Valka aicina uz Lielo labdarības robežtirgu

08.05.2010 no plkst. 9.00 Valkā, Lugažu laukumā valcēniešus un pilsētas viesus gaidīs interesants un savā ziņā unikāls projekts – VIII Lielais Labdarības Robežtirgus. Tas ir plašā sabiedrībā iecienīts, ikgadējs pasākums ar daudzveidīgu kultūras programmu, tirgošanos, dažādām atrakcijām, labdarības loteriju un citām aktivitātēm. Pašlaik pieteikuši ap 80 tirgotāju, pārsvarā amatnieki, rotu, stādu un apģērbu tirgotāji. Kā katru gadu būs batuti, velokarti un piepūšamās atrakcijas.

Neizpaliks arī labdarības desiņas, ko allaž cep sabiedrībā pazīstamas personas. Šogad desiņas ceps Valkas novada domes priekšsēdētājs Kārlis Albergs un Valgas pilsētas domes priekšsēdētājas vietniece Helve Braun (10:30–11:00), Valkas novada domes izpilddirektors Guntis Bašķis un Valgas pilsētas mērs Ivar Unt (11:00–11:30), Valkas novada domes deputāts Valdis Šaicāns un Valgas pilsētas vicemērs Enno Kase (11:30–12:00), Valkas novada domes deputāte Unda Ozoliņa un Valgas pilsētas vicemērs Alar Naame (12:00–12:30), LR Saeimas deputāts Vents Armands Krauklis un Igaunijas Riigikogu deputāts Margus Lepik (12:30–13:00), kā arī domes Attīstības un plānošanas nodaļas vadītāja Gunta Smane un jaunieši (no 13:00).

Robežtirgus ir vērsts uz labdarību, visi tirgū iegūtie līdzekļi tiek ziedoti kādam konkrētam mērķim. Šogad iekasētā nauda par tirdzniecības vietu nomu, populāru cilvēku ceptajām desiņām, labdarības momentloteriju un citiem ziedojumiem tiks novirzīta Valkas pilsētas tirgus labiekārtošanai – jaunu tirgošanās galdu iegādei.

Ikgadēji savu atbalstu Robežtirgus organizēšanā sniedz Valkas Dāmu klubs, Valkas pilsētas kultūras nams, Skaidrīte Pavlova (Valkas pilsētas tirgus), Pilsētas teritorijas apsaimniekošanas nodaļa, SIA „Servilat” (Labdarības desiņas) un Rotari klubs.

Tirgus noslēgumā, plkst. 22.00 Lugažu laukumā būs zaļumballe kopā ar grupu „Bruģis”. Balles organizēšanu atbalsta Lauku partnerība “Ziemeļgauja”.

Jau ziņots, ka iepriekšējos gados Robežtirgū iegūtie līdzekļi ir ziedoti rotaļu laukuma izveidei, krēslu iegādei Bērnu un jauniešu interešu centram. Pateicoties Labdarības Robežtirgum, J.Cimzes Valkas Mūzikas skolai ir iegādāts akordeons un nepieciešamā tehnika, lai ik dienu pilsētā atskaņotu J.Cimzes tautas dziesmas apdari „Teici, teici valodiņa”. Līdzekļi ir novirzīti arī pilsētas skeitparka izveidei un inventāra iegādei.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.06.2024 - 03.07.2024 Tet Rally Latvia Liepājas reģiona TIB
Tet Rally Latvia norisināsies no 18. līdz 21. jūlijam. Pasākums aptvers teritoriju no rallija pilsētas Liepājas līdz pat galvaspilsētai Rīgai. | Skatīt vairāk
Taizemes kulinārā pieredze! Estravel Latvia
Labākai dzīvei, enerģijai un aizraujošam piedzīvojumam - Īpašas tūres un kulinārijas meistarklases Taizemē! | Skatīt vairāk
no 363 EUR
Latvijas čempionāts vieglatlētikā Valmieras novada Tūrisma pārvalde
29. un 30. jūnijā Jāņa Daliņa stadionā norisināsies Latvijas čempionāts vieglatlētikā, kura programmā iekļauta septiņcīņa un desmitcīņa. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.07.2024 - 06.07.2024 Atpūtas un izklaides vietas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Ieplāno pasākumu kādā no Liepājas atpūtas un izklaides vietām! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Jūrmalas TIC
,


Vidzemes Tūrisma asociācija
,


Liepupes muiža
,


Limbažu TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.74298406sec.