Galleria Riga aicina uz karstu nakti

Tuvojoties Visu Mīlētāju dienai, 14.02.2011 tirdzniecības centrs Galleria Riga aicina visus uz svētku aktivitātēm – piedalīties kādā no kaisles pilnajām atrakcijām „Ātrajos randiņos” vai „Mežonīgajā skūpstā”, klausīties karstasinīgā perkusionista Nila Īles bungu ritmus vai dziedātāja Normunda Rutuļa koncertu, kā arī noslēgumā izdevīgi iepirkties „Karstās nakts” izpārdošanā.

Pirmdien, 14.februāra pēcpusdienā, kad visā pasaulē svin sv. Valentīna dienu, t/c „Galleria Riga” to atzīmē ar „Karsto nakts” izpārdošanu un mīlētāju svētkiem atbilstošām aktivitātēm: jau no plkst. 18:00 ikviens apmeklētājs sajutīsies kā Āfrikā, jo apkārt skanēs afrikāņu mūzikas ritmi un dejas, savus priekšnesumus sniegs virtuozais perkusionists Nils Īle un dziedātājs Normunds Rutulis, kurš arī pildīs vakara vadītāja pienākumus un vadīs noslēguma izlozi. „Galleria Rīga” izlozes rezultātā 9 laimīgie iegūs – dāvanu kartes 100 Ls vērtībā no 9 „Galleria Rīga” veikaliem – „Rīgas Ziepju manufaktūra”, „SIA Home Fashion”, „Vezioni”, „Principe”, „The Body Shop”, „Perespective”, „Piazza Italia”, „Premier Dead Sea SPA” un „Bellë”, bet viens laimīgais – ceļojumu no kompānijas „Novaturs” 2 personām uz Āfriku vai citu karstu pasaules vietu.

Tiem apmeklētājiem, kuri šajā brīdī nav vēl satikuši savu otru pusīti, būs iespēja piedalīties „Ātrajos randiņos” un būt to laimīgo starpā, kas iegūs biļeti uz deju zāļu karalienes Sonique koncertu 18.februārī. Savukārt tiem drosmīgajiem pāriem, kuri būs pieteikuši savu dalību „Mežonīgā skūpsta” atrakcijā, būs iespēja ne tikai parādīt savu kaisli un mīlestību, bet uzvarētājam arī iegūt balvu – vakariņas muzikālajā restorānā „Ciro’s Pomodoro”. Pieteikšanās uz abām atrakcijām noris līdz pat 13.februāra plkst. 10:00, nosūtot e-pastu uz adresi [email protected]. Lai piedalītos šajās aktivitātēs, pretendentiem jābūt vismaz 18 gadu vecam.

Visiem apmeklētājiem, kuri būs noklausījušies Āfrikas karstos ritmus, piedalījušies mīlētāju aktivitātēs vai arī vērojuši to visu no malas, būs iespēja piedalīties lielajā Nakts izpārdošanā, no plkst. 21:00 līdz 24:00, kad visos t/c „Galleria Riga” 110 sieviešu, vīriešu, jauniešu un bērnu apģērbu un apavu veikalos, juvelierizstrādājumu un suvenīru veikalos, sporta un sadzīves tehnikas veikalos, kosmētikas un parfimērijas veikalos, bērnu rotaļlietu veikalā un bērnu rotaļu istabā, bāros un restorānos, šūšanas darbnīcā un ķīmiskajā tīrītavā, optikas veikalos, ceļojumu aģentūrā, pārtikas un citos veikalos tiks piedāvātas patiesi karstas atlaides līdz pat 90%.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
īpašs ģimenes piedāvājums Bellevue Park Hotel Riga
Īpašais ģimenes piedāvājums! | Skatīt vairāk
Latvija no 150 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.06.2024 - 05.07.2024 Vēsturisko dārzu dienas Cesvainē Madonas TIC
Šā gada “Vēsturisko parku un dārzu dienu” ietvaros, ko jau sesto gadu jūlija mēnesī organizē Latvijas Piļu un muižu asociācija, aicinām ciemos | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 06.06.2024 - 30.06.2024 Atklāj Gulbeni ar elektrovilcieniņu! Gulbenes novada TIC
Atklāj un iepazīsti skaistās ziemeļaustrumu Vidzemes parku un dārzu pilsētas Gulbenes un tās iedzīvotāju stāstu cauri laiku lokiem! | Skatīt vairāk
Koncertuzvedums ATGRIEŽAMIES LATGOLĀ Tukuma TIC
7.jūlijā pulksten 16:00 Kandavas brīvdabas estrādē "Ozolāji" - koncertuzvedums ATGRIEŽAMIES LATGOLĀ. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Dome Hotel
,


Novatours
,


Ventspils TIC
,


Jūrmalas TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.45547104sec.