Leģendārs čigānu mūzikas projekts koncertēs Rīgā

Ar temperamentīgu, dzīvesprieka un enerģijas pilnu koncertu 31.01.2011 Latvijas Nacionālās operas Lielajā zālē uzstāsies leģendārais Balkānu čigānu projekts The Gypsy Queens & Kings.

Līdzīgi kā leģendārais un Latvijā labi pazīstāmais projekts “Buena Vista Social Club” apvieno sava žanra spīdekļus, ‘The Gypsy Queens & Kings’ ir starptautisks projekts, ko veido 19 mākslinieki no Rumānijas, Maķedonijas, Francijas un Bulgārijas – valstīm, kurās jau daudzus gadsimtus mitinās čigāni. Projekts ‘The Gypsy Queens & Kings’ ir īpašs ar to, ka apvieno pirmā lieluma čigānu mūzikas zvaigznes: leģendāro Maķedonijas dziedātāju Esmu Redzepovu (Esma Redzepova), Rumānijas grupu ‘Mahala Rai Banda’, Bulgārijas čigānu karali Džoniju Ilijevu (Jony Iliev) un grupu ‘Kaloome’ no Francijas. Katrs mākslinieks ir unikāls.

Esma Redzepova un Džonijs Ilijevs jau pirms vairākiem gadiem ir iekarojuši Latvijas klausītāju sirdis ar solokoncertiem Rīgā. Šo mūziķu izpildītajās dziesmās tiek pausts visplašākais emociju spektrs – kaislības, prieks, mīlestība, nodevība, sāpes, izmisums, ticība labākai nākotnei. ”

“The Gypsy Queens & Kings” ir ne tikai dziļas, neparastas balss, burvība un temperamentīga mūzika, bet arī ugunīgas čigānu dejas, kas nevienu neatstās vienaldzīgu.

Pietika tikai ar vienu piedziedājumu, lai atzītu šo notikumu par gada koncertu’, raksta ietekmīgais britu laikrakstsThe Independent’.

Vairāk informācijas par «The Gypsy Queens & Kings»:
http://www.asphalt-tango.de/queensandkings/artist.html un http://www.bilesuparadize.lv/

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.06.2024 - 02.07.2024 "Marta & Neftali"  Irlavā Tukuma TIC
No 5. - 7. jūlijam Irlavā tiks svinēti Irlavas pagasta svētki- Irlavas 570. jubileja! Visi tiek aicināti svinēt svētkus kopā ar Saksofonu duetu | Skatīt vairāk
Latvija
Tūrisma karte "Iepazīsti kaimiņus Zemgalē" Bauskas TIC
“Iepazīsti kaimiņus Zemgalē!” – tūrisma maršruts un karte ģimenēm ar bērniem! | Skatīt vairāk
Zvejnieksvētki Lapmežciemā - 13.07 Tukuma TIC
Svētku koncerts un jautra atmosfēra kopā ar Aināru Bumbieri, dziedošajiem aktieriem, Ivo Fominu, "Papīra lidmašīnām" u.c. | Skatīt vairāk
NE-parastumi Madonas novadā Madonas TIC
Seriāls par "NE parastām" Madonas novada tūrisma vietām dodas uz Ērgļu pusi, aicinot izsaukt Džinu un nakšņot hipsterīgā brīvdienu mājā. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Liepājas reģiona TIB
,


Jaunpils pils
,


Limbažu TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.42382193sec.