Origo Summer Stage piedāvā grupu Linga un Credo bezmaksas koncertu

28.08.2010 plkst. 18:00 Origo Summer Stage ikvienam piedāvā pakavēties Latvijas lielākā rokmūzikas festivāla „Saldus saule” noskaņās. Leģendārās latviešu rokgrupas „Credo”, „Linga” uzstāsies pirmajā afterparty koncertā, kas turklāt notiks ārpus Saldus - Rīgas centrā, laukumā pie tirdzniecības centra „Origo”.

Festivāla „Saldus saule” saimnieks un organizators Fēliks Ķiģelis: „Pēc festivāla sapratām, ka publika ir neremdināma, tādēļ pirmo reizi izbrauksim ārpus Saldus. Šogad visi Latvijas lielākie festivāli tiekas Origo Summer Stage - prieks, ka tirdzniecības centrs „Origo” saviem apmeklētājiem piedāvā stabilas un pārbaudītas vērtības ar kvalitātes zīmi, par kādu skatītāji ir atzinuši arī „Saldus Sauli”.”

Apmēram trīs stundu garumā „Saldus saule” afterparty uzstāsies „Linga” un „Credo”, bez kuriem nav iedomājams neviena „Saldus saule”.

Tradīcijām bagātais un vecākais Latvijā notiekošais rokmūzikas festivāls „Saldus Saule” šogad svinēja 25 gadu jubileju, un to apmeklēja 16 tūkstoši rokmūzikas cienītāju.

Origo Summer Stage Stacijas laukumā visas vasaras garumā ir iespējams sajust un piedzīvot Latvijas nozīmīgāko vasaras pasākumu un festivālu garšu (džeza festivāli Rīgas Ritmi, Saulkrasti Jazz, Summertime u.c.). 450 m2 plašajā brīvdabas galerijā vasaras garumā tiek izstādītas lielformāta foto izstādes, kas izvietotas uz 60 lielformāta plaknēm un kurās atspoguļosies Latvijas nozīmīgākajos svētkos un ikdienā tvertie mirkļi.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Agrās rezervēšanas piedāvājumi! Estravel Latvia
Ieplānojiet atvaļinājumu eksotiskā galamērķī - uzsildiet ziemu! | Skatīt vairāk
no 619 EUR
Valmiermuižas etnomūzikas festivāls Valmieras novada Tūrisma pārvalde
Ieplāno vērienīgāko etnomūzikas notikumu Latvijā, lai jau 2024. gada 6. un 7. jūlijā atkal satiktos Valmiermuižā! | Skatīt vairāk
no 20 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.06.2024 - 02.07.2024 Turcijas 4* un 5* viesnīcas, 7 naktis Estravel Latvia
Turcijas kūrorti - Alānija, Side, Beleka // VIESNĪCU VASARAS KOLEKCIJA // 7 naktis viesnīcā, viss iekļauts ēdināšanas programma | Skatīt vairāk
no 304 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.06.2024 - 04.07.2024 Nakšņo kultūras tūrisma glempingos Latvijā Kultūras Tūrisms
Apceļo Latviju un nakšņo sešos moderni aprīkotos glempingos vietējās saimniecībās Ozolniekos, Pierīgā, Alsungā, Amatā, Mazsalacā, Koknesē: www | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Avis
,


Rija Domus Hotel
,


SIXT Latvija
,


Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.23283195sec.