Piedzīvojumu Dienā iepazīs Latgali

Ceļojumu portāla http://www.icelo.lv/ septītais piedzīvojums Latgalē tuvojas – vasarīgajā 07.08.2010 Latgalē svinēsim neaizmirstamu dienu ar atraktīviem uzdevumiem un jautriem piedzīvojumiem.

Vienmēr esam padomājuši par īpašu Piedzīvojuma Dienu – katru reizi arvien interesantākiem uzdevumiem, pie reizes iepazīstot arī Latvijas tūrisma objektus. Dalībnieki allaž bijuši pārsteigti par to, ka piedzīvojumos iepazīst arvien jaunas un neatklātas vietas. Mēs rūpējamies, lai tā būtu katrā piedzīvojumā – kaut kas jauns un neatklāts.

Mazliet par Piedzīvojuma Dienu - šī ir spēle četriem piedzīvojumu un atpūtas kāriem draugiem. Piedzīvojuma Diena Latgalē būs pirmo reizi – esam atklājuši tur daudz skaistu vietu. Taču labprāt gaidām arī ieteikumus par lepnām un ievērojamām vietām zilo ezeru zemē. Gribam ar tām iepazīstināt arī piedzīvojuma dalībniekus. Katrā no Piedzīvojuma Dienas vietām sagatavosim uzdevumus - uzdevumi būs piemēroti katrai vietai – interesanti, neparasti un galvu reibinoši.

iCelo.lv komanda var lepoties ar katru no Piedzīvojuma Dienām. To, ka iepriekšējie piedzīvojumi bijuši gana izdevušies, liecina labās atsauksmes. Arī fotogrāfijās var nedaudz redzēt komandu piedzīvojumu garu un azartu. Vēstules pielikumā foto no iepriekšējie piedzīvojumiem.

Video reportāža no Piedzīvojumu Dienas Zemgalē 17. oktobrī: http://www.icelo.lv/lat/Piedzivojuma_diena_IV/video/

Objektus katra komanda sakārto paši savā maršrutā, saņemot objektu sarakstu Piedzīvojuma Dienas starta vietā. Apskates objekti ietvers Latgales pilis un muižas, vēsturiskus notikumus, tikšanos ar viesmīlīgiem saimniekiem un iepazīšanos ar Latgales paražām. Katrā objektā veicot uzdevumu tiek saņemti punkti, kas noteiks spēles uzvarētājus. Spēlē būtisks nav ātrums kādā veic maršrutu, bet radošā pieeja un nedaudz zināšanu, piemēram, nosakot sastāvu tējas un alus degustācijā, precizitāte loka šaušanā, izdoma dzejolīša sacerēšanā un citos uzdevumos. Apbalvojam pirmo trīs vietu ieguvējus, atraktīvāko bilžu, video un komandas noformējuma īpašniekus.

PIETEIKTIES

Pieteikumu sūtiet uz [email protected] pieteikumā norādot kapteiņa un pārējo dalībnieku vārdu, uzvārdu, mob. tel., e-pastu un komandas nosaukumu.

NOZĪMĪGI

Dalības maksa komandai ir:

Līdz15.07.2010 50,- Ls(ja visi dalībnieki ir reģistrēti icelo.lv lietotāji, tad Ls 45,-).
Līdz 30.07.2010 55,- Ls(ja visi dalībnieki ir reģistrēti icelo.lv lietotāji, tad Ls 50,-).

Dodamies Piedzīvojumā uz Latgali!

Vairāk informācijas:

Edgars Bomiks, iCelo.lv Piedzīvojuma Dienas galvenais tiesnesis un portāla direktors.

E-pasts: [email protected] Mob.tel.: 29277647

http://www.icelo.lv/

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.06.2024 - 24.06.2024 Izgaršo Mājas kafejnīcu dienas Latgalē Latgale.travel
Mājas kafejnīcu dienu maratons šogad sākas tieši Latgalē – 29. un 30. jūnijā Rēzeknes un Ludzas novados. Gaidom gostūs! | Skatīt vairāk
Taizemes kulinārā pieredze! Estravel Latvia
Labākai dzīvei, enerģijai un aizraujošam piedzīvojumam - Īpašas tūres un kulinārijas meistarklases Taizemē! | Skatīt vairāk
no 363 EUR
Valmiermuižas etnomūzikas festivāls Valmieras novada Tūrisma pārvalde
Ieplāno vērienīgāko etnomūzikas notikumu Latvijā, lai jau 2024. gada 6. un 7. jūlijā atkal satiktos Valmiermuižā! | Skatīt vairāk
no 20 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.06.2024 - 28.06.2024  Līgo Liepājas Jūrmalas parkā Liepājas reģiona TIB
Liepājas valstspilsētas pašvaldība aicina liepājniekus un pilsētas viesus svinēt Līgo vakaru un sagaidīt Jāņu rītu Jūrmalas parkā. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Krāslavas TIC
,


Rēzeknes pilsētas TIC
,


Līvānu TIC
,


Jēkabpils novada TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.28931403sec.