainojos par tiešumu, bet trīs dienas un bez dabīgo vajadzību kārtošanas?

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Jaunmoku pils aicina uz Dārza svētkiem Jaunmoku pils
21. jūlijā Jaunmoku pilī tradicionāli, pašā vasaras plaukumā, norisināsies viens no gada gaidītākajiem notikumiem – Dārza svētki. Šogad, | Skatīt vairāk
Ģimeņu diena Sajūtu parkā  Valmieras novada Tūrisma pārvalde
Sestdien, 29. jūnijā, plkst. 12.00-15.00, aicinām uz piedzīvojumiem un aizraujošām nodarbēm bagātu dienu “Sajūtu parkā” Ģimeņu dienas ietvaros! | Skatīt vairāk
"Ragakrasts" holiday houses in Mersrags Tukuma TIC
Well-furnished cottages near the sea with fireplace, sauna in Mersrags. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.06.2024 - 03.07.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Daugavpils Marka Rotko mākslas centrs semināru telpas
,


Alūksnes TIC
,


Jurmala Golf Club & Hotel
,


Rixwell Elefant Hotel semināru telpas
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.39693213sec.