airBaltic nominēta vēl vienai starptautiskajai balvai

Latvijas nacionālā aviokompānija airBaltic nominēta starptautiskam apbalvojumam The SimpliFlying-Airlines Business Awards for Social Media Excellence kā viena no labākajām aviokompānijām pasaulē sociālo mediju izmantojumā. airBaltic nominēta trīs no četrām apbalvojuma kategorijām – labākā sociālo mediju mārketinga kampaņa, labākais sociālo mediju izmantojums ieņēmumu palielināšanai un SimpliFlying varonis – cilvēks, kas ikdienā uztur aviokompānijas sociālo mediju profilus.

Tero Taskila, airBaltic komercdirektors: «Mēs sirsnīgi pateicamies faniem un sekotājiem sociālo mediju vidē – jūs esat palīdzējuši mums augt un attīstīties. airBaltic ir Eiropas straujāk augošā aviolīnija sociālo mediju vidē un viena no desmit pārstāvētākajām aviokompānijām sociālo mediju vidē pasaulē. Desmitiem tūkstoši airBaltic draugu sociālajos mediju portālos Facebook un Twitter ik dienu mums palīdz uzlabot klientu servisu un produktus.»

No 104 pieteikumiem SimpliFlying komanda ir atlasījusi piecas nominācijas četrās kategorijās. airBaltic ir nominēta trim no četrām nominācijām: airBaltic jaunās lidmašīnas Bombardier Q400Next Gen iepazīstināšanas akcija Tweeting Plane kā labākā sociālo mediju mārketinga kampaņa, airBaltic aviobiļešu iegādes akcija FanDay sociālajā portālā Facebook kā labākais sociālo mediju izmantojums ieņēmumu palielināšanai, airBaltic interneta mārketinga vadītājs Kārlis Smiltens kā SimpliFlying varonis.

Konkursa finālistus noteiks interneta balsojumā, tāpēc ikviens ir aicināts balsot par labāko aviokompāniju sociālo mediju vidē mājas lapā http://simpliflying.com līdz šī gada 30. septembrim. Pēc interneta balsojuma rezultātiem populārākās trīs aviokompānijas katrā kategorijā prezentēs savu darbu SimpliFlying žūrijai šī gada 1.oktobrī Londonā. Pēc prezentāciju izvērtēšanas žūrija paziņos uzvarētājus.

airBaltic ir saņēmusi Gada aviokompānijas 2009/2010 (Zelta balva) titulu, ko piešķir Eiropas Reģionālo aviokompāniju asociācija (ERA). airBaltic ir arī Air Transport World 2010. gada Fēniksa balvas (Phoenix Award) ieguvēja. Tā ir starptautiska atzinība par izcilību uzņēmējdarbības restrukturizēšanā, kuras nozīme avioindustrijā pielīdzināma Oskara balvai kinoindustrijā.

airBaltic nodrošina tiešos lidojumus no Ziemeļu tranzītmezgla Rīgā uz vairāk nekā 80 galamērķiem. Neatkarīgi no izlidošanas vietas airBaltic piedāvā ērtus savienojumus no Ziemeļu tranzītmezgla Rīgā uz galamērķiem aviokompānijas maršrutu tīklā Eiropā, Skandināvijā, Krievijā, NVS un Tuvajos Austrumos.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.06.2024 - 04.07.2024 Nakts autoorientēšanās sacensības Aizkraukles novada TIC
Atklāsim Aizkraukles pilsētas svētkus jau 12. jūlija naktī kopā! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.06.2024 - 04.07.2024 Rundāle aicina iepazīt Tropu tauriņu māju! Bauskas TIC
Blakus Rundāles pils parkam šovasar ir atvērta tropu tauriņu māja! | Skatīt vairāk
IGO Cepļa ceturtdienu koncerti jūlijā Bauskas TIC
Igo Mūzikas un mākslas Centrs CEPLIS ieskandina jūlija mēnesi ar ceturtdienu vakara koncertiem! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.06.2024 - 05.07.2024 Vēsturisko dārzu dienas Cesvainē Madonas TIC
Šā gada “Vēsturisko parku un dārzu dienu” ietvaros, ko jau sesto gadu jūlija mēnesī organizē Latvijas Piļu un muižu asociācija, aicinām ciemos | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


airBaltic
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.50648689sec.