Līgatne sagatavojusi īpašu piedāvājumu individuālajiem ceļotājiem

No 3. jūlija un turpmāk katru sestdienu un svētdienu individuālajiem ceļotājiem tiek piedāvāta nebijusi iespēja iepazīt Līgatnes papīrfabrikas ciemata vēsturisko centru, dodoties ekskursijā zinoša gida pavadībā.

Līdz šim ekskursijas gida pavadībā piedāvājām grupām ar iepriekšēju pieteikšanos. Turpmāk katru sestdienu un svētdienu šāda iespēja būs ikvienam pilsētas viesim, jo plkst. 13.00 un 15.00 Līgatnes Tūrisma informācijas centrā Jūs gaidīs gids, lai aicinātu doties aizraujošā pastaigā, kas iepazīstina ar Līgatnes papīrfabrikas ciemata iedzīvotāju vēsturisko dzīvesveidu.

Pastaigas laikā pilsētas viesiem būs iespēja izsekot līgatniešu ikdienas gaitām visa mūža garumā, sākot ar seno dzemdību namu un veco skolu līdz pat darbam papīrfabrikā un ģimenes dzīvei fabrikas celtajās īpatnējās koka rindu mājās. Tāpat aicināsim iepazīt grezno kultūras namu, kurā filmētas iemīļotās tv filmas „Likteņa līdumnieki” ainas, kā arī ielūkoties neparastākajā no Līgatnes bagātībām- unikālajās pagrabalās, kas kopš 18. gadsimta beigām kaltas smilšakmens iežos Līgatnē.

Ekskursijas sāksies Līgatnes Tūrisma informācijas centrā, kas ierīkots vēsturiskajā papīrfabrikas sardzes namiņā, pilsētas centrā, Spriņģu ielā 2 katru sestdienu un svētdienu plkst. 13.00 un 15.00. Ekskursiju ilgums: 2 stundas. Cena: pieaugušajiem- 2.00 Ls, studentiem un pensionāriem- 1.50 Ls, skolēniem - 1.00 Ls, bērniem pirmsskolas vecumā bez maksas.

Gaidīsim ciemos Līgatnē!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Skaistākie Lietuvas dārzi Nikos Travel
Pašā vasaras vidū dosimies uz skaistakajiem Lietuvas dārziem- Babilona dārzs un Japāņu darzs! Pievienojaties! 29.06.2024, 35 EUR | Skatīt vairāk
no 35 EUR
Atpūta Lasvegasā! - Jaudīgi! Estravel Latvia
Iestartē vasaru - Lidojums un viesnīca Vegasā // Piedāvājumi 7-14 naktīm // Lidojums no Rīgas | Skatīt vairāk
no 1419 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.06.2024 - 30.06.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Valmiermuižas etnomūzikas festivāls Valmieras novada Tūrisma pārvalde
Ieplāno vērienīgāko etnomūzikas notikumu Latvijā, lai jau 2024. gada 6. un 7. jūlijā atkal satiktos Valmiermuižā! | Skatīt vairāk
no 20 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.42642093sec.