Jauniešu koris Kamēr... koncertzālē Ave Sol sniegs koncertu Pērles

Atsaucoties lielākās kormūzikas organizācijas Ziemeļamerikā - ASV Kordiriģentu asociācijas (ACDA) – uzaicinājumam, 2011. gada martā jauniešu koris Kamēr... un diriģents Māris Sirmais dosies koncertbraucienā uz ASV, Čikāgu, kur piedalīsies šīs asociācijas ikgadējā konferencē kā viens no īpaši uzaicinātajiem starptautiski atzītajiem ārzemju kolektīviem.

Pirms šī nozīmīgā notikuma koris sniegs koncertu saviem klausītājiem Latvijā. Pēdējo gadu laikā jauniešu koris Kamēr... savu projektu ietvaros ir pasūtījis un izpildījis ievērojamu skaitu jaunas kora mūzikas kā Latvijas tā arī ārzemju komponistiem, kas būs šī koncerta programmas pamatā. Tie ir gan skaņdarbi no lielākajiem projektiem „Pasaules saules dziesmas” un „Mīlas madrigāli”, kā arī citi korim īpaši skaņdarbi

Koncerts notiks 26.02.2011 plkst.19.00 koncertzālē AVE SOL (Citadeles ielā 7).

Biļetes var iegādāties Biļešu paradīzes kasēs, http://www.bilesuparadize.lv/ vai arī stundu pirms koncerta norises vietā.

Diriģents Māris Sirmais par gaidāmo dalību ACDA konferencē saka: „Piedalīšanās šajā pasākumā korim ļauj paplašināt savas koncertdarbības robežas, kā arī popularizēt latviešiem un Latvijai tik raksturīgo koru kustību un komponistu darbu. Ar izcilu skaņas un skatuves kultūras kvalitāti savienojumā ar radošiem un drosmīgiem projektiem koris Kamēr... lauž tradicionālo priekšstatu par kora dziedāšanu un ar savu piemēru demonstrē to kā aizraujošu un pat stilīgu nodarbošanos mūsdienu jauniešu vidū.”

Ielūgums uz šo nozīmīgo pasākumu apliecina Kamēr... un diriģenta Māra Sirmā autoritāti tālu ārpus Latvijas robežām, īpaši kormūzikas profesionāļu un koru kustībā iesaistīto personu vidū.

ACDA konference ir lielākais kormūzikas forums Ziemeļamerikā, kurā vienkopus pulcējas kā labākie kori, diriģenti un komponisti, tā arī izdevēji, žurnālisti un mūzikas industrijas pārstāvji un ir lieliska attīstības platforma kora turpmākajai darbībai.

Jauniešu koris Kamēr... izsaka lielu pateicību saviem ilggadējiem sadarbības partneriem Latvenergo un Rīgas domei, kuru atbalsts korim ļauj īstenot arvien jaunus un pārsteidzošu projektus.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.06.2024 - 17.06.2024 Koncertuzvedums ATGRIEŽAMIES LATGOLĀ Tukuma TIC
7.jūlijā pulksten 16:00 Kandavas brīvdabas estrādē "Ozolāji" - koncertuzvedums ATGRIEŽAMIES LATGOLĀ. | Skatīt vairāk
Latvija
Vasaras atpūta pie Madonas novada ezeriem Madonas TIC
Pavadi brīvdienas kādā no atpūtas vietām pie mūsu puses ezeriem. Kad gaiss smaržo pēc ezera, draugu sarunām un bērnu smiekliem, vasara ir | Skatīt vairāk
Zvejnieksvētki Lapmežciemā - 13.07 Tukuma TIC
Svētku koncerts un jautra atmosfēra kopā ar Aināru Bumbieri, dziedošajiem aktieriem, Ivo Fominu, "Papīra lidmašīnām" u.c. | Skatīt vairāk
Tukuma teātra izrāde "Trešā iespēja"  Tukuma TIC
12.jūlijā pulksten 19:00 Slampes Kultūras pilī būs skatāma Tukuma teātra izrāde "Pēdējā iespēja". Ieeja brīva. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


SIXT Latvija
,


Dome Hotel
,


Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel
,


Biznesa augstskola Turība
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.68165994sec.