«Māja. Dzīvoklis 2010» – izstāde mājokļa labošanai un interjera pārvērtībām

No 14.10. līdz 17.10.2010 Ķīpsalā notiks izstāde «Māja. Dzīvoklis 2010», kur varēs saņemt labākos piedāvājumus no būvniecības, remonta, labiekārtošanas un interjera preču un pakalpojumu piedāvātājiem, kā arī padomus, ko darīt pašu spēkiem un kādiem darbiem izvēlēties augsti kvalificētus meistarus.

Izstādē varēs gan saņemt gan izsmeļošāko informāciju, gan labākos cenu piedāvājumus bez starpnieku uzcenojuma, kā arī vienoties pa labākiem preču piegādes termiņiem un nosacījumiem.

Izstādes dalībnieki no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Krievijas, Baltkrievijas, Polijas, Čehijas, Vācijas un Kenijas. «Viessmann», «Energolukss», «Staļi», «Bang & Olufsen», «Monier», «Superbebris», «PTA», «Tulikivi», «Devine Heat Company» un daudzas citas firmas gatavo īpašus piedāvājumus ikvienam, kas šoruden plāno remontēt savu mājokli vai realizēt sen lolotu ideju par mājokļa pārvērtībām.

Noderīgi padomi
Izstādē varēs saņemt izsmeļošas konsultācijas par materiālu pielietošanu un iespējamajiem riskiem, kā arī padomus par remontdarbu veikšanu, ja to veic pašu spēkiem. Tāpat izstādē varēs saņemt padomus, kā izvēlēties darbu veicēju un kurus rekomendē profesionāļi.

Apkures risinājumi
Gatavojoties bargajai ziemai, īpaši plašs būs apkures risinājumu piedāvājums – sākot ar malkas krāsnīm, granulu un gāzes apkures katliem, siltumsūkņiem un infrasarkanajiem sildītājiem, apsildāmajām grīdām un līdz pat vizuāli pievilcīgajiem biokamīniem.

Lietas košām interjera pārvērtībām
Šogad izstādē interesants būs arī piedāvājums interjera pārvērtībām – lampas, trauki, tapetes, paklāji, aizkari, lielā un mazā sadzīves tehnika, audio un TV tehnika, mēbeles, vāzes, interjera dekori un risinājumi, kas nemaksā pārāk dārgi, taču efektīgs rezultāts ir iegūstams uzreiz.

Seminārs par mājokļu pārvaldīšanu
15. oktobrī Ķīpsalā notiks seminārs «Profesionāla un kvalitatīva mājokļu pārvaldīšana, nodrošinot to ilgmūžību un energoresursu ekonomisku izmantošanu», kuru aicināti apmeklēt namu apsaimniekotāji, māju kooperatīvu vadītāji, namu īpašnieki un pārvaldītāji, kā arī visi interesenti.

Varēs nodot nolietotās elektropreces
Šajās dienās Ķīpsalā notiks arī «L&T Ekodienas» – pie izstāžu centra būs novietots specializēts konteiners, kur katrs izstādes apmeklētājs varēs atstāt sev nevajadzīgās elektropreces – gludekļus, kafijas automātus, putekļu sūcējus, tosterus, fēnus, datorus, printerus, radioaparātus, televizorus, ledusskapjus, elektriskās krāsnis, radiatorus un citu tehniku-, kā arī saņemt informāciju arī par citām vietām, kur iespējams nodot kaitīgos atkritumus.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 06.06.2024 - 30.06.2024 Atklāj Gulbeni ar elektrovilcieniņu! Gulbenes novada TIC
Atklāj un iepazīsti skaistās ziemeļaustrumu Vidzemes parku un dārzu pilsētas Gulbenes un tās iedzīvotāju stāstu cauri laiku lokiem! | Skatīt vairāk
Latvija
NE-parastumi Madonas novadā Madonas TIC
Seriāls par "NE parastām" Madonas novada tūrisma vietām dodas uz Ērgļu pusi, aicinot izsaukt Džinu un nakšņot hipsterīgā brīvdienu mājā. | Skatīt vairāk
Koncertuzvedums ATGRIEŽAMIES LATGOLĀ Tukuma TIC
7.jūlijā pulksten 16:00 Kandavas brīvdabas estrādē "Ozolāji" - koncertuzvedums ATGRIEŽAMIES LATGOLĀ. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.06.2024 - 30.06.2024 Piedzīvo mākslas burvību izstādēs TUKUMĀ Tukuma TIC
Tukuma novads aicina mākslas cienītājus un kultūras entuziastus jūnijā apmeklēt daudzveidīgās izstādes | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Dome Hotel
,


Kaļķu vārti
,


SIXT Latvija
,


Riga Islande Hotel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.92788005sec.